BUX index értéke

Mentés a kedvencekhez
|
|
| Ma: Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
BUX ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
BUX kötéslista
Idő Ár Darab Érték
BUX statisztikák, mutatók
nyitó: 43680.62
előző záró:
napi átlag:
napi min.:
napi max.:
52 heti min.:
52 heti max.:
történelmi min.:
történelmi max.:
záró 52 heti min.:
záró 52 heti max.:
záró történelmi min.:
záró történelmi max.:
Egyhónapos záró árfolyam:
forgalom (db):
forgalom (HUF):
kapitalizáció (HUF):
BÉT teljes kap. (HUF):
változás 1 hó:
változás 3 hó:
változás 12 hó:
volatilitás 1 hó:
volatilitás 3 hó:
volatilitás 12 hó:
Féléves átlag:
Éves átlag:
Negyedéves záró árfolyam:
Előző éves záró árfolyam:
BUX hírek

A kispapírok napja volt a magyar tőzsdén

Elromlott a hangulat szerdára a világ tőzsdéin, estek az európai indexek és a BUX is a tegnapi záróértéke alatt tartózkodott a nap nagy részében. Az USA és Kína közötti kereskedelmi tárgyalásokban nincs előrelépés, sőt, Trump a vámok emelésével fenyegetőzik, aminek nem örültek a befektetők. Itthon a kispapírok piacán volt inkább izgalom napközben, és az OTP emelkedett egy nagyobbat a zárásra, ami pluszba rántotta a BUX indexet.

Eséssel zárta a keddi kereskedést a BUX

A keddi kereskedés második felében felemásan teljesítettek az irányadó európai részvényindexek, a magyar tőzsde eséssel zárta a hét második napját, míg a blue chipek közül az OTP és a Mol teljesített a leggyengébben.

Céláremelés érkezett az OTP-re

15 000 forintról 16 100 forintra emelte célárát az OTP részvényeire a Citi. Az új célár 14,5 százalékkal magasabb, mint a tegnapi 14 060 forintos záróár.

Új történelmi csúcson zárt a magyar tőzsde

Lejjebb kerültek az irányadó európai részvényindexek a hétfői kereskedés második felében, a magyar tőzsde azonban emelkedett, a BUX végül új történelmi csúcson zárt, a hazai blue chipek közül az OTP és a Mol teljesített a legjobban.

Felpattant a Mol

Emelkednek az irányadó európai részvényindexek a pénteki kereskedés első felében, a befektetők kedvezően fogadták a Fehér Ház gazdasági tanácsadójának nyilatkoztatát, miután Larry Kudlow szerint az Egyesült Kína közötti kereskedelmi egyeztetések nagyon jól haladnak, és közel a részleges megállapodás. A magyar tőzsde emelkedik, míg a hazai blue chipek közül a Mol teljesít a legjobban.

A nap végére húzták vissza a magyar tőzsdét

Lejjebb kerültek az irányadó európai részvényindexek a csütörtöki kereskedés második felében, a magyar tőzsde előző napi záróértékén fejezte be a hét negyedik napját, míg a hazai blue chipek felemásan zártak.

Nagyot esett a Mol

Lejjebb kerültek szerdán az irányadó európai részvényindexek, a magyar tőzsde is eséssel zárta a szerdai kereskedést, a hazai blue chipek közül a Mol teljesített a leggyengébben.

Nagyot emelkedett a Mol és a Richter

Az irányadó európai részvényindexek felfelé kapaszkodtak a keddi kereskedés második felében, a vállalati gyorsjelentések mellett a befektetők Donald Trump beszédére vártak a nap folyamán. A magyar tőzsde a kezdeti iránykeresés után erősödni kezdett, a BUX végül 1,1 százalékos emelkedéssel zárt, míg a hazai blue chipek közül a Mol és a Richter teljesített a legjobban.

Eséssel zárta a hét első napját a BUX

Az irányadó európai részvényindexek felemásan teljesítettek a hétfői kereskedés második felében, a magyar tőzsde eséssel zárta a hét első napját, míg a hazai blue chipek közül az OTP és a Mol teljesített a leggyengébben.

Ezért a részvényért rajonganak most a hazai alapkezelők

Október második felében nagyot emelkedett a magyar tőzsde, majd ezt követően a hazai részvényindex új történelmi csúcsára emelkedett, a Portfolio által készített legfrissebb alapkezelői felmérésből kiderült, hogy a profi befektetők rövid távon csupán mérsékelt elmozdulásra számítanak a magyar tőzsdén. Az általunk megkérdezett alapkezelők ebben a hónapban Ricther részvényeiért rajongtak a leginkább, míg a midcapek közül az ANY Biztonsági Nyomda, a Graphisoft Park és a Waberer’s papírjait emelték ki kedvelt részvényként legnagyobb számban a felmérésünkben résztvevő alapkezelők.

Új történelmi csúcson zárt az OTP és a BUX

Az irányadó európai részvényindexek emelkedtek csütörtökön, a magyar tőzsde is erősödött. A hazai blue chipek közül a Mol és az OTP teljesített a legjobban, a bankpapír és a BUX index is új történelmi csúcson zárta a hét negyedik napját. Utóbbi 43 598 pontos záróértékével felülmúlta eddigi, április 24-én elért 43 563 pontos történelmi csúcsát.

Új történelmi csúcson zárt az OTP

Az irányadó európai részvényindexek felemásan teljesítettek a szerdai kereskedés második felében, míg a magyar tőzsde mérsékelt erősödéssel zárta a hét harmadik napját. A hazai blue chipek közül az OTP teljesített a legjobban, a bankpapír új történelmi csúcson zárta a szerdai kereskedést.

Nagyot emelkedett a Richter

Az irányadó európai részvényindexek minimális elmozdulás mellett felfelé kapaszkodtak kedden délután, a hazai részvényindex emelkedéssel zárta a hét második napját, míg a blue chipek közül a Mol és a Richter teljesített a legjobban.

Nagyot emelkedett hétfőn a Mol

Emelkedtek az irányadó európai részvényindexek a hét első napján, a hangulatot az USA és Kína kereskedelmi egyeztetéseit övező optimizmus javította. A magyar tőzsde is nagyobb emelkedéssel zárta a hétfői kereskedést, míg a hazai blue chipek közül az OTP és a Mol teljesített a legjobban. A tengerentúli tőzsdék is emelkedtek a hétfői piacnyitás után: a Dow, az S&P500 és a Nasdaq is új történelmi csúcsra kapaszkodott a hétfői kereskedés első felében.

Kilógtunk a sorból, nagy eséssel zárt a BUX

Az irányadó európai részvényindexek felemásan teljesítettek a csütörtöki kereskedés második felében. A magyar tőzsde azonban lefelé lógott ki a sorból, a BUX nagyot esett, míg a hazai blue chipek közül a Mol és az OTP teljesített a leggyengébben.

A Richter és a Mol húzta szerdán a magyar tőzsdét

Az irányadó európai részvényindexek felemásan teljesítettek a szerdai kereskedés második felében, a magyar tőzsde emelkedéssel zárta a hét harmadik napját, míg a hazai blue chipek közül a Richter és a Mol teljesített a legjobban.

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR