100 éves a magyar családi vállalkozás: azóta is a csúcson vannak (x)

PR cikk

Mikor indult a Terrán sikertörténete?

Az idén 100 éves Terrán startupokat meghazudtoló lendülettel és az innovatív megújulás képességével ápolja és fejleszti egy mai napig 100%-osan magyar tulajdonban lévő, tradicionális családi vállalkozás alapjait. A cég egy ember álmaként indult útjára, mára egy nemzetközi cégcsoport dolgozik azért, hogy továbbra is az építőipar meghatározó szereplője maradjon. 

Ennyi idő után is sikerül tartani a lépést az egyre növekvő vásárlói igényekkel. Mi a cég legújabb fejlesztése?

A Terrán Generon napelemes tetőcserép, amely egy forradalmi innovációnak köszönhetően lépést tart a lakosság elvárásaival, és professzionális választ ad korunk technológiai kihívásaira. A napcellákat speciális módon integráljuk az egyes tetőcserepekre, olyan formán, hogy azok felhelyezése és megjelenése szinte megegyezik a hagyományos tetőcserepekével. Mindezt úgy, hogy a tető eredeti védelmi funkciója a teljes tetőfelületen tökéletesen biztosított.

A tetőcserepek új generációja így a megszokott szerepeken túl még egy funkciót képes betölteni: energiát termel az otthon lakói számára, ráadásul kompromisszumok, lemondások nélkül. A Generon segít abban, hogy házunk minél nagyobb százalékban megújuló napenergiát használjon. Ezáltal nemcsak a villanyszámlát csökkenti, hanem otthonunk ökológiai lábnyomát is.

Búcsút mondhatunk a hatalmas nagypaneles rendszereknek?

A Terrán Generon hatékonyságban és teljesítményben is felveszi a harcot a klasszikus szolár panelekkel, ráadásul az általa kínált esztétikai élmény is sokkal nagyobb. Otthonunk az utolsó részletig – madártávlatból és közelről tekintve is – páratlan szépségű lehet, nem kell a technika javára kompromisszumokat kötni! A betoncserépbe integrált napcelláknak köszönhetően nincs felesleges tetőáttörés, így a termék prémium megjelenést biztosít az ingatlan számára és növeli annak értékét. Az adott ház így illeszkedik egy modern utcaképhez vagy éppen kitűnik a többi közül. A magas minőség által nyújtott életérzés egy emberöltőn keresztül elkíséri tulajdonosát.

Gondoljunk már most a jövőre! Amennyiben valaki később tervezi Terrán Generon tetőcserép beszerzését, de most aktuális a tetőcsere, válassza a Zenit vagy Rundo termékcsalád elemeit, amelyek mérete és formája tökéletesen illeszkedik a napelemes tetőcserép paneleihez és belesimulnak a tető síkjába. Első ránézésre annyi különbség látható csupán, hogy a Generonon megcsillan a napfény, ezzel is azt üzenve, hogy ez a tető – és az alatta lévő család – igazán naprakész!

(x)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF