Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Magyar Telekom árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
MTELEKOM ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
MTELEKOM kötéslista
Idő Ár Darab Érték
MTELEKOM statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 399370.393969
Nyitó ár: 388
Előző záró ár: 388
Napi átlagár: 385.44539
180 napos átlagár: 371.63791130077
360 napos átlagár: 389.36142409602
Napi minimum: 383
Napi maximum: 389
Éves minimum: 335 2020-03-12
Éves maximum: 464 2020-01-22
Történelmi minimum: 272 2013-11-20
Történelmi maximum: 1124 2005-09-28
Forgalom (db): 387235
Forgalom: 149257945.5
Árfolyamváltozás 1 hó: 9.2957746478873%
Árfolyamváltozás 3 hó: 9.2957746478873%
Árfolyamváltozás 12 hó: 9.2957746478873%
Adatlap
Magyar Telekom
Rating
Értékpapír megnevezése Magyar Telekom share
Értékpapír kibocsátója Magyar Telekom Telecommunications Public Limited Company
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000073507
Kijelzés módja (Ticker) MTELEKOM
Értékpapír névértéke 100 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 1 042 742 543
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 1997-11-14
Első Kereskedési Nap 1997-11-14
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési Ár 730
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a MTELEKOM árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

MTELEKOM hírek

Nő a feszültség a magyar tőzsdén - Ezekben a részvényekben van most fantázia

Az elmúlt időszakban, részben a vakcinhírek által fűtött kedvező nemzetközi hangulattal a magyar tőzsde is menni tudott, a hazai nagypapírok kivétel nélkül jól teljesítettek az elmúlt 1-1,5 hónapban, ahogyan a nemzetközi prondon is kialakult egy rotációt a ciklikusabb szektorok részvényei felé. A technikai képet megvizsgálva alapvetően az látszik, hogy a magyar blue chipek a masszív emelkedést követően jelenleg vagy túlvettek, vagy közel járnak a túlvettséghez, amelyre a befektetőknek is érdemes lehet figyelniük, emellett az is látszik, hogy több hazai nagypapír is kulcsszintek közelében jár.

Mol, Telekom, Telenor - Mit lépnek a legnagyobb irodaház-használók a megváltozott munkakultúrára?

Egyesek szerint az iroda a közösségi tér funkciója miatt a jövőben a mostaninál is jobban felértékelődik, míg mások szerint az átalakuló szokások és a home office terjedése miatt a jövőben sokkal kevesebb irodaterületre lesz szükség. Hogy mi az igazság, és hogy látja a három nagy cég vezető beosztású szakértője, arról a Property Investment Forum 2020 konferencián Szentpály Ágnes, Director, Head of Property Management, CBRE moderálásával beszélgettek a szakértők.

A Magyar Telekom történetének legjelentősebb kötvénykibocsátását hajtotta végre

A Magyar Telekom 70 milliárd forintos kötvénykibocsátást hajtott végre az MNB Növekedési Kötvényprogramjának keretében. A társaság vezérigazgatója, Rékasi Tibor szerint ez volt a vállalat történetének legjelentősebb kötvénykibocsátása. A forrásokat a vezetékes és mobil hálózat fejlesztésére, valamint frekvenciasávok vásárlására használják majd fel.

Kritikus szinten az OTP, ma széttörheti a betonfalat

Az elmúlt napokban masszív rali alakult ki a világ részvénypiacain, a jó nemzetközi hangulat pedig a magyar tőzsdét is felfelé húzta, amelynek következtében érdemben változott több hazai nagypapír technikai képe, emiatt megvizsgáltuk a magyar blue chipek grafikonján található fontos szinteket és zónákat. Összességében az mondható el, hogy a Richter továbbra is jól néz ki, ezzel szemben a Magyar Telekom még mindig csökkenő trendben halad, de az OTP és a Mol igazán izgalmasnak tűnik most, hiszen sikerült kitörniük a hónapok óta tartó csökkenő trendből, a bankpapír ráadásul jelenleg is kritikus szinten tartózkodik.

Orbán bejelentette a lezárást, hirtelen megütötték a magyar tőzsdét

Orbán Viktor szigorú korlátozó intézkedéseket jelentett be, többek között este 8 után kijárási tilalom lép életbe, általános rendezvénytilalom van, a sporteseményeket zárt kapuk mögött rendezik, bezárnak a szabadidős létesítmények, az éttermek csak elvitelre dolgozhatnak, a középiskolák 8. osztálya felett jön a digitális oktatás. A bejelentés nyilvánvalóan a hazai tőzsdei vállalatok működésére is hatással lesz, a tőzsdén az árfolyamok azonnal reagáltak a bejelentésekre, és gyorsan lefordult a hazai tőzsdei cégek árfolyama.

A koronavírus ellenére kifejezetten erős a Magyar Telekom

Az elemzői várakozásoknál minden fontosabb eredménysoron jobb, az egy évvel korábbihoz képest magasabb eredményt ért el az idei harmadik negyedévben a Magyar Telekom. A menedzsment nem változtatott a korábban meghatározott célkitűzéseken.

Stagnáló bevétel és EBITDA jöhet a Telekomnál

November 4-én, piaczárás után teszi közzé idei harmadik negyedéves gyorsjelentését a Magyar Telekom, az elemzői várakozások alapján a bevételek stagnálhattak, az EBITDA viszont mérsékelten emelkedhetett

Javul a nemzetközi hangulat, emelkedik a magyar tőzsde

A javuló nemzetközi hangulatban a magyar piac is feljebb vette az irányt, a blue chipek emelkedése mellett a többi komponens is szépen emelkedik. A múlt heti eladási hullám után természetes korrekcióról is szó lehet, de ha a holnapi amerikai elnökválasztáson bármelyik oldalon vitathatatlan eredmény születik, kitarthat a jó hangulat.

Vállalati beszámolóktól lesz hangos a héten a magyar tőzsde

A héten Európában, azon belül Magyarországon is felpörög a gyorsjelentési szezon, de Amerikából is érkeznek beszámolók. Hazai szempontból a péntek lesz a legizgalmasabb nap, ekkor jelent többek között az OTP, a Mol, és a Richter.

A koronavírus miatt lassabban terjed az 5G, de Magyarország jól áll

Az EU tervei szerint 2020 végéig minden tagállamban el kellett volna indulnia az 5G szolgáltatásnak, eddig azonban ez csak 17 országban történt meg, köztük Magyarországon. Az 5G kiberbiztonságára vonatkozó uniós javaslatcsomag elfogadását ugyan lassítja a COVID-19 világjárvány, de több tagállam már fontos szabályokat léptetett életbe, többek között a hálózati beszállítók kockázati minősítésére vonatkozóan, áll az Ericsson elemzésében.

Jövő héten Magyarországon is felpörög a gyorsjelentési szezon

Jövő héten Európában, azon belül Magyarországon is felpörög a gyorsjelentési szezon, de Amerikából is érkeznek beszámolók. Hazai szempontból a péntek lesz a legizgalmasabb nap, ekkor jelent többek között az OTP, a Mol, és a Richter.

Hitelminősítés érkezett a Magyar Telekomra

A német Scope Ratings első alkalommal minősítette a Magyar Telekom kibocsátói hitelkockázatát és BBB+ minősítést adott, amelyhez stabil kilátást is rendelt. Ez egyébként 2 fokozattal feljebb található a befektetésre ajánlott kategória legalsó BBB- szintjétől. A társaság fix kamatozású kötvénykibocsátást is tervez az NKP keretében legfeljebb 70 milliárd forint összértékben és várhatóan 7 év futamidővel.

Melyik magyar részvényben van most fantázia?

Attól függettlenül, hogy a magyar tőzsdén jellemzően oldalazást láttunk az elmúlt időszakban, a hazai nagypapírok ismét izgalmas szintekre kerültek, így mi megvizsgáltuk a technikai képet. Elsőre a legizgalmasabbnak talán a Mol tűnik, amely kitört a hónapok óta tartó csökkenő trendből, részben a cég sajátrészvény-vásárlásainak köszönhetően.

Kezdődik a 900 MHz-es és az 1800 MHz-es frekvenciasávok értékesítése

A piaci szereplők észrevételeit is figyelembe véve a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) október 16-án véglegesítette és közzétette a 900 MHz-es és az 1800 MHz-es frekvenciasávokban 2022 tavaszán lejáró mobil frekvenciahasználati jogosultságok árverésének részleteit tartalmazó végleges dokumentációt.

Komoly átalakítást tervez a Magyar Telekom a székházban

A legújabb budapesti székházban 15 éves bérleti szerződéssel működik a Magyar Telekom központja, a koronavírus miatt viszont a dolgozók nagy része nyilvánvalóan nem jár be az épületbe. Emiatt a cég az irodaház egy részének albérletbe adását fontolgatja, ami azonban a Wing számára nem tűnik úgy, hogy bármilyen pénzügyi nehézséget jelentene, mivel hosszú távú fix szerződéssel rendelkeznek - írja a Reuters.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR