Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Magyar Telekom árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
MTELEKOM ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
MTELEKOM kötéslista
Idő Ár Darab Érték
MTELEKOM statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 446293.808404
Nyitó ár: 425
Előző záró ár: 424.5
Napi átlagár: 425.979419
180 napos átlagár: 418.99491050209
360 napos átlagár: 412.01141754597
Napi minimum: 424.5
Napi maximum: 428
Éves minimum: 339 2020-10-27
Éves maximum: 439 2021-09-07
Történelmi minimum: 272 2013-11-20
Történelmi maximum: 1124 2005-09-28
Forgalom (db): 371163
Forgalom: 158107799
Árfolyamváltozás 1 hó: -1.508120649652%
Árfolyamváltozás 3 hó: 4.2997542997543%
Árfolyamváltozás 12 hó: 15.66757493188%
Adatlap
Magyar Telekom
Rating
Értékpapír megnevezése Magyar Telekom share
Értékpapír kibocsátója Magyar Telekom Telecommunications Public Limited Company
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000073507
Kijelzés módja (Ticker) MTELEKOM
Értékpapír névértéke 100 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 1 042 742 543
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 1997-11-14
Első Kereskedési Nap 1997-11-14
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési Ár 730
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a Magyar Telekom árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Magyar Telekom hírek

Nem kímélik a magyar tőzsdét sem, nagyot estek a hazai sztárpapírok

Az általános nemzetközi hangulatromlással együtt a magyar tőzsde kispapírjai is csúnya mínuszba kerültek. A BUX index komponensei közül az összes mínuszban áll, a hagyományosan defenzív Magyar Telekom és a Nyomda relatíve jól teljesítenek a többi részvényhez képest, de még utóbbiak árfolyama is közel 1 százalékos mínuszban áll.

Jövő héten tartják a közgazdász vándorgyűlést

Hét plenáris előadás, négy élőben közvetített kerekasztal-beszélgetés, 22 előre rögzített, tematikus szekció és összesen 136 előadó – számokban így néz majd ki az 59. Közgazdász-vándorgyűlés.

Rövidesen kezdődik a Közgazdász-vándorgyűlés – sok izgalmas előadás és panelbeszélgetés várható

Hét plenáris előadás, négy élőben közvetített kerekasztal-beszélgetés, 22 előre rögzített, tematikus szekció és összesen 136 előadó – számokban így néz majd ki az 59. Közgazdász-vándorgyűlés, amely a Magyar Nemzeti Bank elnöke, Matolcsy György; a Világbank volt vezető közgazdásza, Kaushik Basu és Ürge-Vorsatz Diána egyetemi tanár, klímakutató előadásával két hét múlva, szeptember 23-án veszi kezdetét.

PPF: a Telenor Magyarország többségi tulajdonrészének eladása kizárt

A Telenor Magyarország 2018-ban került egy cseh befektetőcsoport, a PPF tulajdonába, 2019-ben pedig 25 százaléknyi tulajdont szerzett benne a magyar állami Antenna Hungária. Idén augusztusban jött a következő fordulat, a 4iG lehet ugyanis az Antenna Hungária nagytulajdonosa, amivel a 4iG közvetve 25 százalékos tulajdonrészt szerez a Telenor Magyarországban. De vajon megállnak ott, vagy eladja többségi tulajdonrészét a PPF az állammal távközlési szuperholdingot építő 4iG-nek? Többek között ennek igyekeztünk utána járni a PPF prágai központjában rendezett háttérbeszélgetésen, ahol a sajtóval egyre nyíltabban kommunikáló PPF részéről Marek Sláčíkkal, a PPF csoport távközlési üzletágának vezetőjével beszélgettünk a mobil és vezetékes konvergenciáról, a PPF távközlési terveiről és a szektor jövőjéről.

Se pincér, se autóipari dolgozó, se IT-szakértő nincs elég Magyarországon

A turizmus és az autóipar is jelentős kihívásokkal küzd Magyarországon, az IT- és a telekommunikációs szektor azonban nem panaszkodhat, és az építőipari cégek számára is bőven akadnak most is kitörési lehetőségek – derült ki a mai Business and Fincane Summit délelőtti vállalatvezetői panelbeszélgetésében, amely részben az aktuális üzleti-pénzügyi kihívásokról, részben a vállalati pénzügyi vezetők felértékelődő szerepéről szólt.

Eladják a Magyar Telekom testvércégét

A Magyar Telekom anyavállalata, a Deutsche Telekom eladja holland leányvállalatát, írja a Bloomberg. Ez lesz idén az egyik legnagyobb tranzakció az európai távközlésben.

Csúcson az OTP - Érdemes még beszállni?

Az OTP húzza a magyar tőzsdét, tudjuk ezt már régóta, hiszen a magyar bankrészvény messze a legnagyobb forgalmú papír, de most az új magyar tőzsdei csúcs is az OTP-nek köszönhető, miközben a Mol és a Magyar Telekom jóval a korábbi maximuma alatt áll, és a Richter sincs rekordszinten, az OTP új csúcsra ment, ez pedig rekordszintre emelte a BUX-ot is. Az érdekes azonban az, hogy a rekord ellenére az OTP részvényei bizonyos szempontból még mindig olcsónak mondhatók, ráadásul a technikai kép is támogató, annak ellenére érik már egy korrekció.

Bitcoinért zsarolták a magyar bankokat a példátlan kibertámadás alatt, mindenki felkészült az újabb akciókra

A hazai bankokat ma már felkészültebben érne egy olyan – korábban nem látott mértékű – kibertámadás is, amely tavaly ősszel csapott le Magyarországon. Az eddigi legnagyobb volumenű túlterheléses támadás után bitcoinban követeltek védelmi pénzt a bankoktól, és olyan támadások is történtek a háttérben, melyek nem kerültek nyilvánosságra – tudtuk meg az MNB informatikai felügyeleti főosztályának vezetőjétől, Biró Gabriellától. Az utóbbi időben megszaporodott adathalász támadások ellen is létezik technológiai védekezési megoldás, de az ügyfelek tudatossága továbbra is fontos védelmi vonalat jelent. Az MNB idei IT-vizsgálatairól megtudtuk, hogy a bankoknál meglepően sok olyan rendszer van, ami elavult, ez jelenti továbbra is legnagyobb problémát. Közeleg a DORA, egy uniós szintű direktíva, mely egységesíti a pénzintézetek felé támasztott IT-elvárásokat, az új szabályok gyakorlatilag minden szereplőt érinteni fognak.

Mi a cél az új magyar szuperholdinggal? Kinek áll ez érdekében?

Távközlési szuperholdingot hoz létre a magyar állam és a 4iG, a magyar cég hamarosan akár az Antenna Hungária többségi tulajdonosa is lehet. A tegnap bejelentett tranzakció csak egy a sok közül, amely jelzi, a hazai távközlés szélsebesen alakul át, a 4iG körül egy nagy magyar, integrált telco cég épül, teljeskörű szolgáltatáspalettával. Rengeteg a nyitott kérdés: mennyi hely marad a többi szolgáltatónak? Mi lesz a Telenorral? Mit jelent a nemzeti érdekek képviselése? Hogy néz majd ki a 4iG a folyamat végén? És mi jut ebből a kisrészvényeseknek? Néhány gondolat, ami eszembe jutott a tegnapi bejelentés kapcsán.

Céláremelés érkezett az OTP-re és a Magyar Telekomra

A héten tette közzé legfrissebb számait az OTP és a Magyar Telekom, a jó eredményeket követően pedig a HSBC, a VTB Capital és a Raiffeisen is megemelte a részvényekre vonatkozó célárát.

Erőtől duzzad a Magyar Telekom, a cégvezetés is optimistább lett

Semmi olyat nem csinált a Telekom, ami az elmúlt negyedévek alapján meglepetés lett volna, ott volt szép növekedés, ahol már eddig is (mobil adat, készülékértékesítés, vezetékes szélessáv, TV), a költségeket pedig fogják, ebből javuló cash flow és emelkedő profit adódik. Csak minden egy kicsit jobban sikerült, mint amire az elemzők vagy a menedzsment korábban számított, ezért is emelte meg a cégvezetés a célszámokat. Ha így megy tovább, és úgy vannak a számok, három hónap múlva emelhetnek megint.

Nincs megállás, sosem látott szinteket ostromol a magyar tőzsde

Kifejezetten jó volt az elmúlt hetekben a nemzetközi tőzsdei hangulat, ráadásul a hazai blue chipek is jól teljesítettek, ennek köszönhető, hogy a mai emelkedéssel történelmi csúcson áll a BUX index. Igazi csapatmunkáról van szó, mert úgy áll rekordszinten a hazai benchmark, hogy közben semelyik fontos indextag nem emelkedett történelmi csúcsra.

Itt a friss brókersorrend: hatodik hónapja az élen a Wood

Folytatódott a rekordok döntögetése júniusban a budapesti tőzsdén, a BUX index ismét történelmi csúcsra emelkedett. A részvénypiaci forgalom erősödött májushoz képest, a legnagyobb forgalmat az OTP részvényeivel bonyolították, a teljes piaci forgalom több mint 60 százalékát adta a bankpapír. A három legnagyobb brókercég sorrendje nem változott az előző hónaphoz viszonyítva, ismét a Wood zárt az élen – derül ki a BÉT júniusi havi tájékoztatójából.

Kétéves a Növekedési Kötvényprogram, mutatjuk a fő számokat

Ma két éve, hogy a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elindította a Növekedési Kötvényprogramot (NKP). A programmal a jegybank a vállalatikötvény-piac likviditását kívánta növelni, annak érdekében, hogy a hazai közép- és nagyvállalatok a bankhitelek mellett más finanszírozási formákat is igénybe vegyenek. Perger Gábor, az AegisLegal Ügyvédi Iroda ügyvédjének elemzése arra keresi a válaszokat, hogy mit mutatnak a statisztikai adatok az NKP első két évének eredményeiről.

A gazdaság nagyágyúi osztották meg tapasztalataikat az agilis módszertanról

A magyar gazdaságot meghatározó vállalatok - Magyar Telekom, OTP, Lufthansa Systems, NN Biztosító – felsővezetői osztották meg eredményeiket és engedtek betekintést működésükbe. A Telekom által szervezett eseményen az előadók egyetértettek abban, hogy az agilis módszertanra való átállás hatalmas kihívást jelentett, de az eredmények már kézzelfoghatóak.

Adatforgalmi rekord a foci Eb alatt

A magyar válogatott két hazai meccse alatt a valaha volt legnagyobb mobiladat-forgalmat tapasztalta hálózatán a Magyar Telekom, a német-magyar meccs alatt viszont váratlan műszaki hiba akadályozta a hálózati forgalmat - ismerteti hétfői számában a Világgazdaság.

Kamatot emelt az MNB - Mire lehet számítani a magyar tőzsdén?

10 év után először emelt kamatot tegnap a magyar jegybank, amely a hazai részvénypiac szempontjából is kiemelt fontossággal bír. Az általános gyakorlat, hogy a jegybanki kamatemelés első körben negatívan hat a részvénypiac vonzerejére, majd az infláció tényleg emelkedésével a befektetők visszatérnek a részvényekhez. Egyedi részvények szintjén a hazai blue chipek közül a kamatemelés az OTP számára lehet a leginkább kedvező, hiszen a kamatmarzs kitágul, viszont a Richter és a Magyar Telekom szempontjából kedvezőtlen lehet a monetáris szigorítás, a Molra pedig csak mérsékelt lehet a gyakorolt hatás.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR