Kiderült, mennyit kell fizetni a repohárért az idei Szigeten

Portfolio
Csütörtökön indul a 2023-as Sziget: a korábbi évekhez hasonlóan idén is repohár-rendszer működik a legnagyobb magyar fesztiválon. Mutatjuk az árakat.

A hulladékkibocsátás csökkentése érdekében repohár rendszert működtet a Sziget 2023-ban is. A rendezvény hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a rendszer célja, hogy mindenki csak egy poharat használjon. Ennek keretében a repoharat többszöri fogyasztásra vásárolják a látogatók.

A pohár díja 800 forint, a feles poháré pedig 400 forint lesz.

A látogatók megtarthatják a poharat, vagy leadhatják tokenekért cserébe: a 0,33-as és 0,5-ös pohárért 1 token jár, míg 2 db feles pohárért 1 token. A tokent a fesztivál alatt bármikor új pohárra lehet váltani.

Ugyanakkor az üres és sértetlen 0,33-as és 0,5-ös repoharat visszaválthatják a látogatók a pohár ikonnal ellátott, ún. Green Sziget Pontokon 400 forintra (egyszerre legfeljebb kettőt).

A token és a feles pohár nem váltható vissza pénzre. Fontos tudni azt is, hogy a korábbi Sziget-események poharai idei poharakra nem válthatóak át. A látogatók egyébként jótékony célra is felajánlhatják poharaik árát.

A szervezők felhívják a figyelmet arra is, hogy a rendezvény területén több "vízivó pontot" is találhatnak a látogatók, ahol friss ivóvízzel feltölthetik poharaikat, kulacsaikat.

Címlapkép: Sziget

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF