A vodkák sztárja a hollywoodi celebek között (x)

Portfolio
Egyetlen hollywoodi híresség van csak, aki szinte minden világsztárral szerepelt már együtt. Nem is mondhatja magát hamisítatlan celebnek, aki még soha nem kóstolta a világ egyik leghíresebb vodkáját. A Grey Goose Jennifer Anistontól kezdve Lindsay Lohenen át egészen Jenson Button Forma 1-es pilótáig szinte minden híresség életében felbukkan időnként.

A Grey Goose-szal együtt töltött pillanatok azok, amelyekben bármelyik filmszínész mellékszereplővé változik

át, és ez a különleges ital veszi át a főszerepet, hiszen a világ legfinomabb vodkájának tekintélye van. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a Luxury Institut felmérése, amelyben a világ leggazdagabb emberei közül 1200-an vettek részt, és egyöntetűen a Grey Goose mellett tették le a voksukat: a világ legfinomabb vodkájának választották. A különleges italt csakis egy minden apró részletében kidolgozott karcsú palack zárhatja magába, amelyet egy liba sziluettje díszít. A palack és az ital aromája együtt valódi sztárrá teszik a Grey Goose-t a prémiumvodkák között.

A Grey Goose vodka nemcsak a felső tízezer, de a szakma elismerését is kivívta. Már a gyártás első évében, 1998-ban elnyerte a Chicago-i Ital Tesztelő Intézet (Chicago Beverage Testing Institue) "best tasting vodka" címét. Ugyanebben az évben odaítélték neki a szeszesitalok Oscarját, a Szeszes Italok Világbajnokságának Platina

díját San Franciscóban. A fényes sikersorozatot a Márkák Bajnokságán (Brand Champions) besöpört díj koronázta, 2004-ben.

Az italt már származási helye is a legkülönlegesebbek közé emeli, hiszen a világ egyik leggazdagabb
gasztronómiai tradíciókkal büszkélkedő vidékén, a francia Cognac régióban készítik. Az ital a Franciaország kenyérkosarának is nevezett területen termesztett búzából és a Massif Central hegyeinek kristálytiszta forrásvizéből készül a Grey Goose pincemesterének felügyelete mellett. A forrásvizet a Champagne mészkövei szűrik át. Az öt lépésből álló lepárlási folyamat végén a forrásvízből és a búza aromájából megszületik az a lágy, selymes mandulás íz, amely a Grey Goose-t a legfinomabb prémium vodkává emelte. Ez a különleges, sármos francia egy csapásra meghódította a világot...
(x)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF