Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Opus árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
OPUS ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
OPUS kötéslista
Idő Ár Darab Érték
OPUS statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 176814.8046
Nyitó ár: 249
Előző záró ár: 248
Napi átlagár: 247.120407
180 napos átlagár: 249.93630173127
360 napos átlagár: 257.38991040325
Napi minimum: 245.5
Napi maximum: 252
Éves minimum: 196 2020-10-29
Éves maximum: 307.5 2020-12-29
Történelmi minimum: 3 2015-12-03
Történelmi maximum: 810 2018-04-10
Forgalom (db): 80182
Forgalom: 19814608.5
Árfolyamváltozás 1 hó: 4.2016806722689%
Árfolyamváltozás 3 hó: -7.8066914498141%
Árfolyamváltozás 12 hó: 10.714285714286%
Adatlap
Opus
Rating
Értékpapír megnevezése OPUS share
Értékpapír kibocsátója OPUS GLOBAL Nyilvánosan Mûködõ Részvénytársaság
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000110226
Kijelzés módja (Ticker) OPUS
Értékpapír névértéke 25 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 701 646 050
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 1998-04-22
Első Kereskedési Nap 1998-04-22
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési Ár 700
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon az Opus árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Opus hírek

Kétszázmilliárdos tranzakció jön az OTP-nél, Európán kívül terjeszkedhet a bank

Az OTP felmondta az OPUS Securities-szel még 2006-ban kötött megállapodást, és visszavásárol az OPUS-tól 14,5 millió OTP-részvényt, amelyeket részben a bank munkavállalói által létrehozott különleges munkavállalói résztulajdonosi programnak adna el. A saját részvény eladás által felszabaduló tőkét az OTP részben további akvizíciókra használná fel, folyamatosan vizsgálják a felvásárlási lehetőségeket elsősorban ott, ahol már jelen vannak, de a bank szerint új piacokon is ígéretes lehetőségek kínálkoznak, melyek egyike Üzbegisztán.

Árfolyamrakéták a magyar tőzsdén - Érdemes őket komolyan venni

4iG, Masterplast, AutoWallis, Waberer's, csak néhány az elmúlt hetek nagy magyar tőzsdei sztorijai közül. A cégek részvényárfolyama meredeken emelkedett, ezzel párhuzamosan pedig tőzsdei forgalmuk is megugrott, részarányuk a magyar tőzsdei forgalomból folyamatosan nő.

Kitört a pesti tőzsdeláz, mindenki őrült limbót ráz

Biztosan sokan emlékeznek a Mészáros-részvények csodálatos szárnyalására még 2017-ből, amikor sok hazai kispapírban a napi elmozdulás alapegysége az 5 százalék volt, de gyakran ennek többszörösével emelkedtek az árfolyamok. És nem csak azoknak a vállalatoknak a részvényeinél, ahol a nagybefektető megjelent, hanem azoknál is, ahol csak sejtették a megjelenését. Annyiban hasonló a szituáció most az akkorival összehasonlítva, hogy most is őrült sebességgel növekedő cégek iránt nőtt meg alaposan a befektetők érdeklődése, és az árfolyamok is meredeken emelkednek. Négy hazai, tőzsdei cég sztoriját néztük meg, és azt is, hogy mit mutat a technikai kép a részvényeiknél.

Lezárult a Titász akvizíciója, az Opushoz került a társaság

Sikeresen lezárult az Opus Energy és az E.On Hungária között az E.On Tiszántúli Áramhálózati Zrt. (Titász) százszázalékos részvénycsomagjának megvásárlására irányuló tranzakció. Mint ismert, az Opus Global és a Status Energy által ötven-ötven százalékban tulajdonolt Opus Energy még ez év márciusában kötött adásvételi szerződést, a tranzakció zárására az eredeti ütemtervnek megfelelően augusztus 31-én került sor. A tiszántúli áramhálózati vállalat 2021. szeptember 1-től Opus Titász néven, a tőzsdei társaság konszolidált leányvállalataként működik, tovább erősítve ezzel stratégiai fontosságú energetikai portfolióját.

Mi a cél az új magyar szuperholdinggal? Kinek áll ez érdekében?

Távközlési szuperholdingot hoz létre a magyar állam és a 4iG, a magyar cég hamarosan akár az Antenna Hungária többségi tulajdonosa is lehet. A tegnap bejelentett tranzakció csak egy a sok közül, amely jelzi, a hazai távközlés szélsebesen alakul át, a 4iG körül egy nagy magyar, integrált telco cég épül, teljeskörű szolgáltatáspalettával. Rengeteg a nyitott kérdés: mennyi hely marad a többi szolgáltatónak? Mi lesz a Telenorral? Mit jelent a nemzeti érdekek képviselése? Hogy néz majd ki a 4iG a folyamat végén? És mi jut ebből a kisrészvényeseknek? Néhány gondolat, ami eszembe jutott a tegnapi bejelentés kapcsán.

Alakul a magyar szuperbank: 8 fejlemény, ha elvesztetted a fonalat

Az ország második legnagyobb bankja kezdi meg működését, ha egyszer ténylegesen is összeolvad a Budapest Bank, az MKB Bank és a Takarékbank. Az új hitelintézet nevét még nem közölték, és most még szinte csak a tulajdonosuk közös, a Magyar Bankholding, de ezen keresztül a bankok szép fokozatosan egyre inkább egyetlen univerzális kereskedelmi bankhoz kezdenek hasonlítani, amely páratlan digitális ambíciókat táplál. Összefoglaljuk az idei év legfontosabb, publikus fejleményeit.

Megbüntette az MNB az Opust

Az Opus Global tájékoztatta a befektetőket a BÉT honlapján, hogy a kibocsátó nem tett eleget a bennfentes információ közzététele késleltetésével kapcsolatban azon kötelezettségének, hogy az MNB részére az információ nyilvánosságra hozatalakor a késleltetéssel kapcsolatos információkat bejelentse.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR