Előfizetői tartalom

Újabb pofont kapott a Tesla - 3 éve nem volt ilyen rossz a helyzet

Portfolio
Tovább romlott ma a Tesla elemzői megítélése, mivel a vállalatot követő újabb szakember hívta fel a figyelmet az eladásokat érintő kockázatokra, emellett kevésbé hatékonyként jellemezte az árcsökkentési stratégiát, amellyel a kereslet fellendítése a vállalat célja - írja a Yahoo Finance. Ezzel a részvényre vonatkozó vételi minősítések aránya 2021 áprilisa óta a legalacsonyabbra esett.

Mérséklődött a Tesla növekedése a legfontosabb piacokon - írta Colin Langan, a Wells Fargo elemzője szerdán az ügyfeleknek szóló elemzésében, miközben a részvényt az eladási besorolással egyenértékűre minősítette vissza. Langan arra számít, hogy a Tesla értékesítési volumene az idén stagnálni fog, 2025-ben pedig visszaesik. Elon Musk cége egy "növekedés nélküli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés