Sopronban vásárolt a Diófa

2018. január 10. 13:12    
nyomtatás
 
A Diófa Alapkezelő Zrt. megvásárolta a Huncargo Holding Zrt. soproni logisztikai parkját, amelyet az eladó a továbbiakban bérel és üzemeltet.


A Diófa Alapkezelő Zrt. 2017 végén állapodott meg a Huncargo Holding Zrt.-vel a soproni logisztikai park sale & leaseback típusú tranzakciójáról. Az akvizíció keretében a Diófa Alapkezelő Zrt. a Magyar Posta Takarék Ingatlan Befektetési Alap portfóliójába vásárolta meg a 14 000 négyzetméteres logisztikai központot, amelyet az eladó a továbbiakban bérel és üzemeltet. A három épületből, és további fejlesztési területből álló soproni ingatlan 100%-ban bérbeadott a Huncargo Holding Zrt. és leányvállalatai részére.A Diófa Alapkezelő Zrt. által menedzselt ingatlan portfolió ipari és logisztikai kitettsége 69 000 négyzetméterrel 25%-ra nőtt. A vállalat portfoliójában jelenleg az iroda és kiskereskedelmi ingatlan terület alapon szinte arányosan 35-35%-ot tesz ki. A földrajzi elhelyezkedést tekintve pedig a portfolió 65%-a helyezkedik el Budapesten.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír

hirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium