A HUNGEXPO kiállításai már a virtuális térben is! (x)

PR cikk
Az idén minden másképp indul. A HUNGEXPO kiállítási szezonja január helyett márciusban, a fizikai valóság helyett a virtuális térben kezdődik. Egy biztos: a HUNGEXPO évadnyitó első kiállítása most is az AGROmashEXPO lesz, ezúttal azonban a budapesti helyszín helyett az online térben találkozhatnak egymással a kiállítók és látogatók márciusban. Az év hátralévő kiállításai – a rendezvénystop feloldásától függően – pedig már hibrid formában várják a résztvevőket.

Mivel a Kormány március 1-ig meghosszabbította a COVID-19 járvány miatt elrendelt korlátozásokat, a Hungexpo Zrt. úgy döntött, hogy az idei évre  tervezett időpontban, de nem a hagyományos módon rendezi meg évnyitó kiállítását.

Magyarország legnagyobb agrárgépipari szakmai rendezvényét, az AGROmashEXPO-t március 3-6. között tekinthetik meg a látogatók virtuális formában, díjmentesen.

Virtuális kiállítás – egy forradalmi technológia

A virtuális kiállítás egy könnyen használható, innovatív felület, amely online találkozóhelyet biztosít a kiállítók és a látogatók, illetve potenciális partnerek számára. PC-ről, mobilról és tabletről is egyaránt kezelhető, letöltés nélkül működő felület.

A virtuális kiállításra érkező látogató:

  • akár a saját otthonából vagy munkahelyéről barangolhatja be a kiállítás területét, választhat kiállítót
  • a kiállító standján megnézheti a feltöltött információs anyagokat, videókat, képeket, ez alapján tájékozódhat
  • a chat funkció segítségével azonnali információt kérhet és kapcsolatot építhet a kiállítóval, e-mailt küldhet a rendszeren belül
  • a chat-naptár segítségével bejelentkezhet a kiállítóhoz egy konkrét időpontra

A kiállítók az új technológia segítségével:

  • egy időben adhatnak információt, letölthető anyagokat a termékeikről, szolgáltatásaikról számtalan érdeklődőnek
  • folyamatosan nyomon követhetik a standot megtekintő látogatók számát, adatait, így bármikor személyre szabott ajánlatot adhatnak nekik
  • webinar közvetítésre is módot ad a felület

Az „élőben” megszervezett kiállítások néhány napjával szemben a virtuális kiállítás hosszabb „nyitva tartással” várja az érdeklődőket: a meghirdetett kiállítási napok után további egy hétig látogatható a felület és a chat funkció kivételével teljeskörűen használható.

A virtuális kiállításról készült videót itt megtekinthetik.

A Hungexpo Zrt. továbbra is bízik abban, hogy látogatók és kiállítók hamarosan személyesen is találkozhatnak a Hungexpo új és megújult pavilonjaiban! Tisztában van ugyanakkor azzal, hogy a gazdaság szereplőinek az ilyen extrém körülmények között is szükségük van a kapcsolatteremtésre- és építésre. Nekik segít a virtuális kiállítási platform, amelynek továbbfejlesztésével éppen ezért akkor sem fog leállni, amikor az élet – remélhetőleg mielőbb – visszatér a normális kerékvágásba. A cég hisz abban, hogy az innovatív megoldásoknak köszönhetően a Hungexpo Zrt. ágazati kiállításai továbbra is a gazdaság motorjai lehetnek.

Bővebb információ a virtuális kiállításokról a HUNGEXPO weboldalán.

(x)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF