A 16. Starbucks Budapesten (x)

Portfolio
Az East-West Business Center új bérlője a világ legnagyobb kávézóláncaként több mint 24 ezer kávézóval rendelkezik világszerte, melyeknek több mint felét franchise partnerek üzemeltetik.
A magyarországi üzemeltetést kizárólagosan végző AmRest Kávézó Kft. eddig 15 kávézóval rendelkezett, ezekhez csatlakozott 16.-ként még Karácsony előtt az Astorián nyílt Starbucks.



A 114 négyzetméteres új kávézó, központi, metró melletti elhelyezkedésével tökéletes helyszín a nagy találkozásokra, ahol a vendégek 30 asztalnál élvezhetik a válogatott kávékülönlegességeket, de kora tavasztól a külső teraszon további 13 asztal kerül majd elhelyezésre.

"Régi tervünk vált valóra azzal, hogy a belvárosban az Astoriánál is kávézót nyithattunk. Bízunk benne, hogy jelenlétünkkel ismét egy közkedvelt találkozási pontot hozunk létre, ahova a rohanó mindennapok során vendégeink rendszeresen betérnek majd kedvenc italaikért" - mondta Herczku György, a Starbucks ingatlanokért felelős vezetője.

"Nagy örömöt jelent a számunkra, hogy egy újabb nemzetközi brandet köszönthetünk az East-West Business Center bérlői körében. Úgy gondoljuk, hogy ez az ikonikus irodaház méltó helyszíne lehet egy ekkora népszerűségnek örvendő kávézónak." - monda Balázs Zoltán, az Erste Ingatlan Kft. ügyvezetője.

(x)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF