BUX index értéke

|
|
| Ma: Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
BUX ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
BUX kötéslista
Idő Ár Darab Érték
BUX statisztikák, mutatók
nyitó: 40733.70
előző záró:
napi átlag:
napi min.:
napi max.:
52 heti min.:
52 heti max.:
történelmi min.:
történelmi max.:
záró 52 heti min.:
záró 52 heti max.:
záró történelmi min.:
záró történelmi max.:
Egyhónapos záró árfolyam:
forgalom (db):
forgalom (HUF):
kapitalizáció (HUF):
BÉT teljes kap. (HUF):
változás 1 hó:
változás 3 hó:
változás 12 hó:
volatilitás 1 hó:
volatilitás 3 hó:
volatilitás 12 hó:
Féléves átlag:
Éves átlag:
Negyedéves záró árfolyam:
Előző éves záró árfolyam:
BUX hírek

Eltávolodott a történelmi csúcsa közeléből az OTP

Az irányadó európai részvényindexek többsége emelkedik kedden délután, a magyar tőzsde a kezdeti iránykeresés után lefordult, míg a hazai blue chipek felemásan teljesítenek. Bár az OTP számára ma délelőtt karnyújtásnyi közelségbe került az áprilisi csúcs, a bankpapír azonban lefordult és az árfolyam egyelőre eltávolodott a történelmi csúcsa közeléből.

Nagyot emelkedett hétfőn az OTP

Az irányadó európai részvényindexek lejjebb kerültek hétfőn, a befektetők az USA és Kína közötti részleges kereskedelmi megállapodást emésztették. A hazai részvényindex hétfő reggeli esését ledolgozva emelkedéssel zárta a hét első napját, a blue chipek közül az OTP teljesített a legjobban, az OTP számára a hétfői emelkedéssel karnyújtásnyi közelségbe került az áprilisi, történelmi csúcs.

Nagyot esett az Opus

A hazai, önkormányzati választások után enyhe eséssel vágott neki a hétfői kereskedésnek a magyar tőzsde, a délelőtt második felére azonban fordult a kocka, a hazai részvényindex immár felfelé kapaszkodik. A hangulat javulásából azonban sem az Opus, sem a 4iG nem volt képes profitálni ma délelőtt, a nagyot eső Opus mellett a 4iG is lejjebb került, a két részvény technikai képe alapján összeszedtük, mire érdemes figyelni az elkövetkező napok folyamán.

Elképesztő formában az OTP, kulcsszintet tört át az árfolyam

A hét utolsó napján irányadó részvénypiaci emelkedés a hazai blue chipek többségét is magával ragadta, az OTP ismét áttörte a korábbi hónapok kereskedési sávjának tetejét és a technikai kép alapján lehet még tér a bankpapír emelkedése előtt. Emellett a Mol és a Magyar Telekom grafikonja is izgalmas, összeszedtük, hogy a hazai blue chipek esetén mire érdemes majd figyelni az előttünk álló hét folyamán.

Bombasztikus hangulat a tőzsdéken, kitört az OTP

Nagyon jó hangulatban záródott a hét az európai tőzsdéken, a kontinens börzéi jelentős emelkedéssel zárták a hét utolsó napját, a tengerentúli tőzsdéken is jelentős emelkedés jegyében telt a pénteki keresskedés első fele. A kedvező részvénypiaci hangulatban a BUX is nagy emelkedéssel zárt, míg az OTP jelentős erősödéssel zárta a pénteki kereskedést.

Mérsékelt eséssel zárta a hét negyedik napját BUX

Az európai tőzsdéken iránykereséssel indult a hét negyedik napja, majd a csütörtöki piaczárás felé közeledve a kontinens börzéi emelkedni kezdtek, míg az amerikai részvényindexek is erősödnek, miután Donald Trump a Twitteren jelentette be, hogy pénteken a Fehér Házban találkozik majd kínai tárgyaló-delegációt vezető kínai miniszterelnök-helyettessel, amit kedvezően fogadtak a befektetők. A magyar tőzsde mérsékelt eséssel zárta a csütörtöki kereskedést, a hazai blue chipek közül egyedül a Magyar Telekom tudott emelkedéssel zárni.

Nagyot emelkedett szerdán a Magyar Telekom

Emelkedtek az európai tőzsdék szerdán, miután olyan hírek érkeztek, amelyek szerint Kína nyitott lehet egy részleges kereskedelmi megállapodásra. A magyar tőzsde mérsékelt erősödéssel zárta a hét harmadik napját, míg a blue chipek közül az OTP és a Magyar Telekom teljesített a legjobban.

Nagyot esett az Opus és a 4iG

Az európai tőzsdéken jó a hangulat szerdán, a magyar tőzsde is emelkedik, azonban az Opus 9 százalékkal került lejjebb, emellett a 4iG, az Appeninn, és a CIG Pannónia részvényei is esett.

Kitört a Telekom

Az elmúlt hetekben relatív erőt mutatott a Magyar Telekom, akkor is emelkedett, amikor a világ vezető részvényindexei estek, ma pedig tovább folytatódott a rali.

Eséssel zárta a keddi kereskedést a BUX

Kedden lefordultak az irányadó európai részvényindexek, a hangulatra az USA és Kína kereskedelmi tárgyalásait övező bizonytalanság vetett árnyékot. A magyar tőzsde eséssel zárta a hét második napját, míg a hazai blue chipek közül egyedül a Magyar Telekom volt képes emelkedni.

Szárnyalt az Émász, ugrott az Elmű

Az irányadó európai részvényindexek feljebb kerültek a hétfőn, míg a magyar tőzsde mérsékelt eséssel zárta a hét első napját. Az Elmű és az Émász részvényei azonban nagyot emelkedtek hétfőn, a pénteki bejelentések után.

Új kedvenc részvénye van a hazai alapkezelőknek

A nyár végi lejtmenet után szeptemberben felpattant a hazai részvényindex, bár a kezdeti lendület végül alábbhagyott, a BUX magabiztos emelkedéssel zárta a hónapot, a Portfolio által készített legfrissebb alapkezelői felmérésből kiderült, hogy a profik nagy része mérsékelt elmozdulásra számít a magyar tőzsdén a következő három hónap során. Az általunk megkérdezett alapkezelők ebben a hónapban a Magyar Telekom részvényeit kedvelték a leginkább, míg a midcapek közül az Alteo és ANY Biztonsági Nyomda papírjait emelték ki legnagyobb számban a felmérésünkben résztvevő alapkezelők.

Felpattant az Opus

Az európai tőzsdék felfelé kapaszkodnak ma délután, a magyar tőzsde is emelkedik, míg a blue chipek felemásan teljesítenek. Az Opus részvényeit ma reggel felfüggesztették fontos bejelentés előtt, a bejelentés megérkezett, amelyből kiderült, hogy az Opus szerezheti meg az E.Ontól a Tiszántúli Áramhálózati Zrt.-t. A kereskedés ezután újraindult az Opus részvényeivel, a társaság részvényei végül 2,2 százalékos emelkedéssel zárták a pénteki kereskedést, míg a BUX is erősödéssel zárta a hét utolsó napját.

Rángatják az amerikai tőzsdéket az újabb pocsék adat után

Utoljára 2008 negyedik negyedéve indult ennyire rosszul az amerikai tőzsdéken, a befektetők a növekedési kilátások romlása miatt aggódnak, emellett a kereskedelmi háború továbbterjedésével kapcsolatos félelmek még tovább fokozhatták a részvénypiaci feszültséget. A tengerentúli tőzsdék jelentős szerdai esése úgy tűnt, magukra találhatnak az amerikai részvénypiacok, a hangulat azonban ismét borúsra fordult, miután a szolgáltatói ISM beszerzési menedzserindex alaposan elmaradt az előzetes várakozásoktól, újra felerősítve ezzel a gazdaság lassulásával kapcsolatos aggodalmakat, az amerikai tőzsdék a mai nagy esés után az irányt keresik.

Mi ez a felfordulás a tőzsdéken?

Az év első három negyedéve meglepően jó volt a világ tőzsdéin, a kockázatokra immunisak voltak a befektetők, az utolsó negyedéve azonban rosszul indult, nagyot estek a világ vezető részvényindexei. Az október egyébként historikusan is kifejezetten volatilis, úgyhogy nem az elmúlt napok voltak az utolsók, amikor nagyot mozdultak a vezető tőzsdék. Öveket becsatolni!

Nagyon csúnya, ami a tőzsdéken történik

Az európai részvényindexek nagyot estek szerdán, a hangulatot az Egyesült Államokból kedden beérkező makroadat rontotta el, miután a feldolgozóipari ISM beszerzési menedzserindex alaposan elmaradt a várakozásoktól. A befektetők a növekedési kilátások miatt romlása miatt aggónak, a tengerentúli piacnyitástól távolodva az amerikai részvénypiacok is esnek. A negatív részvénypiaci hangulatban a magyar tőzsde is nagy eséssel zárt.

Lefordult a magyar tőzsde, nagyot esett az OTP

Az irányadó európai részvényindexek lefordultak a keddi kereskedés második felében, a tengerentúli tőzsdék is estek, miután az Egyesült Államokból beérkező makroadat alaposan elmaradt a várakozásoktól. Az átfogó hangulatromlás alól a magyar tőzsde sem tudta kivonni magát, a BUX eséssel zárta a hét második napját, míg a hazai blue chipek közül az OTP teljesített a leggyengébben.

Milyen pánik? Ritkán olyan jó a hangulat a tőzsdéken, mint idén

Az elmúlt hónapokban a hírek a kereskedelmi háborúról, a Brexitről, a közelgő recesszióról szóltak, azt gondolhatnánk, hogy ilyen hangulatban nagyot esnek a részvényárfolyamok vagy a nyersanyagárak, de nem ez a helyzet. Mutatjuk, hogy teljesítettek az év első 9 hónapjában a fontosabb eszközök.

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR