Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Magyar Telekom árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
MTELEKOM ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
MTELEKOM kötéslista
Idő Ár Darab Érték
MTELEKOM statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 440037.353146
Nyitó ár: 419
Előző záró ár: 419
Napi átlagár: 420.628766
180 napos átlagár: 405.2445414474
360 napos átlagár: 407.11060738304
Napi minimum: 418.5
Napi maximum: 422
Éves minimum: 339 2020-10-27
Éves maximum: 427 2021-06-10
Történelmi minimum: 272 2013-11-20
Történelmi maximum: 1124 2005-09-28
Forgalom (db): 551997
Forgalom: 232185817
Árfolyamváltozás 1 hó: 1.452784503632%
Árfolyamváltozás 3 hó: 12.182061579652%
Árfolyamváltozás 12 hó: 7.7120822622108%
Adatlap
Magyar Telekom
Rating
Értékpapír megnevezése Magyar Telekom share
Értékpapír kibocsátója Magyar Telekom Telecommunications Public Limited Company
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000073507
Kijelzés módja (Ticker) MTELEKOM
Értékpapír névértéke 100 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 1 042 742 543
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 1997-11-14
Első Kereskedési Nap 1997-11-14
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési Ár 730
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a Magyar Telekom árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Magyar Telekom hírek

Holnap felfüggesztik a Magyar Telekom részvényeinek kereskedését átmenetileg

Holnap, vagyis június 10-én, 10 órától a tőzsdenap végéig felfüggeszti a BÉT a Magyar Telekom részvényeinek és kapcsolódó származtatott termékeinek kereskedését. A felfüggesztés amiatt történik, mivel a Magyar Telekom holnap 10-16 óra között részvényvisszavásárlási aukciót tart mellyel összefüggésben olyan információk keletkezhetnek, amelyek a társaság részvényeinek árfolyamát befolyásolhatják a folyamatos kereskedés során, így nem biztosítható a rendezett, áttekinthető és tisztességes kereskedelem folytatása - áll a mai közleményben.

Itt az új GDPR? Ez a változás minden 50 főnél nagyobb céget érint

Egy új jogi intézményről, a bejelentővédelmi kötelezettségről beszélt dr. Kopasz János a június 1-jén megrendezett Portfolio HR Revolution 2021 konferencia harmadik szekciójában. A Taylor Wessing nemzetközi ügyvédi iroda főmunkatársa ismertette, hogy a GDPR bevezetéséhez hasonló szintű implementációs intézkedések sora vár minden 50 főnél több munkavállalóval rendelkező cégre. Az előadás utáni kerekasztalbeszélgetésen a Covid alatti, és főleg utáni időszak tapasztalatairól, jogi szabályozásairól volt szó.

Íme a legfontosabb személyi változások a májusi ingatlanpiacon

A május is eseménydús volt az ingatlanpiac HR területén, több fontos személyi változás is történt. Az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő vezérigazgatói pozíciójában Biró Gergely, Dr. Tóth Nándort váltja, miközben a Prologisnál Nagy Adriánt nevezték ki a magyar csapat új üzemeltetési vezetőjének, aki Dr. Andrelli Szilvia üzemeltetési és ügyfélélményért felelős vezető közvetlen munkatársaként csatlakozott a csapathoz. Emellett az Avison Young Magyarország irodabérbeadási részleggel bővíti tevékenységét, melynek élére Nagyházi Pétert nevezték ki. A GTC Csoporthoz pedig új tranzakciós igazgató csatlakozik, Salamon Eszter személyében.

Hosszú távú tervek a Magyar Telekomnál: „Ez inkább maraton, mint 100-as sprint”

A vállalati szférában és a befektetői berkekben egy teljesen más szemlélet kezdi átalakítani a magyar piacokat, a hosszú távú kockázatokban a fenntarthatósági szempontok is beszivárogtak, sőt szinte lavinaszerűen változtatják meg a piaci szereplők mindennapi döntéseit, és a következő évekre szóló vállalásait.  Egy interjúsorozat keretében a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett legnagyobb vállalatokat kérdeztük meg a fenntarthatósági jelentéseikről és arról, hogy hozzájuk hogyan, és mikor robbant be az ESG világa. A Wizz Air állásfoglalása után, Pandi Zoltán, a Magyar Telekom befektetői kapcsolatok vezetője beszélt a telekommunikációs iparág és az ESG egymást támogató kapcsolatáról.

70 milliárd forintos kötvénykibocsátás jöhet a Richternél

Kötvényeket bocsátana ki a Richter az MNB Növekedési Kötvényprogramja keretein belül, amihez a vállalat meg is kapta a hitelminősítést a Scope Ratingstől, az elvárt minimumszinttől jóval magasabbat – közölte a vállalat. A Scope 70 milliárd forintos kötvénykibocsátással számolt, ez lenne az egyik legnagyobb összegű kibocsátás az NKP keretein belül.

Így fizet osztalékot a Magyar Telekom

A Magyar Telekom bejelentette, hogy a 2020-as eredményre részvényenként 15 forintos osztalékot fizet, a kifizetésének kezdő napja pedig 2021. június 2.

Megütötte a magyar cégeket a koronavírus-válság – Milyen gyorsan fognak talpra állni?

A pandémia alaposan megviselte a nagy hazai tőzsdei cégeket, az OTP, a Mol és a Magyar Telekom is veszteséges volt tavaly tavasszal, azóta viszont megerősödtek, és tovább javult a hatékonyságuk, sok esetben már kisebb-nagyobb rekordokat is szállítottak idén év elején, a menedzsmentek pedig alapvetően optimisták, felpörgő gazdaságra, növekvő lakossági és vállalati keresletre számítanak. Az OTP, a Mol, a Richter és a Magyar Telekom idei első negyedéves gyorsjelentéseinek tapasztalatairól beszélgetett Orosz Márton, a Portfolio Csoport tartalomfejlesztési igazgatója Nagy Viktorral (OTP, Magyar Telekom), a Portfolio vezető elemzőjével, és a Portfolio elemzőivel, Fekete Beatrixszal (Richter) és Szemán Ákossal (Mol).

Felrobbant az infláció Amerikában, szétverték a befektetők a tőzsdéket

Európa és az USA vezető tőzsdéin is kimondottan rossz teljesítményt láthattunk tegnap, elsősorban a technológiai és a növekedési részvények teljesítettek gyengén. A gazdasági kilábalás ugyan folytatódik, de a befektetők az esetleges túlárazások és az infláció miatt aggódnak. Az ázsiai tőzsdék ma rosszul teljesítettek, Európában azonban többnyire kedvező hangulatban zajlik a kereskedés. Megérkezett az amerikai inflációs adat, a bejelentés alapján a félelmek megalapozottnak bizonyultak: jelentős mértékben nőtt az infláció az Egyesült Államokban áprilisban, az áremelkedés önmagában nem számít meglepetésnek, a frissen közölt adat viszont messze meghaladja az elemzői várakozásokat és bőven a Fed célszintje felett van. Az adatközlés után Richard Clarida Fed-alelnök beszédében úgy fogalmazott, hogy az áremelkedés várhatóan nem lesz tartós, ezért nem befolyásolja a jegybank laza monetáris politikáját. Beszédével nem tudta érdemben csillapítani a kedélyeket: mindhárom fontosabb index jelentős mínuszban zárt.

A harmadik hullám alatt is tovább növekedett a Magyar Telekom

A Magyar Telekom bevétele és EBITDA-ja is emelkedett az idei első negyedévben, és mindkét soron nagyjából a várakozásoknak megfelelő számokat szállított a vállalat. A távközlési szolgáltatási bevételek Magyarországon és Észak-Macedóniában is emelkedtek, ez ellensúlyozta a rendszerintegrációs és IT bevételek enyhe visszaesését, és a magyarországi kiskereskedelmi szélessávú bevételekben tapasztalt kiesést. Az első negyedéves gyorsjelentés után a menedzsment nem változtatott a korábban meghatározott 2021-es és 2021-2024-es célokon.

Csúcsot döntve telefonáltak és interneteztek a magyarok a járvány második hulláma alatt

A belföldi negyedéves mobilinternet-forgalom 2020 végén túllépte a 126 millió GByte-ot, miközben egy évvel korábban még a 100 millió GByte-ot sem érte el – derül ki a mobiltelefon-, a mobilinternet- és a mobil M2M-szolgáltatások főbb mutatóinak alakulását tartalmazó legfrissebb mobilpiaci jelentésből, amelyet tegnap tett közzé a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). A hazai telefonhívások forgalma egy év alatt 18 százalékos emelkedéssel 7,1 milliárd percre nőtt 2020 utolsó negyedévére az előző év azonos időszakához képest.

Szárnyal a magyar tőzsde, bombaformában a blue chipek

A kimondottan kedvezőtlen tőkepiaci hangulat ellenére 2,2 százalékos pluszban fejezte be a tegnapi kereskedést a magyar tőzsde, a hazai blue chipek közül az OTP 2,8 százalékkal, a Mol 3,6 százalékkal, míg a Richter 1,5 százalékkal került feljebb, a Magyar Telekom papírjai azonban 1 százalékos mínuszban zárták a napot. A remek teljesítmény ma is folytatódik, az emelkedést az OTP részvénye vezeti, jelenleg több, mint 1,7 százalékos a plusz a nagybank papírjánál. A fokozott befektetői érdeklődés a technikai kép alakulása mellett azzal is magyarázható, hogy a napokban teszi közzé első negyedéves gyorsjelentését a Mol és az OTP is, a számok pénteken érkeznek.

Új vezérigazgató az OTP Ingatlan Alapkezelő élén

Biró Gergely az OTP Ingatlan Alapkezelő új vezérigazgatója. A váltás célja, hogy az Alapkezelő a portfólió konszolidációját követően új, innovatív befektetési megoldásokkal tovább növelje részesedését a hazai piacon és a következő években megjelenjen termékeivel a régiós piacokon is - derül ki az OTP Ingatlan Alapkezelő közleményéből.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR