OTP árfolyam

|
|
| Ma: Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
OTP ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
OTP kötéslista
Idő Ár Darab Érték
OTP statisztikák, mutatók
nyitó: 12600
előző záró:
napi átlag:
napi min.:
napi max.:
52 heti min.:
52 heti max.:
történelmi min.:
történelmi max.:
záró 52 heti min.:
záró 52 heti max.:
záró történelmi min.:
záró történelmi max.:
Egyhónapos záró árfolyam:
forgalom (db):
forgalom (HUF):
kapitalizáció (HUF):
BÉT teljes kap. (HUF):
változás 1 hó:
változás 3 hó:
változás 12 hó:
volatilitás 1 hó:
volatilitás 3 hó:
volatilitás 12 hó:
Féléves átlag:
Éves átlag:
Negyedéves záró árfolyam:
Előző éves záró árfolyam:
OTP adatlap
Teljes név:OTP Bank Nyrt.
Rövid név:OTP Bank Nyrt.
Szektor:Banki szolgáltatások
Elérhetőség:1051 Budapest, Nádor u. 16.
Telefonszám:+36-1-473-5400
Fax:+36-1-473-5955
Web:www.otpbank.hu
Befektetői kapcsolattartó:Pataki Sándor
Befektetői kapcsolattartó mail:PatakiS@otpbank.hu
Befektetői kapcsolattartó tel:+36-1-473-5000
Befektetői kapcsolattartó fax:+36-1-473-5951
Könyvvizsgáló:Deloitte Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft.
Tevékenység:A bankot 1949-ben alapították és 1987-ig az egyetlen lakossági bank. Magyarország legnagyobb univerzális bankja, Közép-Kelet-Európa egyik meghatározó pénzügyi szolgáltatója, kilenc országban van jelen. A Bank stratégiailag fontos hazai leányvállalatai: OTP Jelzálogbank (legnagyobb magyar jelzáloghitel intézet), Merkantil csoport (gépjármű-finanszírozás), OTP Ingatlan Zrt., OTP Lakástakarék Zrt., OTP Faktoring Zrt. és OTP Alapkezelő Zrt. Főbb regionális érdekeltségek DSK Bank, OTP Banka Slovensko, OTP Bank Romania , OTP banka Hrvatska, OAO OTP Bank, CJSC OTP Bank, OTP banka Srbija, Crnogorska komercijalna banka.
Részvénytulajdonosok:

MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. (8,57%, 24 000 000 részvény)

Kafijat Zrt. (7,3%, 20 438 529 részvény)

OPUS Securities S.A. (5,18%, 14 496 476 részvény)

Groupama Csoport (5,12%, 14 336 291 részvény)

Megjegyzés: A közkézhányad meghatározásánál nem vettük figyelembe az olyan tulajdonosokat, akiknek a teljes értékpapír-állomány legalább 5%-a a tulajdonában van, valamint a letétkelezők birtokában lévő értékpapír-állomány azon részét, amelyről a letétkezelő rendelkezésre álló igazolása alapján megállapítható, hogy a teljes értékpapír állomány legalább 5%-át kitevő értékpapír mennyiség van az adott személy tulajdonában. A közkézhányad megjelenítése a kibocsátó által megadott adatokon alapul.

Igazgatóság:dr. CSÁNYI Sándor elnök-vezérigazgató
ERDEI Tamás György alelnök
BAUMSTARK Mihály
dr. BÍRÓ Tibor
dr. GRESA István
KOVÁCS Antal vezérigazgató-helyettes
dr. PONGRÁCZ Antal
dr. UTASSY László
dr. VÖRÖS József
dr. WOLF László vezérigazgató-helyettes
Vállalatvezetés:dr. CSÁNYI Sándor elnök-vezérigazgató
BENCSIK László vezérigazgató-helyettes (Stratégiai és Pénzügyi Divízió)
JOHANCSIK Tibor vezérigazgató-helyettes (IT és Banküzemi Divízió)
KOVÁCS Antal vezérigazgató-helyettes (Retail Divízió)
WOLF László vezérigazgató-helyettes (Kereskedelmi Banki Divízió)
KISS-HAYPÁL György vezérigazgató-helyettes (Hitelngedélyezési és Kockázatkezelési Divízió)
Dr. BARNA Zsolt általános vezérigazgató-helyettes (Bankcsoport-irányítási és Operációs Divízió)
Felügyelőbizottság:TOLNAY Tibor elnök
dr. HORVÁTH Gábor
MICHNAI András
BELLA Klára
Olivier PÉQUEUX
dr. VÁGI Márton Gellért
Részvényfajta:Törzsrészvény
Értékpapír típus:Névre szóló
Értékpapír előállítási módja:Dematerializált
Kereskedés pénzneme:100 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db):280 000 010
Tőzsdei kategória:Prémium
Kereskedés pénzneme:HUF
Bevezetési nap:1995-08-10
Első kereskedési nap:1995-08-10
OTP hírek
Frankfurt Stock Exchange

Felpattant a Magyar Telekom, emelkedéssel zárta a hét utolsó napját a BUX

Az irányadó európai részvényindexek felfelé kapaszkodtak pénteken, míg az európai bankpapírok különösen jól teljesítettek. Az Európai Központi Bank által bejelentett élénkítő intézkedések után a piaci szereplők az USA és Kína kereskedelmi konfliktusával kapcsolatos hírekre fókuszáltak. A magyar tőzsde 0,5 százalékos emelkedéssel zárta a hét utolsó napját, míg a blue chipek közül a Magyar Telekom teljesített a legjobban.

OTP

Hányszor fut még neki a falnak az OTP?

Az elmúlt hónapokban oldalazott az OTP, az erős fundamentumok ellenére a befektetők mintha egy új triggerre várnának, ami irányt mutathat. Megnéztük, mit mutat a technikai kép.

Frankfurt Stock Exchange

Lejjebb került a BUX, eséssel zárta a csütörtöki kereskedést a Mol

Az Európai Központi Bank kamatdöntő ülésére vártak ma a piaci szereplők: az EKB a kamatcsökkentés mellett az eszközvásárlási programjának újraindítását is bejelentette. Az irányadó európai részvényindexek lefordultak a csütörtöki kereskedés második felében, majd a kontinens börzéi a csütörtöki piaczárás felé közeledve ismét emelkedéssel próbálkoztak meg. A magyar tőzsde enyhe eséssel zárta a hét negyedik napját, míg a blue chipek közül a Mol teljesített a leggyengébben.

OTP-részvényeket hívott le a bank igazgatósági tagja

Az OTP kedvezményes részvényvásárlási program keretében OTP-részvényeket hívott le kedden Wolf László, a társaság igazgatósági tagja, az OTP tájékoztatása szerint Wolf László tegnap mindemellett OTP-részvényeket is értékesített.

Frankfurt Stock Exchange

Nagy eséssel zárta a keddi kereskedést a BUX

A keddi kereskedés második felében felemásan teljesítettek az európai részvényindexek kedden, míg a magyar tőzsde nagy eséssel fejezte be a hét második napját, a hazai blue chipek közül az OTP és a Richter teljesített a leggyengébben.

Waberer's

Szárnyalt a Waberer's


Az irányadó európai részvényindexek felemásan teljesítettek hétfőn, a magyar tőzsde a délelőtti, mérsékelt esését ledolgozta és a BUX végül mérsékelt emelkedéssel zárt, míg a Waberer's részvényei jelentős erősödéssel zárták a hét első napját.

Iránytalanul indult a nap Európában

Iránytalanul indult a nap az európai tőzsdéken, a kereskedelmi tárgyalások újraindulásával kapcsolatos optimizmusra árnyékot vethet a Brexittel kapcsolatos bizonytalanság és a délutáni amerikai munkaerőpiaci adat is inkább kivárásra ösztönzi a befektetőket. A magyar tőzsdén kis mínusszal kezdtek a blue chipek, a Waberer's közben szárnyal.

Nagy emelkedéssel zárta a csütörtöki kereskedést az OTP

Emelkedtek az irányadó európai részvényindexek csütörtökön, miután bejelentették, hogy az USA és Kína kereskedelmi tárgyalásai október elején folytatódnak majd. A magyar tõzsde is emelkedéssel zárta a hét negyedik napját, míg a hazai blue chipek közül az OTP teljesített a legjobban.

Így kereskedj OTP-vel és a forinttal! - online előadás

Online előadásunkon áttekintjük a magyar tőzsdei befektetők által leginkább követett OTP, illetve a forint aktualitásait, vételi és eladási pontokat azonosítunk a grafikonon. Átbeszéljük, hogyan kereskedhetőek le a különféle irányok.

Nagy emelkedéssel zárt az OTP

Az irányadó európai részvényindexek emelkedtek szerdán, a hazai részvényindex a nap első felének erősödése után lefordult és a BUX előző napi záróértéke közelébe süllyedt vissza, majd a szerdai piaczárás felé közeledve a magyar tőzsde ismét emelkedéssel próbálkozott meg. A BUX végül 0,9 százalékos emelkedéssel zárt, míg a hazai blue chipek közül 2,3 százalékos erősödésével az OTP teljesített a legjobban.

Eséssel zárta a keddi kereskedést az OTP

Az irányadó európai részvényindexek lejjebb kerültek kedden, miután a befektetőket a kereskedelmi háború és a Brexittel kapcsolatos bizonytalanság aggaszotta. A magyar tőzsde is lejjebb került a hét második napján, a BUX végül 0,8 százalékos eséssel zárt, míg az OTP a korábbi, 2 százalék feletti esésének egy részét le tudta dolgozni a nap végére, az OTP végül 1,2 százalékos eséssel zárta a napot.

Emelkedett az OTP, lefordult a Mol

Az irányadó európai részvényindexek többsége felfelé kapaszkodott hétfő délután, a magyar tőzsde a kezdeti, enyhe erősödését ledolgozva pénteki záróértéke alá süllyedt vissza, majd a BUX végül mérsékelt eséssel zárta a hétfői kereskedést. A blue chipek közül egyedül az OTP tudott emelkedéssel zárni, míg a hazai nagypapírok közül a Mol teljesített a leggyengébben.

Hamarosan eldőlhet az OTP sorsa

Hamarosan eldőlhet az OTP sorsa

Az elmúlt héten az OTP árfolyama fontos szint alá került és a részvény technikai képe alapján hamarosan eldőlhet, hogy merre haladhat tovább a bankpapír, a Mol is kiemelt szintek közelében jár, míg a Richter esetében a nagy kérdés, hogy az elmúlt hét második felének felpattanása után folytatódhat-e a részvény emelkedése. A hazai blue chipek technikai képe alapján megnéztük, hogy mire érdemes majd fókuszálni az előttünk álló néhány nap folyamán.

Nagyot emelkedett pénteken a Mol és a Richter

Javult a hangulat a részvénypiacokon, miután úgy tűnt, hogy Kína és az Egyesült Államok is békülékenyebb hangnemet ütne meg egymással szemben, míg a befektetők abban bíztak, hogy folytatódhatnak a két ország közötti kereskedelmi egyeztetések. Az európai tőzsdék emelkedtek a pénteki kereskedés második felében, a magyar tőzsde is emelkedéssel zárta a hét utolsó napját, míg a hazai blue chipek közül a Mol és a Richter teljesített a legjobban.

Most dől el az OTP sorsa

Most dől el az OTP sorsa

Nagy utat járt be az elmúlt hónapokban az OTP árfolyama, és érdekes alakzatok rajzolódtak ki. Ma, izgalmas szintre emelkedett az árfolyam, megnéztük, milyen forgatókönyvek várhatók.

Hatalmasat emelkedett csütörtökön a Richter

Az irányadó európai részvényindexek lejjebb kerültek ma reggel, majd a kontinens börzéi a csütörtöki piacnyitás utáni mínuszokat ledolgozva emelkedéssel próbálkoztak meg, az emelkedés a a nap második felében is folytatódott, miután a beérkező kínai kommentár enyhíteni tudta az USA és Kína kereskedelmi konfliktusával kapcsolatos aggodalmakat. A magyar tőzsde emelkedéssel zárta a csütörtöki kereskedést, a hazai blue chipek közül 3,8 százalékos emelkedésével a Richter teljesített a legjobban.

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR