Így halad az építkezés a főváros legnagyobb projektjénél (képek)

Portfolio
Jövő év közepéig az összes nagy beruházás elkezdődik a Városligetben, a fejlesztések kétharmada pedig már most épül, vagy elkészült, a Liget Budapest Projekt munkálatai jól haladnak, várhatóan 2022-re valamennyi új épület állni fog - jelentette be Baán László, a Liget Budapest Projekt miniszteri biztosa.
Májusban átadták az Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központ épületét, ezt követően pedig ősszel Millennium Házaként nyílik meg a felújított egykori Olof Palme Ház, bejárata előtt egy, a Városligetben újdonságnak számító rózsakerttel. Szintén még az ősszel a Városligetben készülhet el a főváros legnagyobb játszótere, és a fővárostól távolabb található Komáromi Csillagerőd épületét is ekörül adhatják át. Az alábbi galériában felülnézetben is meggyőződhetünk a projekt aktuális állapotáról.

A főváros legnagyobb projektjei

Nemrég összeszedtük azokat a budapesti projekteket, amelyek a következő nyolc évben megvalósuló legnagyobb értékű beruházásnak számítanak. A legtöbbjükről már lehetett korábban hallani, most azonban összesítve is látható ezeknek az összértéke és a várható befejezési ideje. A 195 felsorolt, folyamatban lévő projekt összértéke több ezer milliárd forintot tesz ki, amit vegyesen uniós, állami, vagy önkormányzati forrásból biztosítanak. A listára felkerülhetett a Puskás Stadion, a 3-as metró, a Centrumkórház fejlesztések, valamint a Liget Budapest Projekt is. A teljes lista az alábbi cikkben olvasható:




Egressy Liget

1143 Budapest, Ilka utca 3/A
38 db lakás
47 - 100 m2 alapterület
Átadás:
2019. dec
37.05 - 85.65 M Ft
Ajánlatot kérek

A Liget Budapest Projektről pedig korábban Gyorgyevics Benedekkel, program megvalósításáért felelős Városliget Zrt. vezérigazgatójával beszélgettünk, amelynek részletei az alábbi cikkben látható:Sőt, egy videó is készült már az átalakításról, amit pedig a lenti cikkben láthatunk:

Részletekért kattints ide!

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF