Egy újgenerációs irodaház: ez a Liberty! (x)

PR cikk
A munka és magánélet egyensúlyát szem előtt tartva a munkahely kiválasztásánál mindig döntő szempont lesz a lokáció, fontos, hogy az adott irodaház könnyen elérhető, a város bármely pontjáról megközelíthető legyen.

A Liberty irodaház elhelyezkedése ezt az alternatívát nyújtja, a belvárostól 5 percre, és a város különböző szegmenseitől is tömegközlekedéssel, autóval egyaránt elérhető helyen. A kiváló közlekedés mellett, szolgáltatások széles köre várja majd az itt dolgozókat, étterem, kávézó, belső zöld park, futópálya, élelmiszerbolt és BuBi állomás is használható lesz az irodaháznál.   

Budapest IX. kerületében, az ország egyik legkorszerűbb irodaháza, a Telekom-székház szomszédságában épül a több mint 40 ezer négyzetméteres Liberty, azon vállalatok számára, amelyek környezettudatos, energiahatékony, praktikus, rugalmasan alakítható és a dolgozók igényeit maximálisan szem előtt tartó irodaházat keresnek. A WING fejlesztésében megvalósuló Liberty irodaház a Könyves Kálmán körút - Albert Flórián út, valamint az M5 autópálya bevezetőjénél épül, amely a főváros egyik közlekedési csomópontjaként funkcionál, köszönhetően a megújuló 3-as metróvonalnak, a meghosszabbított 1-es villamos vonalának, a Népliget autóbusz pályaudvarnak, a Ferencváros vasútállomásnak és a repülőtérre vezető gyorsforgalmi út találkozásának.  A Liberty irodaház potenciális bérlői abban a kedvező helyzetben lesznek, hogy az épületből kilépve éttermektől, kávézóktól kezdve, az outdoor sportlétesítményeken át, egészen a kulturális és sport helyszínekig mindent megtalálhatnak majd a megújuló Népligetben, amely az elkövetkezendő években szolgáltatások sorával gazdagodik. A kerület köztereinek felújítása már megkezdődött (Népliget, Orczy Kert, Nehru Part, Bakáts tér), valamint a Népliget szomszédságában megépül az új Közlekedési Múzeum, Kézilabda sportcsarnok, illetve hamarosan átadásra kerül az Opera Műhely, amely óriásberuházások újabb nagy lépéseket jelentenek a környék minőségi, városi atmoszférájának fejlesztésében.

Mindemellett, még az irodaházat sem kell elhagyniuk azoknak, akik egy helyen szeretnék intézni mindennapi elfoglaltságaikat. Többek között ilyen funkciót tölt be a tetőszinti futó- és streetballpálya, valamint a budai hegyekre néző skybar, a földszinti üzletsor, illetve étterem és kávézó. A Liberty irodaház rugalmasan alakítható, funkcionális épülete összesen 42 ezer négyzetméteren várja a legkülönbözőbb méretű, akár speciális igényekkel rendelkező vállalatokat. Az egyedülálló Liberty várhatóan 2021 végétől költözhető. 

Weboldal  www.libertyirodahaz.hu

(x)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF