Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Opus árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
OPUS ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
1 53 188
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
190,4 5 135 2
OPUS kötéslista
Idő Ár Darab Érték
OPUS statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 133593.40792
Nyitó ár: 188.2
Előző záró ár: 184
Napi átlagár: 189.297807
180 napos átlagár: 214.05356639627
360 napos átlagár: 224.33648329914
Napi minimum: 186
Napi maximum: 190.6
Éves minimum: 142.2 2022-03-07
Éves maximum: 277.5 2021-09-07
Történelmi minimum: 3 2015-12-03
Történelmi maximum: 810 2018-04-10
Forgalom (db): 19651
Forgalom: 3719891.2
Árfolyamváltozás 1 hó: -14.018691588785%
Árfolyamváltozás 3 hó: -18.763796909492%
Árfolyamváltozás 12 hó: -23.492723492723%
Adatlap
Opus
Rating
Értékpapír megnevezése OPUS share
Értékpapír kibocsátója OPUS GLOBAL Nyilvánosan Mûködõ Részvénytársaság
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000110226
Kijelzés módja (Ticker) OPUS
Értékpapír névértéke 25 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 701 646 050
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 1998-04-22
Első Kereskedési Nap 1998-04-22
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési Ár 700
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon az Opus árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Opus hírek

Közel 10 millió forintra bírságolta Mészáros Lőrinc alapkezelőjét az MNB

Az MNB átfogó vizsgálata nyomán közel tízmillió forintos bírságot szabott ki az Opus Global Befektetési Alapkezelő Zrt.-re, az elektronikus portfólió-nyilvántartásra, az ügyfélmegbízások rögzítésére, illetve az informatikai tartalék szerver működésére vonatkozó jogszabályi előírások megsértése miatt - derül ki az MNB közleményéből.

Kitartanak a mínuszok a magyar tőzsdén

Nem javul a helyzet az európai tőzsdéken a déli órákra sem, az irányadó nyugat-európai indexek továbbra is 2 százalék körüli mínuszban állnak és a negatív hangulat közepette a BUX is esik.

Megvan, milyen pozíciót kaphat Lázár János

Mégis miniszteri posztot kaphat Lázár János az új kormányban - értesült az ATV. A friss információ változást jelent a korábbi hírekkel szemben, miszerint Lázár a vidékfejlesztési posztot szerette volna, ám mivel ezt nem kapta meg, kiszorul az új kabinetből.

Új vezérigazgató az Opus Global élén

Új vezérigazgatót választott és újraválasztotta igazgatósági elnökét az Opus Global 2022. május 3. napján megalakult új igazgatósága. A tőzsdei társaság vezérigazgatójává Lélfai Koppány Tibort, az igazgatóság elnökévé ismételten Vida Józsefet nevezték ki. Az újonnan megválasztott vezetők feladata lesz az Opus stratégiai irányvonalának meghatározása – áll a cég közleményében.

Mi lesz itt? - A koronavírus-járvány kitörése óta nem voltak ilyen pesszimisták a hazai alapkezelők

A koronavírus-járvány 2020 eleji kitörése óta nem látott pesszimizmussal figyelik a magyar tőzsde kilátásait a hazai alapkezelők – derül ki a Portfolio havi rendszerességgel végzett alapkezelői felméréséből. A forintot illetően pedig nagy a megosztottság, szinte bármit elképzelhetőnek tartanak egy éves időtávon a profi befektetők, jelentős gyengülést, vagy akár komoly erősödést is.

Megválasztották az Opus Global új igazgatóságát

Megválasztották az Opus Global új igazgatóságát, miután az április 29-re összehívott éves rendes közgyűlés megszavazta a közgyűlési előterjesztésben szereplő tagokat. Az új tagokkal kibővült igazgatóság tagjait 2022. május 3-tól kezdődően 5 éves határozott időtartamra, azaz 2027. május 3-ig választották meg.

Nagyot esett a magyar tőzsde, mínuszban az OTP

A nemzetközi piacokon megfigyelhető esés alól a magyar tőzsde sem kivétel, több másik európai részvényindexhez hasonlóan a BUX is jelentős mínuszban tartózkodik ma délután.

Az OTP húzta ma lefelé a magyar tőzsdét

Vegyes mozgásokat lehetett ma látni az európai tőzsdéken, nem alakult ki egységes irány kereskedési idő végére, a BUX pedig az eső oldalon volt a mai napon. Ez elsősorban az OTP gyenge teljesítményének volt betudható, de az összes hazai nagypapír mínuszban zárt.

Beindult az energetika üzletág, ugrik az Opus nyeresége

A tavaly lezárult energetikai felvásárlásoknak köszönhetően nagymértékben emelkedett az Opus Global bevétele és eredménye a negyedik negyedévben és 2021 a cég eddigi legerősebb éve lett - derül ki a ma közzétett éves jelentésből. Az ipari termelési szegmens továbbra is stabilan hozza az eredményeket, a turizmus üzletág épül fel a koronavírus-járvány után, a mezőgazdasági és élelmiszeripari divízió helyzetét azonban a magas energiaárak nehezítik. A háborúval kapcsolatban a cég megjegyzi, hogy jelen pillanatban még nem mérhetők fel jelentős hatások.

Rekorderedmény az Opusnál, új igazgatósági tagokat választanak

Április 29-én tartja éves rendes közgyűlését az Opus, ahol a részvényesek szavaznak többek között az osztalékról, de új igazgatósági tagokat is választanak, az éves rendes közgyűlés tisztújító közgyűlésként is funkcionál.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra