Pályázati felhívás (x)

Portfolio
Belvárosi irodaházat értékesít az MNB.


1. A Magyar Nemzeti Bank ("MNB") értékesíteni kívánja a kizárólagos tulajdonában álló, a 1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78. szám alatt található 2677 m² alapterületű "Eiffel Palace" elnevezésű irodaházat ("Irodaház").

2. Az Irodaház [13,200] négyzetméternyi irodával, [650] négyzetméternyi kiskereskedelmi területtel, [1,500] négyzetméternyi raktárterülettel, illetve a mélygarázsban 237 férőhelyes parkolóval rendelkezik.

3. Az Eiffel Palace az első olyan irodaház Közép-Kelet Európában, amely mind a BREEAM, mind pedig a LEED nemzetközi környezetvédelmi minősítési rendszer szigorú kritériumainak kimagasló eredménnyel megfelelt.

4. Az Irodaház nívós, kiemelt bérlői körrel rendelkezik. A bérlői konstrukcióknak köszönhetően a hosszú távú bérlői jelenlét garantált.

5. Az Irodaház Budapest szívében, közvetlenül a főváros egyik legfontosabb forgalmi csomópontja mellett található, közel a három legnagyobb pályaudvar egyikéhez, valamint Budapest legjelentősebb körgyűrűjéhez, így minden irányból kivételesen könnyen megközelíthető.

6. Az MNB nyilvános, két szakaszból álló pályázati eljárás során kívánja kiválasztani azt a pályázót, akivel az Irodaház adásvételére vonatkozóan szerződést köt.

7. A pályázati eljárásban való részvétel feltétele az Irodaházra vonatkozó befektetői információs csomag megvásárlása. A befektetői információs csomag tartalmazza a pályázati felhívást. A pályázók a befektetői információs csomagot pályázati részvételi díj megfizetése ellenében, titoktartási megállapodás aláírását követően legkésőbb április 14. napjáig vásárolhatják meg.

8. További tájékoztatás, valamint a titoktartási megállapodás szövege az alábbi linken található.


(x)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF