Tuti tippek a karácsonyi nagytakarításhoz! (x)

Portfolio
Egyre csak közeledik a karácsony, és kezdetét veszi az ünnepek előtti nagytakarítás. Hoztunk Kärcher tippeket, hogy gyors és stresszmentes legyen a takarítás.
Kicsi a bors, de erős! Ez a VC 5 porszívó!

Az egyik legkedvtelenebb, házimunkák közé sorolható a porszívózás, mégis a top 3 leggyakrabban végzett otthoni teendők közé tartozik. Ha kicsi a lakás, akkor meg szinte minden útban van egy kényelmes és alapos tisztításhoz. Bemutatunk egy olyan készüléket, ami a kisebb otthonoknak nyújt ideális megoldást. Ez a Kärcher VC 5 porszívója. Kicsi, így még a legkisebb lakásban is találni neki helyet. A porszívó nagy előnye, hogy nem kell húzni magát a készüléket elakadva a bútorokban. Kialakításából adódóan maximális tisztítási teljesítményt nyújt a szőnyegeken és a keménypadló burkolaton egyaránt. Ezt bizonyítja a legmagasabb ErP-besorolása is, ami azt jelenti, hogy a piacon kapható legjobban tisztító porszívók közé tartozik. HEPA szűrőjével, szinte 100%-ban tiszta levegő távozik a készülékből, amellett, hogy a nagyobb szöszöket, hajszálakat egy szűrőkazettába gyűjti össze, így könnyedén üríthető a felhalmozott szennyeződés. A hozzátartozó kiegészítővel sokoldalúan használható. Szívóteljesítménye 4 fokozatban állítható.

Innovatív padlótisztító a Kärchertől

A legtöbbet végzett házimunkák közé sorolható a padló tisztán tartása. Ahhoz, hogy igazán alapos legyen a tisztítás, először fel kell söpörni, de talán még ennél is jobb, ha fel van porszívózva. Majd egy második körrel jön a felmosás hagyományos módon. Mindezt az FC 5 padlótisztító képes egyetlen lépésben elvégezni! Hogyan lehetséges? Az innovatív FC 5 egyetlen lépésben valósítja meg a porszívózást és felmosást, ezáltal 50% gyorsabb eredmény érhető el, mint a hagyományos módszerekkel. A friss víztartályból folyamatosan adagolja a tiszta vizet, és az automatikus hajtású hengerek, könnyedén szedik össze a padlóról a száraz-nedves koszt. A szennyezett víz elszívásra kerül, aminek két előnye van. Az egyik, hogy ez által, sokkal kevesebb nedvesség marad a talajon, így kevesebb, mint 2 perc alatt újra járhatóvá válik. A másik nagy előnye, a 20%-al alaposabb tisztítási eredmény, ami a hengerek fordulatszámának köszönhető. A Kärcher tisztítószerekkel az FC 5 minden keménypadlót ragyogóan tisztává varázsol. Aki sűrűn szokott felmosni, annak szembetűnő lehet a változás az FC 5 padlótisztító használata után, mind a teljesítmény tekintetében, mind pedig a vízfogyasztás tekintetében.

További készülékeink itt láthatók: www.karcher.hu






(x)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF