Presztízslakások épülnek a diplomata-negyedben (x)

Portfolio
38 lakás épül Budapest diplomata-negyedében, az Andrássy út mellett, a Benczúr utca 11-ben zajló projekt keretében. 24 órás recepció, 2 szintes teremgarázs, parkosított díszkert is szolgálja majd a lakók kényelmét, és növeli a lakások értékét. A Pannónia Nyugdíjpénztár fejlesztésében épülő ingatlanok akár 7-8 százalékos éves hozamot is biztosíthatnak a lakástulajdonosoknak.
Három épületben összesen 38 lakás keresi új tulajdonosát a belváros diplomata-negyedében, az Andrássy út mellett, a Kodály körönd szomszédságában. A Benczúr11 projekt várható átadási ideje 2019 negyedik negyedéve.

A lakások alapterülete 34 és 150 négyzetméter közötti, változatos alaprajzi elrendezéssel, 1-4 hálószobával. Az épületek szépen parkosított díszkertet fognak majd közre, de lesz 2 szintes teremgarázs, 24 órás recepció is.

A beruházó a Pannónia Nyugdíjpénztár, amely azon kevés Pénztárak egyike, ahol közvetlen ingatlan-beruházás is szerepel a Befektetési Politikában. A Pénztár befektethető vagyona meghaladja a 110 milliárd forintot, amellyel a 6. legnagyobb pénztárnak minősül.
A Pénztár megbízott projektmenedzser társasága a GPM Kft., mely a lakásokat igény esetén rövid, illetve hosszú távú bérbeadással üzemelteti akár 7-8 százalékos éves hozam biztosítása mellett.

Az otthonokban a lakók kényelmét a legkorszerűbb műszaki megoldások szolgálják majd. Ezek közé tartozik például a hőszivattyús mennyezeti hűtés-fűtés is.

A komplexum Benczúr utcai patinás homlokzatú épületszárnya, mely régi pompájában kerül helyreállításra, a beruházást önerőből megvalósító Pannónia Nyugdíjpénztár székházának ad majd otthont.
Az udvari két, új épületszárny a mai építészet legmodernebb trendjeit tükrözi - a hatalmas üvegfelületekkel a lakóterek természettel való összekacsolásával, az íves épület dinamikus vonalvezetésével - túl is mutat azokon.

Ami a lakásokat illeti, a legfelső szinteken lenyűgöző panorámájú belső kétszintes duplexeket alakítanak ki, amelyeket a garázsszintről induló saját lifttel lehet megközelíteni. A másik két udvari, íves homlokzatú, modern épületszárnyban hatalmas üvegfelületű, egyedi tervezésű, világos, modern otthonok épülnek, szintén pazar kilátással - például a Gellérthegyre.

Ami a fizetési konstrukciót illeti, több részletben való törlesztésre is van lehetőség.

Az építkezés már előrehaladott állapotban van és a nehéz kivitelezői piac ellenére a tervezett ütemtervnél jobban halad; jelenleg az első emelet befejezése zajlik, néhány hónapon belül pedig elérik végleges formájukat az épületek.

A presztízs környezet és a magas minőség garantálja, hogy a vásárlók számára hosszantartó, értékálló lakásokat kínálunk - akár saját otthonra vágyik valaki, akár megtakarításának keres vonzó hozamú ingatlan befektetést.

A projekt egyediségét - tekintve, hogy a diplomata negyedben nem várható hasonló fejlesztés - mi sem bizonyítja jobban, minthogy az értékesítés kezdete óta - alig fél év alatt - a lakások 60%-a elkelt. Szerencsére még minden lakásméretből van választék, így érdemes mielőbb jelentkezni, ha valaki a belvárosban, ugyanakkor nyugodt, csendes környezetben keres egyedi lakóingatlant.

További információ: www.benczur11.hu

(x)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF