BUX index értéke

Mentés a kedvencekhez
|
|
| Ma: Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
BUX ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
BUX kötéslista
Idő Ár Darab Érték
BUX statisztikák, mutatók
nyitó: 0.00
előző záró:
napi átlag:
napi min.:
napi max.:
52 heti min.:
52 heti max.:
történelmi min.:
történelmi max.:
záró 52 heti min.:
záró 52 heti max.:
záró történelmi min.:
záró történelmi max.:
Egyhónapos záró árfolyam:
forgalom (db):
forgalom (HUF):
kapitalizáció (HUF):
BÉT teljes kap. (HUF):
változás 1 hó:
változás 3 hó:
változás 12 hó:
volatilitás 1 hó:
volatilitás 3 hó:
volatilitás 12 hó:
Féléves átlag:
Éves átlag:
Negyedéves záró árfolyam:
Előző éves záró árfolyam:
BUX hírek

Emelkedéssel indulhat a nap az európai tőzsdéken

Mérsékelt eséssel zárták a keddi kereskedést a tengerentúli tőzsdék, miután a befektetők részben a kínai koronavírus terjedése miatt aggódtak. Ázsiában emelkednek az irányadó részvényindexek a hét harmadik napján, Európában emelkedéssel indulhat a szerdai kereskedés, a határidős DAX 0,5 százalékos erősödést vetített előre a mai piacnyitásra.

Hatalmasat esett a Mol

A befektetőket a koronavírus terjedése aggasztotta, míg a Moody’s egy fokozattal csökkentette Hongkong hitelminősítését, ami a piaci kommentárok szerint szintén óvatosságra inthette a befektetőket. Az irányadó európai részvényindexek lejjebb kerültek kedden, a német tőzsde a történelmi csúcsa közeléből fordult le. A magyar tőzsde lejjebb került, míg a hazai blue chipek közül a Mol teljesített a leggyengébben, az olajcég részvényei hatalmas eséssel zárták a keddi kereskedést.

Nagyot emelkedett a Magyar Telekom

Az irányadó európai részvényindexek lejjebb kerültek hétfőn, emellett érdemes megemlíteni, hogy hétfőn Martin Luther King napja van az Egyesült Államokban, ezért az amerikai részvénypiacok zárva tartottak. A magyar tőzsde mérsékelt emelkedéssel zárt, míg a hazai blue chipek közül a Magyar Telekom teljesített a legjobban.

Egyre veszélyesebb a rali a tőzsdéken

Nagyot emelkedtek az elmúlt években a részvényárfolyamok, ezzel párhuzamosan pedig az árazások is egyre magasabbra kúsztak. Főként a fejlett piaci árazások tűnnek feszítettnek, ezen belül az amerikai részvénypiac lassan már olyan drága, mint legutóbb a dotcomlufi idején. A magyar részvénypiac viszont még mindig olcsó, az árazási lemaradás az elmúlt években még nőtt is.

Felpattant a Richter, fontos szint alá került az OTP

Mozgalmasan zárult a hét a magyar tőzsdén, a Richter pénteken felpattant, míg az OTP egy fontos támaszzónából lefelé tört ki, és a folytatás is legalább ennyire izgalmasnak ígérkezik. A hazai blue chipek technikai képei alapján megnéztük, hogy mire érdemes figyelni az előttünk álló néhány nap során.

Fontos szint alatt zárt az OTP

Az irányadó európai részvényindexek emelkedtek a hét utolsó napján, a német tőzsde történelmi csúcsa közelében járt. A hazai részvényindex végül mérsékelt erősödéssel zárta a pénteki kereskedést, a blue chipek közül a Richter teljesített a legjobban, míg az OTP fontos támaszzóna alá került, a bankpapír 1,9 százalékos eséssel zárta a hét utolsó napját.

Eséssel zárta a csütörtöki kereskedést a magyar tőzsde

Szerdán aláírták az amerikai-kínai részleges kereskedelmi megállapodást Washingtonban, ezt követően az irányadó európai európai részvényindexek bár emelkedéssel indították napot, a kezdeti lendület a kereskedés második felére nagyrészt kifulladt. A tengerentúli tőzsdék új történelmi csúcsra emelkedtek a csütörtöki kereskedés első felében, míg a hazai részvényindex mérsékelt eséssel zárta a csütörtöki kereskedést, a hazai blue chipek felemásan teljesítettek.

Lejjebb került a BUX, esett az OTP

Lejjebb kerültek az irányadó európai részvényindexek, a befektetők a nap folyamán a beérkező vállalati gyorsjelentések mellett az amerikai-kínai kereskedelmi megállapodás aláírására várnak. Az orosz kormány szerdán lemondott, a bejelentés utáni esést azonban az orosz tőzsde már teljesen le is dolgozta. A magyar tőzsde eséssel zárta a szerdai kereskedést, míg a blue chipek közül az OTP teljesített a leggyengébben.

Eséssel zárt a magyar tőzsde

Felemásan teljesítenek az irányadó európai részvényindexek a keddi kereskedés második felében, a magyar tőzsde eséssel zárta a hét második napját, a hazai blue chipek közül a Mol és a Richter teljesített a leggyengébben.

Eséssel zárt az OTP, nagyot emelkedett a Richter

Európában mérsékelt erősödéssel indult a hét első napja, majd a kereskedés második felére pénteki záróértékeik alá süllyedtek vissza a kontinens börzéi, a piaci kommentárok szerint a befektetők kivárnak az USA és Kína részleges kereskedelmi megállapodása előtt. A magyar tőzsde mérsékelt eséssel zárta a hét első napját, a hazai blue chipek közül az OTP lejjebb került, míg a Richter nagyot emelkedett.

Nem tudnak leállni az amerikai tőzsdék: itt vannak az új csúcsok

Az amerikai-iráni feszültségek enyhülésével ismét a kereskedelmi háború felé fordult a befektetők figyelme, ezzel kapcsolatban pedig biztató hírek érkeztek a napokban. Az európai tőzsdéken emelkedéssel kezdődött a hét utolsó kereskedési napja, napközben azonban elolvadtak a pluszok, viszont miután délután új történelmi csúcsra emelkedtek az irányadó amerikai indexek, újra zöldbe fordultak az európai benchmarkok. Pedig egy vártnál gyengébb adat érkezett az amerikai munkaerőpiacról.

Tovább bővült a Duna House

Közzétette tavalyi negyedik negyedéves sarokszámait a Duna House, a beszámolóból kiderül, hogy a negyedik negyedévben fennmaradt a megelőző negyedévet is jellemző bizonytalanság Magyarországon, Lengyelországban viszont töretlen a növekedés. A sikeres földrajzi diverzifikáció következtében a lengyel bővülés kompenzálta a magyarországi csökkenést és az összesített jutalékbevételek növekedni tudtak.

Ezért a részvényért rajonganak most a hazai alapkezelők

A magyar tőzsde új történelmi csúcson zárta az elmúlt évet, majd a BUX ezután lefordult. A Portfolio által készített legfrissebb alapkezelői felméréséből kiderül, hogy a profi befektetők többsége rövid távon csupán mérsékelt elmozdulást vár a magyar tőzsdén, azonban hosszabb távon már megosztottabbnak tűnnek a megkérdezett alapkezelők. A profi befektetők a hazai blue chipek közül ebben a hónapban Mol részvényeiért rajongtak a leginkább, és a midcapek közül az ANY Biztonsági Nyomda és a Graphisoft Park papírjai kapták a legtöbb említést a felmérésünkben résztvevő alapkezelőktől.

Felpattant a magyar tőzsde

Eséssel indult a szerdai kereskedés az európai tőzsdéken, miután a befektetők az amerikai-iráni konfliktus kiszélesedése miatt aggódtak. A kontinens börzéi a nap második felére a korábbi esés nagyrészét ledolgozták, a magyar tőzsde a korábbi esését ledolgozva emelkedéssel zárta a hét harmadik napját.

Eséssel zárt a BUX

Emelkedtek az irányadó európai részvényindexek kedden, miután nem fokozódtak tovább az amerikai-iráni konfliktussal kapcsolatos aggodalmak. A magyar tőzsde végül mérsékelt eséssel zárta a hét második napját, a hazai blue chipek felemásan teljesítettek.

Hatalmasat esett az OTP

Nagyot estek az irányadó európai részvényindexek hétfőn, a piaci kommentárok szerint a hangulatra a fokozódó geopolitikai feszültség nyomta rá bélyegét. A magyar tőzsde lefordult és nagy eséssel zárta a hétfői kereskedést, míg az OTP 4,3 százalékos zuhanással fejezte be a hét első napját.

Az amerikai légicsapás miatt esnek a tőzsdék

Elromlott a részvénypiaci hangulat, miután Egyesült Államok Iránhoz köthető célpontok ellen légicsapásokat hajtott végre Bagdadban. A légicsapások hírére az olaj ára nagyot emelkedett, az európai tőzsdék lejjebb kerültek pénteken, míg a tengerentúli részvényindexek is estek a pénteki piacnyitás után. A borús részvénypiaci hangulatban a magyar tőzsde mérsékelt eséssel zárta a pénteki kereskedést.

Itt a brókercégek friss rangsora: megőrizte első helyét a Wood

A magyar tőzsdén decemberben egyszámjegyű ütemben növekedett a forgalom a novemberhez képest, míg a decemberi forgalom több mint felét az OTP részvényei adták. A brókercégek versenyében decemberben ismét a Wood végzett az első helyen, míg a második helyet ezúttal az Erste szerezte meg.

Új csúcson zárt a magyar tőzsde

Az irányadó európai részvényindexek emelkedtek csütörtökön, a piaci kommentárok szerint a hangulatot a kínai jegybank élénkítő intézkedése mellett az USA és Kína kereskedelmi megállapodásával kapcsolatos hírek is javították. A magyar tőzsde végül mérsékelt emelkedés után új csúcson zárt, míg a hazai blue chipek közül a Richter és a Mol teljesített a legjobban.

Az OTP vitte a vállán az egész magyar tőzsdét

Erős év volt 2019 a magyar tőzsdén, a BUX index 18 százalékot emelkedett, nagy sztori volt az OTP, ahol a befektetők az év második felére jöttek rá, hogy mennyire jól sikerültek a bankcsoport akvizíciói, a 4iG, amelyik a nála sokkal nagyobb T-Systemset falta volna fel, de végül nem jött létre a tranzakció, az ingatlancégek, a BIF és a Graphisoft Park is nagyot ment, és év végére az év közepén betegeskedő Richter is magára talált.

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR