BUX index értéke

Mentés a kedvencekhez
|
|
| Ma: Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
BUX ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
BUX kötéslista
Idő Ár Darab Érték
BUX statisztikák, mutatók
nyitó: 35875.71
előző záró:
napi átlag:
napi min.:
napi max.:
52 heti min.:
52 heti max.:
történelmi min.:
történelmi max.:
záró 52 heti min.:
záró 52 heti max.:
záró történelmi min.:
záró történelmi max.:
Egyhónapos záró árfolyam:
forgalom (db):
forgalom (HUF):
kapitalizáció (HUF):
BÉT teljes kap. (HUF):
változás 1 hó:
változás 3 hó:
változás 12 hó:
volatilitás 1 hó:
volatilitás 3 hó:
volatilitás 12 hó:
Féléves átlag:
Éves átlag:
Negyedéves záró árfolyam:
Előző éves záró árfolyam:
Az oldalon a BUX árfolyam alakulását lehet nyomonkövetni
BUX hírek

Emelkedéssel zárt a magyar tőzsde, ralizott ma az OTP

Emelkedtek az európai tőzsdék a keddi kereskedésben, a DAX viszont valósággal ralizott, miután a három napos szünet után újraindult a kereskedés. A magyar tőzsde mérsékelt emelkedéssel zárt, a hazai blue chipek közül az OTP teljesített a legjobban. A tengerentúli tőzsdék mérsékelt emelkedést mutatnak a keddi kereskedésben. A befektetők a gazdaságok újranyitásával kapcsolatos hírekre figyelnek, amelyek háttérbe szorítják az USA és Kína közötti feszültséget, valamint az amerikai tüntetéssorozattal kapcsolatos aggodalmakat.

Emelkedéssel zártak az amerikai indexek

Donald Trump Kínával kapcsolatos pénteki sajtótájékoztatóján a várakozásokkal ellentétben nem rúgta fel a januárban kötött kereskedelmi megállapodást. A hírre Ázsiában emelkedtek a tőzsdék hétfőn. Európában több részvénypiacon volt kereskedés, a francia, a brit és az olasz tőzsde is felfelé vette az irányt. Az amerikai indexek mérsékelt pluszban fejezték be június első kereskedési napját.

Lefordult az OTP, a Richter is lefelé veheti az irányt

A héten megtorpant az OTP emelkedése, és a bankpapír technikai képe alapján a folytatás legalább ennyire izgalmasnak ígérkezik majd. A Richter grafikonja alapján rövid távon érdemes óvatosnak lenni, míg a Molra szintén érdemes lesz odafigyelni. A hazai blue chipek technikai képe alapján megnéztük, mire érdemes figyelni az előttünk álló néhány nap során.

Vegyesen zártak az amerikai tőzsdék

Eséssel zárták a pénteki kereskedést az európai tőzsdék, miután a befektetők kivártak Donald Trump sajtótájékoztatója előtt. A magyar tőzsde eséssel zárta a pénteki kereskedést, a budapesti börzén a leggyengébben az OTP teljesített. Az irányadó amerikai részvényindexek lefordultak a pénteki kereskedés második felében, majd Donald Trump sajtótájékoztatója után az indexek emelkedni kezdtek.

Trump bejelentése elbizonytalanította az amerikai befektetőket

A tengerentúli tőzsdék hiába erősödtek sokáig a Nasdaq vezetésével csütörtökön, az utolsó órában látványos fordulat következett be annak hatására, hogy kiderült, Donald Trump amerikai elnök fontos sajtótájékoztatót tart Kínával kapcsolatban.

Lendületbe jöttek a nap végén az amerikai indexek: több mint 500 pontos pluszban zárt a Dow

Emelkedtek szerdán az európai tőzsdék, a befektetők elsősorban a gazdaságok újranyitásával kapcsolatos hírekre fókuszáltak, a magyar tőzsde emelkedéssel zárta a szerdai kereskedést, a blue chipek közül a legjobban az OTP teljesített. A tengerentúli tőzsdék felpattantak a nyitás után, majd gyorsan elolvadt az emelkedés, elsősorban a tech cégek papírjait ütötték a befektetők. A nap vége felé azonban ismét felfelé araszoltak az irányadó amerikai indexek.

Felpattant a DAX, emelkednek az európai tőzsdék

Európában emelkedtek a tőzsdék, a befektetők a gazdaságok fokozatos újranyitásával kapcsolatos hírekre figyelnek, amelyek képesek voltak háttérbe szorítani az USA és Kína közötti feszültség-forrásokkal kapcsolatos aggodalmakat. Hétfőn a londoni tőzsde zárva tartott, az Egyesült Államokban a Memorial Day miatt zárva vannak a tőzsdék. A magyar tőzsde mérsékelt emelkedéssel zárt, a blue chipek közül a Magyar Telekom teljesített a legjobban.

Fontos szint közelében az OTP, lefordult a Richter

A héten a Mol a nem volt képes felfelé kitörni a korábbi időszak kereskedési sávjából, a Richter lefordult, míg az OTP fontos szint közelébe érkezett meg. A folytatás is izgalmasnak ígérkezik a hazai nagypapírok technikai képe alapján. Megnéztük, hogy mire érdemes majd fókuszálni az előttünk álló hét folyamán.

Mínuszban zárt Amerika: egy nagy kínai cég fontolgatja távozását a tőzsdéről

Európában estek az irányadó részvényindexek, a magyar tőzsde pedig mérsékelt eséssel zárta a csütörtöki kereskedést. A tengerentúli tőzsdék is méréskelt mínuszban járnak csütörtök este részben a vegyes amerikai makroadatok hatására, részben azért, mert egyre fokozódik az amerikai-kínai szembenállás, ami közvetlenül a nagy cégeken is csattan. Miután szerdán az amerikai Szenátus megszavazott egy olyan törvénytervezetet, amely az amerikai könyvelési sztenderdek betartása nélkül ellehetetleníti például a Baidu kínai keresőóriás amerikai tőzsdei jelenlétét, csütörtökön már arról értesült a Reuters, hogy távozását fontolgatja a Nasdaq-ről a cég egy Kínához közelebbi tőzsdére. Mindez jó példa arra, hogy mennyire mélyreható és sok fronton zajló háború van az Egyesült Államok és Kína között.

Felpattantak a tengerentúli tőzsdék, új csúcson a Facebook és az Amazon

Európában eséssel indult a szerdai kereskedés, miután a Moderna kísérleti koronavírus vakcinájával szembeni bizonytalanság árnyékot vetett a részvénypiacokra. A bizonytalanságot azonban a nap folyamán az optimizmus váltotta fel, az irányadó amerikai indexek végül másfél százalék feletti erősödésekkel fejezték be a kereskedést, az S&P 500 március eleji szinten zárt.

Másfél hónapja nem látott rali után estek a tőzsdék

Ázsiában emelkedtek a tőzsdék kedden, Európában mérsékelt erősödéssel indult a nap, azonban később lefordultak a kontinens irányadó részvényindexei. A magyar tőzsde mérsékelt emelkedéssel zárt, az OTP ma is felülteljesítő volt. A tengerentúli tőzsdéken lejjebb kerültek a keddi kereskedésben.

Őrült rali volt az amerikai tőzsdéken

Jelentős emelkedést mutatnak az irányadó európai részvényindexek a hétfői kereskedés második felében, a tengerentúli tőzsdék is nagyot emelkedtek. A Fed elnökének hétvégi nyilatkozata után a piaci gazdaságok újranyitására figyeltek, emellett a jó hírek érkeztek egy koronavírus elleni kísérleti vakcináról, ami tovább javított a részvénypiacok hangulatát. A magyar tőzsde is nagyot emelkedett ma, a BUX közel 4 százalékos erősödéssel zárt, a blue chipek közül az OTP és a Mol teljesített a legjobban.

Lefordult a Magyar Telekom, fontos szintek közelében jár a Richter

A héten a korábbi oldalazás után az OTP lefelé vette az irányt, a Magyar Telekom a hét második felében lefordult, míg a Richter fontos szintek közelében jár. A hazai blue chipek technikai képe alapján a folytatás ezúttal is mozgalmasnak ígérkezik majd, megnéztük, hogy mire érdemes figyelni az előttünk álló néhány nap során.

Végül erősödéssel zárta a hetet Amerika

Az európai tőzsdéken a héten látott nagy esések után ma emelkedést láttunk, a magyar tőzsde viszont mérsékelt eséssel zárt. A tengerentúli tőzsdék a tegnapi nagy fordulat után ma szerény mértékben ugyan, de emelkedtek annak ellenére, hogy tovább fokozódott a feszültség az USA és Kína között.

Lerázta magáról a rossz híreket Amerika, közel 400 pontot emelkedett a Dow

Folytatódik ma a napok óta tartó esés a tőzsdéken, a hangulatra rányomta a bélyegét, hogy a Fed elnöke tegnap arról beszélt, hogy a második világháború óta minden recessziónál sokkal rosszabb az, amit a koronavírus okozott és nem lesz belőle gyors feltámadás. Az európai tőzsdék is nagyot estek, a DAX több mint 3 százalékos mínuszban is járt, a magyar tőzsde az európai börzékhez képest mérsékeltebb 1,1 százalékos eséssel zárt. A tengerentúli tőzsdék eséssel vágtak neki a napnak, majd az amerikai börzék a korábbi esést ledolgozva a nap végére pluszban zártak.

Harmadik napja estek az amerikai tőzsdék

Elromlott a hangulat a tőzsdéken, miután amerikai járványügyi szakemberek tegnap óvatosságra intettek a gazdaság újraindításával kapcsolatban. Európában jelentősebb gyengülést láttunk ma, a magyar tőzsde pedig 1,8 százalékos eséssel zárt. A tengerentúli tőzsdék is lejjebb kerültek a szerdai kereskedésben.

Gyorsuló esést hozott a zárószakasz Amerikában

Az európai börzéken nem alakult ki határozott irány a keddi kereskedésben, a magyar tőzsde viszont mérsékelt emelkedéssel zárt. A tengerentúli tőzsdék bár emelkedéssel indították a keddi kereskedést, ez tiszavirág életű volt. Az esés a kereskedés utolsó szakaszában gyorsult be igazán, miután az amerikai járványügyi szakemberek a szenátusban tartott washingtoni meghallgatásukon óvatosságra intettek a gazdaság újraindításával kapcsolatban.

Légy Te is trendi tőzsdés! - Online előadás

Az idei év elég változatos és szélsőséges tőzsdei mozgása, valamint a jelentős árfolyamzuhanások újra meghozták a kedvet a tőzsdei befektetésekhez, kereskedéshez. De hogy ne csak vaktában lövöldözz a piacon, ezért online előadásunkon a grafikon és trendelemzés alapjait sajátíthatod el. A piaci irányok meghatározásán túlmenően, olyan zónákat azonosítunk a grafikonon, ahol a vevők és az eladók erejében változás következhet be.

Csak a tech-papírok tulajdonosai örülhettek ma igazán

Az európai tőzsdék emelkedéssel próbálkoztak hétfő délelőtt, azonban később lefordultak a kontinens börzéi. A magyar tőzsdén nagyobb emelkedést láttunk nap közben, azonban délutánra elfogyott a BUX lendülete. A tengerentúli tőzsdék esnek a hétfői kereskedésben. A piaci mozgások mögött a koronavírus miatt bevezetett korlátozó intézkedések lazításával kapcsolatos hírek állnak, valamint a vírusos fertőzöttek számának változása.

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR