Ez fix! - Kiszámítható Ford szervizárak

Portfolio
Kiszámítható és versenyképes karbantartási költségeket kíván kínálni a jelenlegi és jövőbeni Ford-tulajdonsok számára a forgalmazó: ennek jegyében kerülnek bevezetésre a magyarországi márkaszerviz hálózatban az egyes modellekre és szerviztípusokra vonatkozó fix árak.
2012. június 11-től a Ford a fix árakat kínál magyarországi márkaszerviz-hálózatában (a résztvevő márkaszervizek listája a program indulásától elérhető lesz a www.ford.hu webcímen): ennek lényege, hogy minden jelenlegi és jövőbeli Ford tulajdonost tájékoztassanak autójának hivatalos márkaszervizbeli karbantartási költségeiről, amelyek így kiszámíthatóak és versenyképesek lesznek, emellett automatikusan magukban foglalják a Ford Assistance szolgáltatást is.

A Ford célja, hogy az ügyfeleket ne érjék meglepetések, és átlátható, tervezhető, alacsony üzemeltetési költségeket kínáljanak számukra. Ennek érdekében a személyautókra vonatkozóan egységesen alkalmazott fix Ford szerviz árstruktúra került kialakításra, melynek alapján a Ford fix ár programban résztvevő márkaszervizek az alábbi fix árakat kínálják az egyes típusok esetén, az éves szervizekre:

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF