Előfizetői tartalom

Kiderült: Vlagyimir Putyin már tényleg lezárná a háborút, komolyan készen áll a tárgyalásokra

Portfolio
Vlagyimir Putyin orosz elnök komolyan nyitott lenne a jelenlegi frontvonalak mentén kötött tűzszünetre és az ukrajnai konfliktus befagyasztására, ennek kapcsán pedig hajlandó tárgyalásokat is kezdeni - állítják névtelenséget kérő, magas rangú orosz vezetők a Reutersnek. Az orosz elnök ugyanakkor készen áll arra az eshetőségre is, ha a Nyugat, illetve Ukrajna nem akar tárgyalni Moszkvával és a háború folytatását szeretnék.

Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke, hajlandó lenne egy tárgyalásos tűzszünetre az ukrajnai konfliktusban, amennyiben a fegyvernyugvás a jelenlegi frontvonalak mentén történik - állítja négy névtelenül nyilatkozó magas rangú orosz tisztviselő a Reutersnek. Az orosz tisztviselők arról is beszéltek, hogy Putyin komolyan csalódott, amiért Volodimir Zelenszkij ukrán elnök nyugati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés