Kik lesznek 2022 Digitális Női Vállalkozói? Szerdán élőben közvetítjük a díjátadót

Portfolio
Új díjat hirdetett a Portfolio és a Vodafone Magyarország: az Év TOP 10 Digitális Női Vállalkozója Díj 2022-t szerda délelőtt adjuk át. Az eseményt élőben közvetítjük a Portfolio Facebook-oldalán.

A Portfolio Magyarország üzleti hírportáljaként kiemelt figyelmet fordít a hazai vállalkozásokra, így azokra is, amelyeket nők vezetnek. A rangos szakmai elismerés szakmai partnere a Vodafone Magyarország. A vállalat hosszú ideje elkötelezett támogatója a nemek közti egyenlőségnek és az egyenjogúságnak. Célja, hogy 2025-re a legjobb munkahely legyen a nők számára.

A női kollégákat és az egyenlőséget támogató intézkedések mellett a vállalat kiemelt figyelmet fordít a hazai kis- és középvállalkozások digitális felzárkóztatására és megerősítésére. A Vodafone az Év Női Digitális Vállalkozója Díjjal szeretne rámutatni arra, hogy milyen eredményeket érhetnek el azok a kis- és középvállalkozások, akik naprakészen használják a digitális eszközöket.

A díj célja, hogy felhívja a figyelmet a női vállalkozók munkájára, sikereire.

A díjat olyan női vállalkozók kapják, akiknek üzleti eredményei jórészt annak köszönhetőek, hogy egy mindenki számára hozzáférhető digitális megoldást, a social media-t kiemelkedően innovatív módon használták ezzel is építve, fejlesztve a core üzleti tevékenységet.

A digitális megközelítés nem véletlen: jövőben behozhatatlan versenyelőnyre tesznek szert azok, akik élnek a digitális megoldásokkal, hiszen ezekkel a vállalkozásukat rugalmasabbá, alkalmazkodóbbá, a változó igényeket gyorsabban kiszolgálóvá teszik.

A női vállalkozások világszerte fejlődést mutatnak és kiemelkedő sikereket produkálnak. Egyes felmérések szerint ma minden harmadik magyar cégnek, köztük sok kisvállalkozásnak van női vezetője – azonban még mindig sok sztereotípia veszi őket körül a mindennapokban, sőt, hátrányos megkülönböztetéssel is gyakran szembesülnek.

Tudd meg, ki lett az év legsikeresebb 10 női digitális vállalkozója! Ha szeretnéd élőben követni a díjátadót, akkor látogass el SZERDA délelőtt 10 órakor a Portfolio Facebook-oldalára, hogy ne maradj le az ÉLŐ közvetítés kezdetéről!

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF