Szakmai sikerek és rekordok: véget ért a Portfolio Csoport 2022-es konferenciaszezonja

Portfolio
A Portfolio Csoport rendezvénydivíziója, a Portfolio Konferenciák idén is mutatta az irányt a rendezvénypiacon: ezek a gazdasági és iparági események immár megkerülhetetlen és piacvezető programot jelentenek az üzleti életben. Biztos információforrás és folyamatos networking lehetőségek várták az ingatlan, agrár, pénzügy, gazdaság, járműipar, IT területek hazai szereplőit.

A Portfolio Csoport márciusban ismét jön szakmai rendezvényeivel, hogy a professzionális és üzleti szektornak támpontot adjon ezekben a viharos gazdasági időkben. A rendezvénynaptárat érdemes már most böngészni, hiszen a már most meghirdetett események ebben a pár hétben lesznek a legkedvezőbb jegyáron.

Az üzleti konferenciák 2022-ben is taroltak: számokban és minőségben is

Az üzleti életben biztos kapaszkodót jelentő Portfolio szakmai rendezvények 10 szektorban, 6 országban, ONLINE, HIBRID, vagy klasszikus, HELYSZÍNI konferenciák, klubok vagy kiállítás formájában lettek megrendezve. A Portfolio Konferenciák brand 20 éves piaci jóhíre garantálta a tudást, információt és az értékes networking lehetőséget a résztvevőknek. Ahol az előadók között mindig az adott piac legnagyobb szakértői, döntéshozói vannak színpadon, így elsődleges forrásai a legértékesebb információknak.

Számtalan üzlet köttetett az egész napos szakmai eseményeken

A korlátlan networkinget és a minél jobb információáramlást a Portfolio Events mobilapplikáció is segítette idén, amelyben többek között elérhető a rendezvény részletes programja, a résztvevői lista és a konferenciajegy. Sőt, virtuális névjegykártya-cserére is lehetőséget biztosítunk, hogy a konferencia előtt, közben és után is kapcsolatban maradhassanak egymással. Szakma, élmény, networking!

A konferenciák keretein belül podcastokat is készítettünk: kollégáink beszélgettek az aktuális szektor meghatározó szereplőivel, úgy, mint Zsiday Viktorral, Makai Szabolccsal, Hollósi Dáviddal vagy Bod Péter Ákossal. A Portfolio gazdasági, üzleti, pénzügyi témákat feldolgozó podcast csatornájára, a Portfolio Podcast Lab csatornára itt tudsz feliratkozni.   

Társadalmi felelősségvállalás és karbonlábnyom csökkentése

2022-ben is folytatta a Portfolio Konferenciák a múlt évben indított együttműködését az Access4you-val. Az egyre több helyen megjelenő, és első nemzetközi sikereit elérő hazai startup célja, hogy a speciális igényű, közöttük fogyatékossággal élő emberek az élet minden területén akadályok nélkül csatlakozhassanak a szakmai és mindennapi eseményekhez. Az Access4you ezért a Portfolio 2022-es konferenciáinak helyszínein akadálymentességi felmérést végez, az összegyűjtött adatokat pedig weboldalán elérhetővé teszi. A résztvevők így megbízható forrásból értesülhenek az események akadálymentességéről.

Az őszi konferenciák karbonlábnyomának csökkentése is kiemelt fontosságot élvezett, ezért a Portfolio Csoport együttműködött a Vertis-sel, amelynek Strive szolgáltatása négy átfogó lépésen keresztül segít a legkülönbözőbb iparági szereplőknek abban, hogy hatékonyan csökkentsék a kibocsátásukat, elkerülve a hangzatos, de kellő tartalom nélküli greenwashing jelenséget.

Erős évet zárunk

Idén a Portfolio Csoport összesen 42 rendezvényt szervezett, több ezer nemzetközi és hazai résztvevővel. A tavaszi Építőipar konferencián, az őszi Budapest Economic Forumon és a nemrég lezajló Agrárszektor konferencián idén rekordszámú résztvevő volt jelen, és új konferenciákból sem volt hiány. Akár online, akár offline, akár e kettő ötvözete, a Portfolio minőség mindig adott volt.

Nézzük az idei események listáját:

Tavaszi szezon:

Őszi szezon:

Új konferenciáink:

Belecsapunk 2023-ba

Portfolio Konferenciák 2023-ban is, az elmúlt évekhez hasonlóan minden szempontból professzionális rendezvényekkel, maximális biztonsággal és iránymutató szakmai tartalommal várnak minden régi és új érdeklődőt a legfontosabb gazdasági témakörökben: a bankszektortól a gazdaságpolitikán át, az ingatlanpiactól az agráriumon keresztül, az energetika, a befektetés, a járműipar és IT területeken is. Találkozzunk idén is!

Tovább a 2023-as konferenciákra >>

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF