Áthelyezte budapesti központját a WizzAir - Ide költözött a légitársaság

Portfolio
Új irodaházba költözött a WizzAir. A légitársaság a Dunához közeli Millennium Towerben 8000 négyzetméteres területen alakította ki új központját, amit a továbbiakban ugyanebben az épületben több fázisban tovább is tud bővíteni.

Március elején a Wizz Air a Millenniumi Városközpont irodaparkon belülre költöztette irodai munkatársait. A Millennium Tower irodaházban saját bejárata és recepciója van a cégnek, de rendelkezésre áll egy kizárólag a dolgozóknak elérhető kantin is.

"A budapesti irodapiacon az elmúlt két-három évben kevés új projekt indult, a szerződések zöme hosszabbítás, és kevés alkalmas irodaház van a már működők között, ahol egy ilyen nagy méretű cégközpontot a mai kor követelményeinek megfelelően lehet kialakítani" - mondta el Kalaus Valter, a tranzakciót lebonyolító és a bérlőt képviselő Newmark VLK Hungary ingatlantanácsadó cég ügyvezetője. Hozzátette, hogy a bérbeadó rugalmasságának köszönhetően a légitársaság későbbi, több fázisos bővülésére is lesz lehetőség, és a bérleti szerződést az átlagosnál rugalmasabb kondíciókkal, hosszú futamidőre kötötték.

Portfolio Property X 2024
Május 29-én Balatonfüreden, a Portfolio Property X 2024 konferencián találkozik az ingatlanszakma. Részletekért kattints!

Címlapkép forrása: Getty Images

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF