Mi lesz a magyar gazdasággal, az ingatlanárakkal és a forinttal? - Csütörtökön Debrecenben kiderül

Portfolio
Hogyan néz ki a magyar gazdaság és az ingatlanárak pályája a következő években és hogyan alakulhat a forint árfolyama? Hogyan lehet áthidalni Debrecen térségének munkaerőhiányából és a lendületes béremelkedéséből adódó feszültségeket és hogyan érdemes ezzel párhuzamosan a vállalatok működési hatékonyságának javítására fókuszálni? Hogyan tudnak ezekben a kihívásokban segíteni a Növekedési Hitelprogram forrásai és a Modern Vállalkozások Program megoldásai? Ezekre a kérdésekre biztosan választ kap, ha ellátogat vidéki konferenciasorozatunk következő állomásaira, elsőként április 4-én Debrecenbe, majd május 14-én Szegedre és május 16-án Kecskemétre.
Az ország gazdasági vérkeringésében nagyon fontos szerepet játszanak a nagyvárosok, a vidék gazdasági és innovációs centrumai, ezért a Portfolio 2010 óta rendszeresen látogat el ezekbe az erőcentrumokba is gazdasági konferenciasorozata keretében. Célunk 2019-ben is változatlan: ezeken a fórumokon is színvonalas, aktuális gazdasági és pénzügyi információkkal segítsük a helyi vállalatokat a megalapozott üzleti döntéshozatalban, ezáltal versenyképességük növelésében.

A 2019 tavaszán megrendezésre kerülő félnapos ingyenes konferenciáinkon a Portfolio elemzőinek makrogazdasági és ingatlanpiaci előadásai mellett kiemelt hangsúlyt kap két téma: a vállalatok versenyképesség javítása, illetve a fokozott munkaerőhiányból és béremelkedésből adódó feszültségek együttes kezelési lehetőségei. Ennek jegyében vállalatfinanszírozással, digitalizációs szolgáltatásokkal, valamint munkaerőpiaci kihívásokkal foglalkozó szakértők segítségével adunk gyors és aktuális áttekintést a kis- és közepes vállalatok, gazdasági szervezetek, önkormányzati cégek (projekt)vezetői számára az egyes szakterületek helyzetéről és kilátásairól.

Jöjjön tehát el vidéki Gazdasági Fórumainkra, ahol az adott térség aktuális helyzetét és a megoldási irányokat is átbeszéljük! Kérjük, regisztráljon az egyes események oldalán az alábbi linkek valamelyikére kattintva:


Az első, győri konferenciánkról szóló összefoglalónk itt olvasható:Cikkünk saját szolgáltatás támogatását szolgálja.

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF