Töretlen úton a Pannon Antennával (x)

PR cikk
A legnehezebb időkben születnek a legnagyszerűbb üzleti tervek.

A jelen társadalmi és gazdasági helyzet sokak életét befolyásolja. Számos olyan üzleti szektor van a világban amely teljesen bizonytalanná vált, azonban vannak kivételes cégek, amelyek hatékonyan képesek működni ebben az időszakban is.

Azon ingatlantulajdonosok többsége akiknek a területén található telekommunikációs bázisállomás tudja, hogy a Pannon Antenna mobilhálózati bázisállomások bérbeadási jogának megvásárlásával és hosszú távú menedzselésével foglalkozik. Üzleti modellje által a jelenlegi helyzetben is képes versenyképes üzleti lehetőséget biztosítani számukra. A vállalat harmadik éve működik Magyarországon. Az anyacég, név szerint az amerikai tulajdonú A PWireless, nemrégiben beolvadt a Digital Landscape group-ba és megjelent a Londoni tőzsdén. A tőzsdén való megjelenés nem csak kiegészítő tőkeforrást jelent a cég számára de számos új befektetési lehetőséget is nyújt. Így képes a Pannon Antenna konzisztens módon a tulajdonosok rendelkezésére állni. A befektetők ezen döntése a cég eddigi sikeres teljesítményének igazolása.

A vállalat szolgáltatások széles struktúráját fejlesztette ki az évek alatt. Valamennyi iparágban tevékenykedő tulajdonos előnyhöz juthat a cég üzleti modelljének segítségével legyen akár, kis- vagy középvállalkozó, ingatlanbefektető, vendéglátó, multinacionális vállalat vagy mezőgazdasági terület tulajdonosa. A Pannon Antenna számára kulcsfontosságú a szoros együttműködés és a folyamatos konzultáció a tulajdonosokkal, így képes személyre szabottan megtalálni a megfelelő jogi, illetve pénzügyi megoldásokat. Az ügyfelek részletes tájékoztatása prioritás az üzleti folyamataik során, így a bérbeadók megalapozott döntést hozhatnak arról, hogy az ajánlat milyen előnyöket tartalmaz számukra a távközlési szolgáltató által fizetett jelenlegi bérleti díjjal szemben.

A tulajdonosok számára az együttműködés egyik legnagyobb előnye, hogy a kapott összeget szabadon felhasználhatják saját tevékenységi körükben magán vagy üzleti céljaik elérése érdekében.

Az egyes bérbeadók felhasználási, befektetési terveinek megismerése lehetővé teszi a cég számára a megfelelő fizetési ütemezés kialakítását.

Az elmúlt év mérföldkő volt a Pannon Antenna számára, ugyanis jelentős számú teljesen különböző tevékenységi körben forgó tulajdonos számára nyújtott biztos tőkeforrást.

Az előző évben kötött szerződéseink nagy része olyan bérbeadókkal történt, akik már kaptak tájékoztatást a tevékenységünkről, csak saját elmondásuk szerint nem szenteltek kellő figyelmet az ajánlatoknak régebben. A mostani gazdasági helyzetet figyelembe véve a mi áraink és ajánlataink is változtak, azonban ez a változás a tulajdonosok számára egy pozitív változást jelenthet, képesek vagyunk maximálisan személyre szabott ajánlatokat készíteni. Az elmúlt időszakban észrevettük, hogy a tulajdonosok nyitottabbak arra, hogy velünk együtt dolgozzanak és közösen határozzuk meg az adott körülményeknek megfelelő lehetőségeket. A legnehezebb időkben születnek a legnagyszerűbb üzleti tervek. Arra bíztatjuk a tulajdonosokat, hogy vegyék észre a lehetőséget a gazdasági viharban és fektessék be az általunk biztosított tőkét.” – nyilatkozta Ferencz Sándor ügyvezető igazgató

Amint egy bérbeadó megfelelő mennyiségű információhoz jut a folyamatokkal kapcsolatban, akkor válik számára nyilvánvalóvá, hogy mekkora értéke is van ennek a döntésnek. Amikor a tulajdonosok látják a nagyobb tőke által nyújtott biztonságot és hozamot az éves bérleti jövedelemhez képest, akkor az együttműködés nagyon hamar megszületik a Pannon Antenna és a bérbeadók között.

A Pannon Antenna készséggel áll rendelkezésére minden olyan ingatlan tulajdonosnak aki szeretne részletes tájékoztatást kapni a jelenlegi bérleti szerződésén túlmutató lehetőségekkel kapcsolatban.

(x)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF