Ketamint fogyaszt Elon Musk - Ez is a Tesla befektetőinek érdekeit szolgálja

Portfolio
Elon Musk a CNN korábbi műsorvezetőjének, Don Lemonnak adott interjút, amiben többek között arról is beszélt, hogy ketamint fogyaszt, ami enyhíti a rossz hangulatú időszakokat, és a Tesla, valamint a többi, általa vezetett vállalat befektetőinek érdekeit szolgálja, írja a Bloomberg.

Musk elmondta, hogy az előírt módon, rendszeresen szed ketamint, hogy kezelje az általa "kémiai dagályként" jellemzett, depresszióhoz hasonló tünetekhez vezető tüneteket. Az orvosok a ketamint fájdalom és depresszió kezelésére írhatják fel, nagyobb dózisban pedig a gyógyszer nyugtatóként hat.

A Wall Street Journal januári cikke szerint a Tesla és a SpaceX vezérigazgatójának cégeiben dolgozó vezetők aggódtak a Musk drogfogyasztása miatt. Musk erre úgy reagált, hogy nem bukott meg a drogteszteken, és az X közösségi hálózatán közzétett bejegyzésében azt írta, hogy

bármit is csinálok, nyilvánvalóan folytatnom kell!

Musk cége, az X az interjú után lemondta a Lemonnal tervezett partnerséget. Lemon a Scott Gallowayjel és Kara Swisherrel közös Pivot podcastben elmondta, hogy Musk nem szerette a kérdéssorát, beleértve a Musk ketaminhasználatáról szóló kérdéseket is.

Címlapkép forrása: Krisztian Bocsi/Bloomberg via Getty Images

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF