Örülhetnek a magyar autósok, nagyot csökken az üzemanyag ára hétvégén!

Portfolio
A Mol bejelentette, hogy hűségprogramja, a Mol Move résztvevői számára március utolsó két hétvégéjén literenként 10 forintos kedvezménnyel kínál üzemanyagot - számolt be a vg.hu.

A kedvezmény igénybevételéhez szükséges a Mol Move alkalmazás használata és természetesen az, hogy a vásárlók a Mol töltőállomásain tankoljanak. Az akció az Evo, Evo plus és LPG-termékekre is vonatkozik, de csak márciusi hétvégéken érvényes. Konkrétan március 23-án és 24-én, illetve március utolsó hétvégéjén lehet élni vele. A 10 forintos kedvezmény automatikusan érvényesül az aktuális literenkénti árakból, amennyiben a vevő bemutatja digitális Mol Move kártyáját.

Fontos megjegyezni, hogy a kedvezmény nem vonatkozik flottás és áfás számlás tranzakciókra, továbbá nem minden Mol-kútnál érhető el ez az ajánlat. Egy pontos lista alapján összesen 184 töltőállomás vesz részt ebben a programban országszerte, beleértve Budapestet, Balatont, Szegedet és Zalaegerszeget is.

A kedvezmény különösen annak tekintetében számít jelentősnek, hogy a héten a 95-ös benzin ára bruttó 12, míg a dízelé 7 forinttal nőtt. Így a 10 forintos kedvezmény gyakorlatilag ellensúlyozza az emelkedést.

Címlapkép forrása: Portfolio

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF