Szállodává alakulhat egy belvárosi irodaház

Portfolio
Belvárosi épülettel bővíti portfólióját a CPI. A társaság a saját tulajdonában lévő Mérleg utcai Starlight Hotellel szomszédos irodaházat vásárolja meg - derül ki a CPI nemzetközi közleményéből.
A CPI célja, hogy a 3700 négyzetméteres bruttó bérbe adható területű irodát átalakítsa és a szomszédos Starlight Hotel felújítása mellett háromcsillagos szállodát alakítson ki benne. A döntés a turisták és a vendégéjszakák számának növekedése szempontjából is logikusnak tűnik.

Frissítés:
Bár elsőre azt gondoltuk, hogy a cég a Mérleg utca - Nádor utca sarkán álló épületet vásárolhatta meg, egy helyreigazítási kérés után kiderült, hogy a jelenleg is hotelként működő ingatlan másik oldaláról, a Mérleg utca 4. szám alatti ingatlanról van szó.

A luxemburgi székhelyű, cseh és német fejlesztők egyesülésével létrejött CPI magyarországi tulajdonában irodaházak, hotelek, üzletközpontok, fejlesztési területek és egy logisztikai park áll. A mostani akvizícióval tovább erősödik a társaság prémium elhelyezkedésű szálloda-portfóliója.

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF