Videó: már Budapesten is láthatjuk, mire képes a legmodernebb ipari technológia

Portfolio
Június végén nyitotta meg budapesti innovációs élményközpontját a Bosch Rexroth. A CU.BE élménytérben a látogatók testközelből tapasztalhatják meg az ipari digitalizáció legújabb vívmányait. A Portfolio stábja a megnyitón kérdezte a cég szakértőit arról, pontosan mi is a funkciója az élményközpontnak.

A központban - ami Budapest X. kerületében található - interaktív alkalmazásokkal mutatják be, mire képes a 21. századi gyártástechnológia, miként növelik a hatékonyságot és segítik a fenntarthatóságot az egymással kommunikáló, hálózatba kapcsolt modern eszközök, és hogyan lehet régebbi gépeket hatékonyan bekapcsolni a digitalizált gyártásba.

A CU.BE egy olyan bemutatóközpont, ahol azon technológiák sorakoznak fel, amelyekben a fenntarthatóság és az energiahatékonyság játssza a fő szerepet, valamint a digitalizációra és az IoT-ra fókuszálnak.

A központban a jövő Ipar 4.0-ra alapuló gyárába nyerhetünk betekintést: a szakemberek az ipari szereplőkkel, valamint az egyetemi és akadémiai szféra tagjaival közösen tervezhetnek újításokat, fejlesztéseket, szabhatnak egyedi igényekre meglévő rendszereket.

A cikk és a videó megjelenését a Bosch Rexroth támogatta. A CU.BE élményközpont-látogatáshoz ide kattintva lehet regisztrálni.

Címlapkép: Portfolio

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF