Leugrunk csúszdázni egyet a parkba? (x)

PR cikk
Fitneszterem, szauna és csúszdapark: nyílt napot tart a Metrodom!

Tárt kapukkal várják az új építésű otthont keresőket a Madarász38 lakóparkban! A pesti oldal egyik legkedveltebb részén fekvő, a XIII. kerületi Madarász Viktor és Szobor utca sarkán épülő társasházban rendez nyílt napot a Metrodom.

Nem mindennapi, hogy egy ingatlanfejlesztő beengedje az érdeklődőket a hamarosan átadásra kerülő lakóparkjába és annak közösségi tereibe, emellett az is egy újfajta tendencia, hogy a hazai lakóingatlan építészet a lakásokon túl a közösen használható terek kialakítására is nagy gondot fordít.

Fontos szerepe van a közösen használható tereknek

Nagyban növeli az otthonosság- és komfortérzetet, ha egy lakóházban vannak olyan terek, amelyek bármikor szabadon használhatók, ezzel az ott élő úgy érzi, hogy otthona mellett extra szolgáltatások is könnyen elérhetők a számára. A Madarász38 lakópark esetében már a bejáratnál felkapjuk a fejünket, ugyanis nem csupán egy barátságtalan lépcsőház, hanem egy igényesen berendezett fogadótér várja a haza érkezőt, ahol 24 órás portaszolgálat garantálja az ott élők biztonságát.

A Madarász38 lakóparkban élők bármikor használhatják a játszósarokkal kialakított közösségi nappalit, a fitnesztermet és a szaunákat, a gyerekeknek pedig bizonyára izgalmas időtöltést nyújt majd a belső kertben található mini csúszdapark a játszótérrel együtt. „A közösségi terekkel az ott élőket arra szeretnénk ösztönözni, hogy beszélgessenek és új ismeretségeket kössenek egymással, feltöltődjenek. Az a célunk, hogy a beköltözés után valódi lakóközösség kovácsolódjon, amelyhez a mindenki által igénybe vehető terek nagyon jó platformot nyújtanak. A nyílt nap során ezeket a tereket szeretnénk egy kicsit jobban megismertetni a lakáskeresőkkel, és megmutatni egy családias környezetet a jövőbeli lakók számára” – meséli Boskovitz Nikolett, a Metrodom marketing vezetője.

Minőségi és okos is

Sokszor probléma, hogy a leendő tulajdonos egyáltalán nem tudja, hogy az általa megvásárolt ingatlan milyen minőségben épül meg, és hogy pontosan milyen műszaki felszereltséggel bír majd, így különösen fontos, hogy a beépített anyagok minőségét is ellenőrizhesse az érdeklődő.

A közösségi tereken túl ezért a berendezett mintalakás is bejárható, így megtekinthetők a beépítésre kerülő anyagok minősége, és a látogató képet kaphat az okosotthon rendszer működéséről, valamint inspirációt nyerhet a lakások praktikus berendezhetőségéről.

Regisztráljon a Metrodom nyílt napjára, és nézze meg, hogy milyen egy igazán családias lakópark, kertvárosias környezetben!

(X)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF