Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Magyar Telekom árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
MTELEKOM ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
MTELEKOM kötéslista
Idő Ár Darab Érték
MTELEKOM statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 297214.299516
Nyitó ár: 288
Előző záró ár: 285
Napi átlagár: 292.87713
180 napos átlagár: 352.96092254328
360 napos átlagár: 383.21648564739
Napi minimum: 286
Napi maximum: 295.5
Éves minimum: 285 2022-09-29
Éves maximum: 438 2021-11-05
Történelmi minimum: 272 2013-11-20
Történelmi maximum: 1124 2005-09-28
Forgalom (db): 269212
Forgalom: 78846038
Árfolyamváltozás 1 hó: -15.178571428571%
Árfolyamváltozás 6 hó: -30.147058823529%
Árfolyamváltozás 12 hó: -32.941176470588%
Adatlap
Magyar Telekom
Rating
Értékpapír megnevezése Magyar Telekom share
Értékpapír kibocsátója Magyar Telekom Telecommunications Public Limited Company
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000073507
Kijelzés módja (Ticker) MTELEKOM
Értékpapír névértéke 100 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 1 042 742 543
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 1997-11-14
Első Kereskedési Nap 1997-11-14
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési Ár 730
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a Magyar Telekom árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Magyar Telekom hírek

Jelentős pluszban a magyar tőzsde

A kereskedési idő felénél a BUX felülteljesít az európai tőzsdékhez képest, a 4 hazai blue chip is szép pluszban van.

Jó hangulatban indul a kereskedés a magyar tőzsdén

Korrekcióval próbálkoznak az európai tőzsdék az elmúlt napok esése után, a nyitást követő percekben az emelkedést a magyar tőzsde vezeti. Mind a 4 hazai blue chip pluszban van a nyitást követően.

Zuhanórepülésben a tőzsdék, csúnya bukóban zárt Amerika

A korrekció nem tartott sokáig a tőzsdéken, miután a dollár negatív irányú korrekciójának ellenére az európai és amerikai piacok egyaránt komoly mínuszban zárták a napot. Az európai tőzsdéket továbbá nyomás alatt tartotta az energiapiaci helyzet is, mivel már 4 szivárgást is észleltek az Északi Áramlat 1 vezetéken.

Fontos támaszszint alatt zárt az OTP

A nemzetközi hangulatnak megfelelően a magyar tőzsde is mínuszban zárt, mind a 4 hazai blue chip esésben fejezte be a napot, az OTP részvényei pedig a 8000 forintos támaszszint alá estek.

Továbbra is felülteljesítő a magyar tőzsde

A nemzetközi és régiós részvényindexekhez képest jobban áll a magyar tőzsde a kereskedési idő felénél, a blue chipek közül a Magyar Telekom és a Richter részvényei vannak pluszban, minimális esésben áll a Mol, az OTP részvényei azonban jelentősebbet estek, a 8000 forintos támaszszint közelében áll a jegyzés.

Fordulat a tőzsdéken, szép emelkedés az amerikai részvénypiacokon

A negatív gázpiaci hírek és a megugró gázár miatt nagy eséssel indult a nap az európai tőzsdéken majd a nyitástól távolodva egyre nagyobb mínuszok alakultak ki. Ezek után viszont hirtelen javulni kezdett a hangulat, miután a Bank of England közölte, hogy "a szükséges mértékben" kötvényeket vásárol a rendezett piaci viszonyok helyreállítása érdekében. A napok óta tartó folyamatos esés után jött a fordulat az amerikai tőzsdéken, a vezető részvényindexek közel 2 százalék pluszban fejezték be a szerdai kereskedést.

Kilógott ma a magyar tőzsde, nem tudott visszapattani Európával

A nap elején jelentős mínuszba kerültek az európai tőzsdék, főleg a negatív gázpiaci híráram miatt, viszont nagyjából a kereskedési idő felénél láttunk egy jelentős visszapattanást a vezető indexeknél azt követően, hogy a Bank of England bejelentette, hogy hosszú lejáratú brit államkötvények vásárlásába kezdett. Erre a hírre ugyan a vezető európai indexek többsége komoly erősödéssel reagált és a BUX is le tudott valamennyit dolgozni a korábbi esésből, azonban a kereskedési idő végére a napi mélypont közelébe ütötték vissza a hazai részvényindexet.

Gyengén indul a nap a magyar tőzsdén, főleg az OTP-t ütik

Továbbra is rossz a nemzetközi hangulat a tőzsdéken, ami alól a magyar piac sem képez kivételt. A blue chipek szinte kivétel nélkül mínuszban indítják a napot, a kereskedés első perceiben az OTP szerepel a leggyengébben.

Vegyes zárás az amerikai indexeknél

A dollár negatív irányú korrekciójának következtében enyhülni látszik a piacokra nehezedő nyomás, Európában és Amerikában is emelkednek a vezető részvényindexek. Ma tartotta kamatdöntő ülését az MNB, ahol a döntéshozók 125 bázispontos kamatemelésről határoztak, valamint bejelentésre került, hogy lezárásra került a kamatemelési ciklus.

Szép pluszban nyitott az OTP, mínuszban a Mol

A nemzetközi hangulatnak megfelelően korrekcióval próbálkozik a BUX is, a blue chipek közül az OTP részvényei vezetik az emelkedést, csak a Mol részvényei vannak mínuszban.

Kedvezőtlen adatok érkeztek, folytatódik az esés a tőzsdéken

A múlt heti tőzsdei esés után folytatódik a rossz hangulatú kereskedés a piacokon. A legfrissebb hír, hogy a vártnál nagyobbat esett a német Ifo gazdasági hangulatindex szeptemberben, emellett csökkentette világgazdasági növekedési előrejelzését az OECD, Németországra pedig egyenesen recessziót vetítettek előre a jövő évre vonatkozóan. Háborús fronton is vannak fejlemények, közös hadgyakorlatba kezdett ugyanis ma Dél-Korea és az Egyesült Államok haditengerészete az ázsiai ország keleti partjainál, egy nappal az újabb észak-koreai rakétakísérletet követően. Bizonytalan volt hétfőn a hangulat a kontinens börzéin és a tengerentúlon is.

Hajrázott Amerika, de csak a szépítésre volt elég

Kifejezetten rossz hangulatú kereskedést láthattunk ma az európai tőzsdéken, ennek több oka is volt: délelőtt érkezett meg az eurozóna befektetésimenedzser-indexe, ami alapján tovább gyengült az euróövezet gazdasági teljesítménye, emellett szintén feszültséget okozott az újabb orosz szankciók lehetősége, az olajár-plafon bevezetését lengették be tegnap egy ENSZ-találkozón. Amerikában is az eladók diktáltak pénteken, a kerekedés utolsó szakaszában hiába láthattunk nagyobb hajrát, ez csak a szépítésre volt elég, a meghatározó részvényindexek 1,6-1,8 százalékot veszítettek az értékükből.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra