Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Opus árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
OPUS ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
OPUS kötéslista
Idő Ár Darab Érték
OPUS statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 170850.813175
Nyitó ár: 247
Előző záró ár: 247
Napi átlagár: 245.284064
180 napos átlagár: 269.40474445802
360 napos átlagár: 260.27279233006
Napi minimum: 243
Napi maximum: 250
Éves minimum: 196 2020-10-29
Éves maximum: 307.5 2020-12-29
Történelmi minimum: 3 2015-12-03
Történelmi maximum: 810 2018-04-10
Forgalom (db): 123810
Forgalom: 30368620
Árfolyamváltozás 1 hó: 5.1063829787234%
Árfolyamváltozás 3 hó: -8.8560885608856%
Árfolyamváltozás 12 hó: -7.4906367041198%
Adatlap
Opus
Rating
Értékpapír megnevezése OPUS share
Értékpapír kibocsátója OPUS GLOBAL Nyilvánosan Mûködõ Részvénytársaság
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000110226
Kijelzés módja (Ticker) OPUS
Értékpapír névértéke 25 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 701 646 050
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 1998-04-22
Első Kereskedési Nap 1998-04-22
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési Ár 700
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon az Opus árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Opus hírek

Három közbeszerzést nyert el a Mészáros és Mészáros Kft.

Három közbeszerzési eljárást is elnyert az Opushoz tartozó Mészáros és Mészáros Kft, a szerződések összértéke 564,5 millió forint. A vállalat a Vabekoval konzorciumban fogja gázelosztóvezeték rekonstrukciós munkáit végezni.

Már biztosan az energetika az új stratégiai üzletág az Opusnál

Összességében sikeresnek értékeli az idei év első negyedévét Dzsubák Attila. Az Opus Global Nyrt. vezérigazgatója a Portfolio-nak elmondta: a cégcsoport komoly lehetőségeket lát az energetikában, konkrétan a Tigáz és a Titász szinergiáinak összehangolásában, valamint az agárirumban meglévő érdekeltségeik is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. A turizmus pedig a következő időszak nagy nyertese lehet, nem véletlen, hogy fejlesztik és bővítik a legnagyobb magyar szállodaláncnak számító Hunguestet.

Megbírságolta az MNB az Opust

Ötszázezer forintos bírsággal sújtotta az MNB az Opus Globalt, miután a társaság nem tette közzé határidőn belül a hóvégi jelentését.

Csökkenő bevétel és nyereség az Opusnál, de mostantól felpöröghet az energetika üzletág

Csökkent az első negyedévben az Opus Global cégcsoport működési bevétele az előző év azonos időszakához képest, annak ellenére, hogy az ipari termelés, valamint a mezőgazdaság és élelmiszeripar szegmens is kétszámjegyű bevételnövekedésről számolt be - derült ki a vállalat ma közzétett első negyedéves gyorsjelentéséből. A cégnél kiemelten figyelt EBITDA szintjén jelentős visszaesésről számolt be az Opus, részben a turizmus üzletág jelentős vesztesége következtében, ami a járvány számlájára írható, viszont a pénzügyi eredmény soron elkönyvelt eredménynek köszönhetően az Opus adózott eredménye és egy részvényre jutó nyeresége megugrott év/év alapon. Az energetika üzletág felépülése elkezdődött, a Titász és a Tigáz idén már hozzájárulhat az Opus Global számaihoz.

Jó a hangulat a világ tőzsdéin, csúcson a vezető részvényindexek

Az ázsiai börzék ma többnyire jól szerepeltek, a magyar tőzsde a kedvezőtlen nyitás után kimondottan jól teljesít, itthon a legfontosabb hír jelenleg Mészáros Lőrinc megszólalása, a leggazdagabb magyar szerint a piacnak 350 forintra kellene árazni az Opus papírjait - a megszólalás hatására meredeken emelkedni kezdett az Opus árfolyama. A délutáni órákban egyre jobb volt a hangulat Európa vezető börzéin, az általános jókedv többek között azzal magyarázható, hogy a viszonylag magas infláció ellenére nem emelt kamatot tegnap az EKB, és egyelőre az amerikai jegybank sem emelt kamatot az emelkedő inflációra reagálva. Szektorszinten az olajár emelkedésének köszönhetően jól telesítettek az olajcégek, de a légitársaságok papírjainak piacán is a vevők domináltak. A vezető amerikai részvényindexek továbbra is csúcsközelben állnak.

Megszólalt Mészáros Lőrinc, több mint 8 hónapja nem ugrott ekkorát az Opus

Mészáros Lőrinc nagyon ritkán szólal meg nyilvánosan, most azonban a 100 leggazdagabb magyar legfrissebb kiadványa szerinti első helyezett az Indexnek beszélt többek között a Mészáros Csoportról, az Opusról és a Magyar Bankholdingról. Elmondta például, hogy szerinte a piacnak 350 forintra kellene áraznia az Opus papírjait, ezt erősíti meg az Equilor legutóbbi, áprilisi elemzése is, de hozzátette, hogy ő csak egy a részvényesek között. A társaság árfolyama jelentősen megugrott a nyilatkozatot követően, már több mint 8 hónapja nem volt ekkora elmozdulás.

Elkezdték begyújtani a rakétákat a CIG Pannónia új vezetői?

Ha nem is kimagasló, de egészen vállalható eredménnyel zárta 2021 első negyedévét a CIG Pannónia. Az adózás utáni eredmény az egy évvel korábbinak a másfélszeresére, 383 millió forintra emelkedett, a díjbevételek 19%-kal nőttek, az életbiztosítási új szerzések pedig 25%-kal bővültek az év első három hónapjában. Sokat javítottak a számokon a vállalatoknál kötött csoportos életbiztosítások, ami tovább erősödhet az új menedzsmenttel.

Mi lesz a magyar tőzsdével, merre megy a forint? Megkérdeztük a hazai alapkezelőket

Eséssel zárta az áprilist a BUX index, a hazai alapkezelők körében azonban csökken a pesszimizmus, három hónapos időtávon senki sem vár komolyabb, öt százalék feletti esést a hazai részvénypiacon, és van olyan alapkezelő is, aki a következő egy évre pedig jelentős, kétszámjegyű emelkedést jósol – derül ki a Portfolio havi rendszerességgel elvégzett felméréséből májusban. A magyar részvények közül a Mol és az OTP a top pick a legtöbb alapkezelőnél, a legkevésbé kedvelt részvény pedig a Richter.

Ma indul a balatoni kempingszezon

Ma elindul a kempingszezon az Opus Global érdekeltségi körében tartozó Balatontouristnál, több mint kétezer kempinghellyel, üdülőházakkal, mobilházakkal, bérelhető lakókocsikkal és berendezett sátrakkal várja a kempingezőket a vállalat a Balaton környékén.

Tíz szállodáját megnyitja a Hunguest Hotels május 7-től

Május 7-től kezdőden megnyitja tíz szállodáját a Hunguest Hotels, a szállodák szolgáltatásait a hamarosan életbe lépő jogszabályoknak megfelelően a védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégek és a velük érkező kiskorúak vehetik igénybe – áll a cég közleményében.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR