Elindult Budapest egyik legnagyobb lakásépítési projektje (x)

Portfolio
A jogerős építési engedély és egy külföldi projekteken is bizonyított kivitelező is megvan, így már minden adott, hogy elindulhasson Budapest egyik legnagyobb lakóparkfejlesztése, a IX. kerületi Allure Residence Budapest.
Nagy léptekkel halad Budapest egyik legnagyobb lakóparkfejlesztése, az Allure Residence Budapest. Az eddig főleg szállodafejlesztéssel, ingatlanhasznosítással és bérbeadással, valamint borkereskedelemmel foglalkozó cégcsoport 2016-ban kezdte el az Allure Residence Budapest fejlesztését. A tervtanács még tavaly jóváhagyta a terveket, megkapták az építési engedélyt, és a bonyolító segítségével ki is választották a megfelelő kivitelezőt. Közben már a lakópark tervei is bizonyítottak, hiszen elkezdődött az értékesítés, és az első ütem több mint 60%-át kevesebb mint fél év alatt eladták.

A fejlesztő szerint a siker egyik kulcsa az, hogy már az Allure Residence tervezésekor ügyeltek rá, hogy a jól átgondolt alaprajzok segítségégével minden lakás napfényes kialakítású és könnyen bebútorozható, élhető otthon legyen. A másik fontos tényező pedig a megfelelően kiválasztott helyszín, hiszen az egyik legdinamikusabban fejlődő városrész a IX. kerület, amelyet tavaly településfejlesztés kategóriában a szakma "Oscar-díjának" is nevezett FIABCI Prix d'Excellence 2016. évi nemzetközi nívó díjjal is kitüntettek.

Az Allure Residence Budapest 520 új, napfényes, otthonos lakást kínál egy sarokra a Duna-parttól a Művészetek Palotájától (MÜPA) és a Nemzeti Színháztól. A lakóparkban 37-110 m2-es lakásokból választhatnak az otthonkeresők, akik kényelmét a mélygarázs, az új üzlethelyiségek, a zárt belső park és a tágas közösségi terek is szolgálják. A lakópark elhelyezkedésének egyik legfőbb előnye a környék kiváló infrastruktúrája. A rohamosan fejlődő IX. kerületben számtalan kulturális intézmény, üzlet, bevásárlóközpont, ideális sportolási helyszín van. A közelben található a 2-es, 24-es, 51-es villamosok, valamint a 23-as, 54-es és 55-ös buszok megállója is. A belváros néhány perc alatt könnyedén elérhető autóval, tömegközlekedéssel, vagy akár gyalog.

Az Allure Residence Budapest lakóparkról további információt a www.allurebudapest.hu vagy a Facebook.com/allurebudapest oldalon találhatnak az érdeklődők. Az aktuális lakáslista pedig itt érhető el: allurebudapest.hu/hu/lakasok

(x)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF