BUX index értéke

|
|
| Ma: Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
BUX ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
BUX kötéslista
Idő Ár Darab Érték
BUX statisztikák, mutatók
nyitó: 40287.01
előző záró:
napi átlag:
napi min.:
napi max.:
52 heti min.:
52 heti max.:
történelmi min.:
történelmi max.:
záró 52 heti min.:
záró 52 heti max.:
záró történelmi min.:
záró történelmi max.:
Egyhónapos záró árfolyam:
forgalom (db):
forgalom (HUF):
kapitalizáció (HUF):
BÉT teljes kap. (HUF):
változás 1 hó:
változás 3 hó:
változás 12 hó:
volatilitás 1 hó:
volatilitás 3 hó:
volatilitás 12 hó:
Féléves átlag:
Éves átlag:
Negyedéves záró árfolyam:
Előző éves záró árfolyam:
BUX hírek
Frankfurt Stock Exchange

Nagy emelkedéssel zárta a hét első napját a Mol

A hétvégén dróntámadások érték a szaúd-arábiai állami olajcég két olajterminálját, amelyet követően a kőolaj árfolyama évtizedek óta nem látott mértékben emelkedett. A fokozódó geopolitikai feszültség következtében az irányadó európai részvényindexek lejjebb kerültek ma, azonban az európai olajtársaságok részvényei különösen jól teljesítettek. A magyar tőzsde 1,3 százalékos emelkedéssel zárta a hétfői kereskedést, míg a hazai blue chipek közül a Mol teljesített a legjobban.

Frankfurt Stock Exchange

Felpattant a Magyar Telekom, emelkedéssel zárta a hét utolsó napját a BUX

Az irányadó európai részvényindexek felfelé kapaszkodtak pénteken, míg az európai bankpapírok különösen jól teljesítettek. Az Európai Központi Bank által bejelentett élénkítő intézkedések után a piaci szereplők az USA és Kína kereskedelmi konfliktusával kapcsolatos hírekre fókuszáltak. A magyar tőzsde 0,5 százalékos emelkedéssel zárta a hét utolsó napját, míg a blue chipek közül a Magyar Telekom teljesített a legjobban.

Frankfurt Stock Exchange

Lejjebb került a BUX, eséssel zárta a csütörtöki kereskedést a Mol

Az Európai Központi Bank kamatdöntő ülésére vártak ma a piaci szereplők: az EKB a kamatcsökkentés mellett az eszközvásárlási programjának újraindítását is bejelentette. Az irányadó európai részvényindexek lefordultak a csütörtöki kereskedés második felében, majd a kontinens börzéi a csütörtöki piaczárás felé közeledve ismét emelkedéssel próbálkoztak meg. A magyar tőzsde enyhe eséssel zárta a hét negyedik napját, míg a blue chipek közül a Mol teljesített a leggyengébben.

BET

Új részvények kerülnek be a BUMIX indexbe

A Budapesti Értéktőzsde közzétette a BUX és a BUMIX szeptember 23-tól érvényes összetételét. A BUX-kosár összetétele nem változik, míg a BUMIX indexbe új részvényként az Enefi, a FuturAqua, az OTT-One és a SET Group kerülnek be.

Frankfurt Stock Exchange

Nagy emelkedéssel zárta a szerdai kereskedést az OTP

Emelkedtek az irányadó európai részvényindexek a szerdai kereskedés második felében, miután Kína a kereskedelmi háború hatásait enyhítő lépéseket jelentett be. A magyar tőzsde is emelkedik is emelkedéssel zárta a hét harmadik napját, míg a hazai blue chipek közül az OTP teljesített a legjobban.

Frankfurt Stock Exchange

Nagy eséssel zárta a keddi kereskedést a BUX

A keddi kereskedés második felében felemásan teljesítettek az európai részvényindexek kedden, míg a magyar tőzsde nagy eséssel fejezte be a hét második napját, a hazai blue chipek közül az OTP és a Richter teljesített a leggyengébben.

Waberer's

Szárnyalt a Waberer's


Az irányadó európai részvényindexek felemásan teljesítettek hétfőn, a magyar tőzsde a délelőtti, mérsékelt esését ledolgozta és a BUX végül mérsékelt emelkedéssel zárt, míg a Waberer's részvényei jelentős erősödéssel zárták a hét első napját.

Iránytalanul indult a nap Európában

Iránytalanul indult a nap az európai tőzsdéken, a kereskedelmi tárgyalások újraindulásával kapcsolatos optimizmusra árnyékot vethet a Brexittel kapcsolatos bizonytalanság és a délutáni amerikai munkaerőpiaci adat is inkább kivárásra ösztönzi a befektetőket. A magyar tőzsdén kis mínusszal kezdtek a blue chipek, a Waberer's közben szárnyal.

Nagy emelkedéssel zárta a csütörtöki kereskedést az OTP

Emelkedtek az irányadó európai részvényindexek csütörtökön, miután bejelentették, hogy az USA és Kína kereskedelmi tárgyalásai október elején folytatódnak majd. A magyar tõzsde is emelkedéssel zárta a hét negyedik napját, míg a hazai blue chipek közül az OTP teljesített a legjobban.

BET

Ezért a hazai részvényért rajonganak leginkább a hazai alapkezelők

A nyár vége sem múlt el izgalmak nélkül a magyar tőzsdén, a volatilis augusztust a hazai részvényindex végül nagyobb eséssel zárta, a Portfolio által készített legfrissebb alapkezelői felmérésből azonban kiderül, hogy a profik egy része az elkövetkező 12 hónap folyamán lát esélyt a BUX nagyobb emelkedése előtt. Az általunk megkérdezett alapkezelők ebben a hónapban az OTP részvényeit kedvelték a leginkább, míg a midcapek esetében az ANY Biztonsági Nyomda részvényeit emelték ki a legnagyobb számban a profi befektetők.

Nagy emelkedéssel zárt az OTP

Az irányadó európai részvényindexek emelkedtek szerdán, a hazai részvényindex a nap első felének erősödése után lefordult és a BUX előző napi záróértéke közelébe süllyedt vissza, majd a szerdai piaczárás felé közeledve a magyar tőzsde ismét emelkedéssel próbálkozott meg. A BUX végül 0,9 százalékos emelkedéssel zárt, míg a hazai blue chipek közül 2,3 százalékos erősödésével az OTP teljesített a legjobban.

Eséssel zárta a keddi kereskedést az OTP

Az irányadó európai részvényindexek lejjebb kerültek kedden, miután a befektetőket a kereskedelmi háború és a Brexittel kapcsolatos bizonytalanság aggaszotta. A magyar tőzsde is lejjebb került a hét második napján, a BUX végül 0,8 százalékos eséssel zárt, míg az OTP a korábbi, 2 százalék feletti esésének egy részét le tudta dolgozni a nap végére, az OTP végül 1,2 százalékos eséssel zárta a napot.

Emelkedett az OTP, lefordult a Mol

Az irányadó európai részvényindexek többsége felfelé kapaszkodott hétfő délután, a magyar tőzsde a kezdeti, enyhe erősödését ledolgozva pénteki záróértéke alá süllyedt vissza, majd a BUX végül mérsékelt eséssel zárta a hétfői kereskedést. A blue chipek közül egyedül az OTP tudott emelkedéssel zárni, míg a hazai nagypapírok közül a Mol teljesített a leggyengébben.

Nagyot emelkedett pénteken a Mol és a Richter

Javult a hangulat a részvénypiacokon, miután úgy tűnt, hogy Kína és az Egyesült Államok is békülékenyebb hangnemet ütne meg egymással szemben, míg a befektetők abban bíztak, hogy folytatódhatnak a két ország közötti kereskedelmi egyeztetések. Az európai tőzsdék emelkedtek a pénteki kereskedés második felében, a magyar tőzsde is emelkedéssel zárta a hét utolsó napját, míg a hazai blue chipek közül a Mol és a Richter teljesített a legjobban.

Hatalmasat emelkedett csütörtökön a Richter

Az irányadó európai részvényindexek lejjebb kerültek ma reggel, majd a kontinens börzéi a csütörtöki piacnyitás utáni mínuszokat ledolgozva emelkedéssel próbálkoztak meg, az emelkedés a a nap második felében is folytatódott, miután a beérkező kínai kommentár enyhíteni tudta az USA és Kína kereskedelmi konfliktusával kapcsolatos aggodalmakat. A magyar tőzsde emelkedéssel zárta a csütörtöki kereskedést, a hazai blue chipek közül 3,8 százalékos emelkedésével a Richter teljesített a legjobban.

Nagy eséssel zárt a Magyar Telekom

Lejjebb kerültek az irányadó európai részvényindexek szerdán, a magyar tőzsde eséssel zárta a hét harmadik napját, a BUX 1 százalékot esett. A hazai blue chipek közül a Magyar Telekom teljesített a leggyengébben, a telekomcég részvényei 2 százalékkal kerültek lejjebb.

Nagy eséssel zárta a keddi kereskedést az OTP

Az irányadó európai részvényindexek többsége emelkedik kedden délután, míg a régiós tőzsdék felemásan teljesítenek, a hazai részvényindex eséssel zárt a hét második napját, a BUX 1,4 százalékkal került lejjebb, míg a hazai blue chipek közül az OTP teljesített a leggyengébben, a bankpapír 2,9 százalékos eséssel zárta a keddi kereskedést.

Felpattant a Mol

Az európai tőzsdék felfelé kapaszkodtak hétfő délután, miután Donald Trump a G7-es csúcstalálkozón arról beszélt, hogy a kínai fél újra tárgyalóasztalhoz ülne a vitás kereskedelmi kérdésekkel kapcsolatban, ami javította a részvénypiacok hangulatát. A tengerentúli tőzsdék is emelkednek, a hazai részvényindex mérsékelt erősödéssel zárta a hét első napját, míg a hazai blue chipek közül a Mol teljesített ma a legjobban.

Nagyot fordult a világ a magyar tőzsde nagyágyúival - Mi áll a háttérben?

Nagyot fordult a világ a magyar tőzsde nagyágyúival - Mi áll a háttérben?

Jól indult az év a magyar tőzsdén, már 11 százalék pluszban is állt a BUX, aztán ahogy romlott a nemzetközi hangulat, a BUX is lefordult, ma pedig már a negatív tartományban is állt tavaly év végéhez képest. Megnéztük, hogyan teljesítettek idén a hazai blue chipek és a BUX.

Felpattant a Richter

A kínai vámbejelentés után estek az európai börzék, majd a pénteki piaczárás felé közeledve az európai tőzsdék ismét előző napi záróértékeik fölé kapaszkodtak vissza. A befektetők Jerome Powell Fed elnök Jackson Hole-i beszédének kiadott szövegét emésztették, majd a tengerentúli tőzsdék lefordultak, miután a mai kínai lépésekre válaszul Donald Trump is válaszbejelentést helyezett kilátásba. A magyar tőzsde mérsékelt emelkedéssel zárta a pénteki kereskedést, míg a hazai blue chipek közül a Richter teljesített a legjobban.

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR