Megéri minél hamarabb lecsapni a Park West lakásaira (x)

PR cikk
Nem kell sokáig keresgélniük azoknak a fiataloknak, akik a belváros pezsgő, mégis barátságos részén szeretnék megtalálni az otthon melegét: a WING lakóingatlanokra szakosodott ernyőmárkája, a LIVING emberközpontú szolgáltatásokkal várja őket a XIII. kerület szívében, a Szabolcs utca 15-25. szám alatt épülő Park Westben. Azok számára pedig, akik még hezitálnak mindenképp érdemes fontolóra venniük a lakások értékesítése alatt végig elérhető, kedvezményes, 5 százalékos áfakulcsot, amellyel jelentős megtakarítás érhető el. A Park West építési munkálatai már 2019 nyarán megkezdődtek, így nincs sok idejük a tétlenkedőknek.

Azoknak, akik nem szeretnek a négy fal között ülni, érdemes fontolóra venniük a Park West nyújtotta lehetőségeket: a lakóingatlanból kilépve szolgáltatások sorával találhatjuk szembe magunkat. A jövőbeli lakóknak mindössze 10 percet kell sétálniuk a WestEnd City Center bevásárlóközpontig, valamint a Városligetben épülő Biodom-ig. Továbbá, csupán egy utcányira lesznek a belvárosba induló 105-ös busztól, a 14-es villamostól, a 75-ös, és a 79-es trolibusztól, valamint a Lehel téri 3-as metrótól is.

A Park West megálmodói a 21. századi fiatalok nyüzsgő életstílusához, és merőben új munkakultúrájához kívántak alkalmazkodni a lakások nyújtotta közösségi szolgáltatásokkal. Az örökös időhiánnyal küzdők a nap bármely órájában megoldást találhatnak problémájukra. Többek között igénybe vehetik a 0-24 órás postaszolgálatot, amelynek köszönhetően bármelyik napszakban feladhatják, illetve átvehetik csomagjaikat az épület előterében. Ugyancsak hasonló előnyöket tartogat az épület közösségi fészere, ahová bátran leugorhatnak a lakók, ha az otthoni barkácsoláshoz éppen szerszámra van szükségük. Ráadásul, a sokak által nyűgként megélt takarítási munkálatok alól is mentesülhetnek, amennyiben élnek az épület takarítási szolgáltatásaival. A rugalmas munkavégzést preferáló lakók kiváltképpen megtalálhatják számításukat a Park Westben, ugyanis a közösségi nappali, valamint a könyvtár révén nincs akadálya az otthoni munkának sem.

A Park West ezen felül olyan okos megoldásokat kínál lakói számára, amelyek nemcsak, hogy az energiagazdálkodás terén bizonyulnak gazdaságosnak, hanem igazodnak a 21. századi fogyasztói igényekhez is, melynek elengedhetetlen kritériuma a testreszabottság. Ilyen megoldásoknak minősül a Smart Home alapcsomagban található távoli fűtésvezérlés, az okos dugalj, vagy a távvezérelhető riasztó, illetve bővített Smart+ csomagunkban többek között a távoli klíma-, redőny- és világításvezérlés, valamint a hőszivattyús fűtési rendszer is.

Érdemes a tettek mezejére lépniük azoknak, akik még hezitálnak a vásárlást illetően. A lakások értékesítése már megkezdődött, és sokaknak csalogatónak ígérkezhet a kedvező fizetési konstrukciók miatt: a projekt végig 5%-os áfakörben épül, és a fizetés 20-80%-os fizetési ütemezéssel is lehetséges.

A projekt állását figyelemmel kísérhetik a LIVING honlapján.

(x)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF