Világhírű magyar tudós tart felkészítőt a válságra

Portfolio
Barabási-Albert László hálózatkutató, a siker egyetemes törvényeit feltáró Képlet világhírű szerzője különleges tréninget tart a Brain Bar jövőfesztiválon. A téma: hogyan kerülhet egy vállalkozás a következő gazdasági válság nyertesei közé?
Hogyan készüljünk a válságra? Ha csak a legutóbbi krízisből indulunk ki, váratlanul érhet bennünket. A Brain Bar saját fejlesztésű innovációs tréningje a Mastermind Sessions, mely azokat az üzleti vezetőket célozza meg, akik felkészülten szeretnék fogadni a kihívásokat.

A Brain Bar tréningjén a résztvevők a mindennapi cégvezetésben is hasznosítható tudásra tehetnek szert. Barabási Albert-László nem csupán világszerte elismert hálózatkutató, de remek történetmesélő is. A Mastermind Sessions során a sikerről szóló tudományos felfedezéseit élvezetesen, adatokkal és példákkal illusztrálva adja majd át a hallgatóságnak.Az előadás után a résztvevők kis csoportokban, profibb szervezetfejlesztők segítségével fordíthatják le maguk számára a hallottakat:
  • személyes visszajelzést kaphatnak Barabási Albert-Lászlótól
  • felmérhetik, hogyan javíthatják és mérhetik cégük teljesítményét
  • megtervezhetik, mit és hogyan tennének, ha már holnap beütne a válság
  • személyre szabott válságbiztosítási tervvel térhetnek haza




Az exkluzív, közép- és felsővezetőket célzó programot Európa legrangosabb jövőfesztiváljának nulladik napján, május 29-én rendezik a Budapest Music Centerben.

 

TÁMOGATOTT TARTALOM

A Portfolio Csoport a Brain Bar kiemelt médiatámogatója.

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF