Hibátlanra vizsgázott a Portfolio első hibrid, szuperbiztonságos konferenciája +videó

Portfolio
Csaknem fél év után a Portfolio Csoport első hibrid konferenciája, a Financial and Coprorate IT 2020 bizonyította, hogy rengeteg munkával, figyelemmel, partnereink felkészültségével az új, „vírusos” időkben is lehet konferenciát csinálni. Az első pillanattól kezdve professzionális és teljes biztonságot adó környezetbe érkeztek meg azok a vendégeink, akik helyszíni résztvevőként voltak jelen. A többlépcsős biztonsági folyamatok maximális biztonságot nyújtottak.

Előkészületek az egészségmegóvás érdekében

A nemzetközi sztenderdeknek alapján a konferencia helyszínéül szolgáló Kempinski Hotel Corvinus Budapest ultraprémium helyszínként különleges fertőtlenítési eljárásokkal készült rendezvényünkre. 

Ebben kiemelt szerepet kapott a több napos, a konferenciát megelőző ózonos légfertőtlenítés, kiegészülve a napközbeni folyamatos, teljes sterilizálást baktérium, illetve vírusmentesítést nyújtó teljesen egyedi légtisztítással.

A regisztrációt megelőzően elsődleges szűrési pontként a kettős hőkamerás rendszerrel találkozhattunk, ami tizedmásodperc alatt ellenőrizte minden érkező aktuális testhőmérsékletét. A manapság már legelemibb óvintézkedésnek számító kézfertőtlenítésről és arcmaszk és gumikesztyű biztosításáról is nulladik lépésként gondoskodtunk és a szállodában több mobilállomáson lehetőség volt a folyamatos kézfertőtlenítésre.

A konferencia résztvevői ezután érkeztek az érintésmentes belépési ponthoz, ahol a személyzet védőfelszerelésben regisztrálta őket, QR-kód alapján.

Maximálisan biztonságos lebonyolítás

A rendezvény teljes ideje alatt az átrendezett belső terek biztosították a megfelelő távolságtartás lehetőségét, mind az étteremben, mind a bárban, a konferencia termeiben pedig gondos tervezéssel készült ültetésrend biztosította az előírt másfél méteres távolságot.

Minden szünetben és adott időközönként fertőtlenítés és takarítás történt: mind a berendezés, mind az eszközök tekintetében, miközben fennakadás nélkül zajlott az offline és online térben is a legmagasabb szintű szakmai program.

Az étkezés légmentesen csomagolt, porciózott ételekkel és italokkal történt, így a cateringes szünetekkel kiegészülve a program tökéletesen megvalósította az eddig hagyományosan megszokott konferencianapot.

Vendégeink egy minden eddiginél professzionálisabb és komplexebb technikai háttérrel és felkészültséggel találkozhattak és a sikeres lebonyolítás után hasonlóan eredményes további szezont várunk majd.

Fotók: Stiller Ákos/Portfolio

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF