Az újgenerációs iroda válhat az új béren kívüli juttatássá (x)

Portfolio
A hazai munkaerőhiány miatt, egy jól kiválasztott, jövőbe mutató iroda ma már direkt toborzási eszköznek számít. A bérlői igényeknek megfelelően Budapest újgenerációs belvárosközeli irodaparkja a dolgozók közérzetét és egészségi állapotát is javítja, miközben a belvárosból akár 10 perc alatt elérhető.




A budapesti piacon egyre fontosabb tényező az irodaházak elhelyezkedése, ami leginkább a metróhoz közeli lokációkat értékeli fel, ezen belül is azokat, amelyek elsőrangú szolgáltatási környezetet is kínálnak a dolgozóknak. Egy irodai dolgozó, karrierje során közel 50 ezer órát ül a munkahelyén, így nem mindegy, hol és milyen környezetben végzi munkáját. Ennek megfelelően a kereslet egyre inkább a kiváló közlekedési adottságú és egyedi szolgáltatásokat nyújtó, A+ kategóriás irodaházakra összpontosul.

Az üresedési ráta csökkenése miatt az olyan, hagyományosan kiemelt lokációk, mint a Váci út vagy a Corvin-sétány mellett új, kedvező adottságú területek értékelődnek fel. Ezek közül is kitűnik Őrmező, amely Magyarország legnagyobb multimodális közlekedési csomópontjának köszönhetően nemcsak a belvárosból érhető el - közvetlen járatokkal - akár tíz perc alatt, de a dél-budai agglomerációból is könnyen megközelíthető. A környék ideális az átmenő forgalom szempontjából, mivel a becslések szerint naponta közel 165 ezren veszik igénybe a kelenföldi 4-es metróállomást, a regionális vasútállomást és a buszpályaudvart. Itt valósul meg a Futureal-csoport által épített, 65 ezer négyzetméteres, ikonikus formavilágú Budapest ONE irodapark. Az irodaházak új generációjának számító épületegyüttes az autóval vagy vonattal nyugat felől érkezőket fogadja majd a fővárosban. Az irodaépület jövő év második felére elkészülő első üteme közel 25 ezer négyzetméter irodát, illetve 2600 négyzetméter kereskedelmi és szolgáltató egységet és egy közel 500 férőhelyes mélygarázst is tartalmaz majd.



A kiváló lokáció, a belváros közelsége, és a környezetbarát, fenntartható technológia, a zöld környezet mellett a Budapest ONE irodapark egészségesebb munkakörnyezetet is kínál majd az itt dolgozóknak. Az épület az elsők között szerezte meg a nemzetközi WELL Building Platina előminősítését, ami a munkatársak egészségi állapotára és közérzetére pozitív hatást gyakorló szempontokat ismeri el. Ennek megfelelően a Futureal irodaparkjában rendszeresen ellenőrzött ivóvíz, napfényes terek, meditációs szoba, tusolóval felszerelt biciklitároló, fitnesztermek, tágas zöldfelületek, illetve egy, a tetőn kialakított budai panorámás futópálya várja a dolgozókat. Az irodaháztól pár percnyi távolságra pedig az Etele Plaza szórakoztató- és bevásárlóközpont biztosítja majd a kiemelkedő szolgáltatási környezetet.

(x)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF