EFOP-pénzból újult meg a kengyeli általános iskola

Portfolio
Megújult a Kengyeli Kossuth Lajos Általános Iskola, a beruházásra a Karcagi Tankerületi Központ nyert csaknem 150 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP) pályázatán.
A projekt kommunikációját végző Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területfejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. közölte, akadálymentessé tették az épületet, több tanteremben kicserélték a nyílászárókat, a tantermek új padlót kaptak, a folyosókra új járólapok kerültek.

Felújították az emeletre vezető lépcsőket, korszerűsítették a vizesblokkokat, akadálymentesített mosdó készült, továbbá megújították a tornaterem tetőszerkezetét, és az iskolaudvari aszfaltozott sportpálya új burkolatot kapott.
A továbbiakban is várjuk a nagyobb, EU-pénzből megvalósuló fejlesztések eredménykommunikációját az uniosprojekt@portfolio.hu email címre, amely közleményeket térítésmentesen közzéteszünk a Portfolio Uniós források rovatának Projektek mellékletében.
Ez a cikk "Az EU kohéziós politikájának hatásai Magyarországon - jelen és jövő" című, 2019. április 1-től 2020. március 31-ig tartó munkaprogram része, amelyet a Portfolio.hu-t kiadó Net Média Zrt. valósít meg az Európai Unió finanszírozásával. Jelen tartalom kizárólag a cikk szerzőjének álláspontját tükrözi. A munkaprogramot finanszírozó Európai Bizottság semmilyen felelősséget nem vállal a cikkben szereplő információk felhasználását illetően.

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF