Két új ingatlanfejlesztés indul a budapesti agglomerációban

Portfolio
Jelentősen bővíti magyarországi portfólióját a CTP, melynek során két telket vásárolt meg, amelyeken logisztikai ingatlanok felépítését tervezi. Az első telek Biatorbágyon, az M1-es autópálya mellett helyezkedik el, ahol a cég már most 165 ezer négyzetméternyi bérelhető területet birtokol, a másik telek Dunaharaszti közelében található.
A felvásárlással a CTP tulajdonában lévő jövőbeni bérelhető területek több, mint 450 ezer négyzetmétert érhetnek el. A telkeken a kivitelezési munkák 2018 második negyedévében kezdődhetnek és várhatóan 2019 elejére fejeződnek be. A cég nemcsak Biatorbágyon, hanem az agglomeráció dél-keleti részén, Üllőn is rendelkezik már 100 ezer négyzetméternyi ingatlannal. A mostani, dunaharaszti fejlesztés következtében a dél-keleti agglomerációban az ottani állomány 150 ezer négyzetméterre bővül.

A cég már korábban is aktív szereplője volt a régiós ingatlanpiacnak, az utóbbi időben Magyarország mellett Romániában is jelentős bővítéseket hajtott végre. A mostani két tranzakció összértéke együttesen elérte a 10 millió eurót (3,1 milliárd forint).

Forrás: LinkedIn

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF