Trendteremtő Business Hotel Nyílik Herceghalmon (x)

Portfolio
Június 15-én nyit Közép-magyarország legújabb négycsillagos üzleti és wellness szállodája, az ABACUS Business & Wellness Hotel. A Talentis Group fejlesztéseként az intelligens szálloda 4 milliárd forintból valósult meg, célja pedig a legmodernebb eszközökkel és feltételekkel inspiráló környezetet teremteni az üzleti rendezvények számára.
E hónap közepén érkeznek az első vendégek Közép-magyarország legújabb üzleti és wellness szállodájába, az ABACUS Hotelbe, amely 25 km-re Budapesttől, Herceghalmon található. A négycsillagos szálloda 128 szobával, illetve lakosztállyal rendelkezik. A hotelhez egy 1600 négyzetméteres wellness-centrum és egy 17 hektáros egyedi játéktérrel rendelkező rendezvényközpont is tartozik.

"Elegáns, letisztult, innovatív környezet, merész belsőépítészeti választásokkal, professzionális business- és nemzetközi trendeknek megfelelő wellness megoldásokkal, elismert szakembergárdával. Az intelligens hotel világszínvonalú konferenciatechnikája, egyedülálló rendezvénykapacitása és újraértelmezett gasztronómiai filozófiája miatt az üzleti és szellemi élet közösségi tere." - mondta el Selmeczi Vilmos, tulajdonos.

A vállalati vendégek rendelkezésére áll egy 300 négyzetméteres, teljesen automatizált bálterem, amelynek eseményeit akár a további négy szekcióterembe vagy a VIP tárgyalóba is közvetíthetik. Az infokommunikációs rendszert az interaktív IPTV technológia egészíti ki, amely a hotel szállóvendégei számára is rendelkezésre áll.

Az ABACUS Hotel étterme a világhírű Segál Viktor kreatív chef irányításával igazi gourmet élményt kínál a nemzetközi és magyar konyha összehangolásával.

www.abacushotel.hu (x)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF