Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek
Árfolyam

Magyar Telekom árfolyam

Ma:
|
Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
MTELEKOM ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
MTELEKOM kötéslista
Idő Ár Darab Érték
MTELEKOM statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 819024.124881
Nyitó ár: 825
Előző záró ár: 824
Napi átlagár: 838.337626
180 napos átlagár: 655.1036034227
360 napos átlagár: 568.71967228995
Napi minimum: 825
Napi maximum: 843
Éves minimum: 377 2023-03-20
Éves maximum: 843 2024-02-28
Történelmi minimum: 272 2013-11-20
Történelmi maximum: 1124 2005-09-28
Forgalom (db): 420068
Forgalom: 352158810
Árfolyamváltozás 1 hó: 5.6410256410256%
Árfolyamváltozás 6 hó: 77.204301075269%
Árfolyamváltozás 12 hó: 108.60759493671%
Adatlap
Magyar Telekom
Rating
Értékpapír megnevezése Magyar Telekom share
Értékpapír kibocsátója Magyar Telekom Telecommunications Public Limited Company
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000073507
Kijelzés módja (ticker) MTELEKOM
Értékpapír névértéke 100 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 971 558 867
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 1997-11-14
Első kereskedési nap 1997-11-14
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési ár 730
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a Magyar Telekom árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Visszajelzés

Kérdésed van? Hibát találtál? Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING | Az átláthatóbb befektetésekért
Portfolio Trader online előadás Interaktív online előadás

Vételi és eladási zónák - Részvénypiaci panoráma

Mire számíthatunk a következő napokban a részvénypiacokon? Milyen fontos szintekre kell figyelni a főbb indexek esetén? Melyek lesznek a jól és rosszul teljesítő régiók, országok, szektorok és ágazatok?

Portfolio Trader online előadás Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Videóajánló
Magyar Telekom hírek

A Nasdaq vezette az emelkedést Amerikában

Felemás hangulatban telt a kereskedés ma reggel Ázsiában, ezt követően folytatódott az emelkedés az európai tőzsdéken, Amerikában ugyanakkor vegyesen indult a nap, hogy aztán egyöntetűen pozitív tartományba kerüljenek a vezető indexek.

Hasít a Magyar Telekom

A kereskedési idő félnél mind a négy hazai blue chip árfolyama pluszban van, az emelkedést pedig a Magyar Telekom vezeti. Az emelkedést a midcapek között ezúttal is a Duna House vezeti.

Ugrik a Magyar Telekom

Kedvező hangulatban indult a nap a magyar tőzsdén. A blue chipek közül a Magyar Telekom vezeti az emelkedést a nyitás után, míg a midcapek közül ezúttal is a Duna House viszi a prímet.

Szép pluszban zártak az amerikai indexek

Jó hangulatban telt a kereskedés ma reggel Ázsiában, ezt követően emelkednek az európai tőzsdék is, Amerikában pedig szintén jó hangulatban telt a kereskedés, az emelkedést a Nasdaq vezette. 

Igencsak eseménydúsan telik a nap a magyar tőzsdén, az osztalékról szóló bejelentés hatására kilőtt a Duna House, de szenved a Masterplast és az AutoWallis is. A hazai blue chipek közül pedig csak az OTP árfolyama van pluszban.

Az OTP viszi a prímet a magyar tőzsdén

A déli órákban is kitart a lendület a magyar tőzsdén. A blue chipek közül az OTP vezeti az emelkedést, a kispapírok közül pedig a Duna House viszi a prímet.

Elromlott a hangulat, mínuszban zárt Amerika

Az elmúlt napokban vegyes mozgások jellemezték a tőzsdéket, az indexek szintjén csak kisebb elmozdulásokat lehetett látni. A befektetők úgy tűnik, hogy kivárnak a holnap érkező amerikai PCE inflációs adat előtt, ami a Fed kedvelt inflációs mutatója és várhatóan irányt adhat majd a piacnak. Ma úgy tűnik, hogy inkább a kockázatkerülés a jellemző a nemzetközi piacokon, a Ázsiában is estek a tőzsdék, és délutánra Európában is elromlott a hangulat azzal párhuzamosan, hogy az amerikai tőzsdék is lejjebb kerültek. A magyar piac ma szembe ment a rossz nemzetközi hangulattal, köszönhetően a blue chipek erősödésének.

Nagyot vert Európára ma a magyar tőzsde

Mérsékelt elmozdulások mellett inkább a negatív tartományban mozogtak ma vezető európi részvényindexek, ehhez képest a magyar piac jelentősen felülteljesítő volt. 

Telekomosok, figyelem! Több szolgáltatás nem lesz elérhető karbantartás miatt

A Magyar Telekom informatikai rendszereinek ütemezett karbantartása miatt 2024. március 14-én 18 órától várhatóan 2024. március 16-án 8 óráig a Telekom alkalmazás, a Telekom fiók, a telekom.hu és az Üzleti önkiszolgáló portál nem lesz elérhető, valamint március 14-én csütörtökön az üzletek is a nyitvatartási időnél hamarabb, 18 órakor bezárnak. A karbantartás ideje alatt a 1414-es lakossági és a 1400-ás üzleti telefonos ügyfélszolgálat korlátozott funkciókkal áll rendelkezésre és a várakozási idő is az átlagosnál hosszabb lehet.

Az irányt keresi a magyar tőzsde

Iránykereséssel indult a mai kereskedés a magyar tőzsdén, a blue chipek vegyesen teljesítenek a nyitás után.

Nagyot rántottak a bitcoinon

Gyengén alakult a hét eleje a tőzsdéken, a vezető indexek nagyrészt visszahúzódtak a korábbi rekordközeli szintekről. A keddi kereskedésben leginkább iránykeresés volt a jellemző, Európában vegyes mozgásokkal indult a nap, amelyet később kisebb esés váltott fel és hasonló a helyzet jelenleg az USA-ban is. Ehhez képest a kriptopiacon komoly emelkedés látszik, a bitcoin árfolyama közel 5 százalékkal került ma feljebb. Makrogazdasági események szempontjából is vannak ma izgalmak, a Magyar Nemzeti Bank gyorsított a kamatcsökkentési tempón, amire megütötték a forintot. Mindeközben a nemzetközi befektetők már készülnek a csütörtökre, amikor megjelenik a Fed közelről figyelt inflációs mutatója.

Nagyot esett a Mol

Elsősorban a Mol rossz teljesítményének köszönhetően 0,8 százalékos esésben zárta a mai napot a magyar tőzsde, de az OTP is közel 1 százalékkal lejjebb került ma.

Lefordultak a végére az amerikai tőzsdék

A hétfői kereskedésben kisebb esést láttunk a magyar tőzsdén, elsősorban az OTP gyenge teljesítménye nyomta rá bélyegét a BUX index értékére. A nemzetközi piacokon közben szintén mérsékelt hangulatromlás látszik, Európában nagyrészt lejjebb kerültek a vezető indexek, és a tengerentúlon is kisebb eséssel zártak a tőzsdék.

Ilyenek lesznek a jövő telefonjai - Felejtsük el az alkalmazásokat?

Alkalmazás repülőjegyvásárláshoz. Alkalmazás szállásfoglaláshoz. Térképalkalmazás. Időjárásalkalmazás. Üzenetküldő alkalmazás. Csak hogy párat említsünk a telefonunkon egyre halmozódó alkalmazásáradatból, amin lassan nem győzünk kiigazodni. Úgy tűnik, hogy a német távközlési óriásnál, a Deutsche Telekomnál is felismerték ezt a problémát, és az idei MWC-n egy „app-free” telefon koncepcióval rukkoltak elő, természetesen a mesterséges intelligenciára támaszkodva.

Elképesztő, amit a Magyar Telekom csinál - Érik a fordulat?

Továbbra is nagyon erős a Magyar Telekom: múlt héten is simán verte az elemzői várakozásokat a cég, ennek hatására pedig közel másfél évtizede nem látott szintre emelkedett az árfolyam. Emellett pedig a vártnál jóval magasabb osztalék is vonzóvá teszi a papírt, még a jelenlegi szinteken is. Egy biztos, az utóbbi időben nem láthattunk ilyen gyors és erős átárazódást, mint a Telekom esetében. Megnéztük, hogy vannak-e már figyelmeztető jelek, és ha elindulna a korrekció, meddig eshet az árfolyam.

Nincs meg az irány a tőzsdén

A hazai blue chipek közül továbbra is a Mayar Telekom a legrosszabbul teljesítő részvény.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Visszajelzés

Kérdésed van? Hibát találtál? Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Tovább az űrlapra
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Minden tojás ugyanabba a kosárba? Olyan nagyhatalommá válik Magyarország, aminek csúnya vége lehet