Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Opus árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
OPUS ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
OPUS kötéslista
Idő Ár Darab Érték
OPUS statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 188742.78745
Nyitó ár: 275
Előző záró ár: 272.5
Napi átlagár: 269.893582
180 napos átlagár: 260.50054057484
360 napos átlagár: 249.77097205384
Napi minimum: 266
Napi maximum: 275
Éves minimum: 129 2020-03-16
Éves maximum: 324 2020-04-08
Történelmi minimum: 3 2015-12-03
Történelmi maximum: 810 2018-04-10
Forgalom (db): 142457
Forgalom: 38448230
Árfolyamváltozás 1 hó: -1.268115942029%
Árfolyamváltozás 3 hó: 30.382775119617%
Árfolyamváltozás 12 hó: 30.382775119617%
Adatlap
Opus
Rating
Értékpapír megnevezése OPUS share
Értékpapír kibocsátója OPUS GLOBAL Nyilvánosan Mûködõ Részvénytársaság
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000110226
Kijelzés módja (Ticker) OPUS
Értékpapír névértéke 25 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 701 646 050
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 1998-04-22
Első Kereskedési Nap 1998-04-22
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési Ár 700
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon az OPUS árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

OPUS hírek

Valamire készül az Opus egyik vállalata és a DM-Ker

Szándéknyilatkozatot írt alá az Opus egyik ipari leányvállalata a DM-Ker-rel stratégiai együttműködés lehetőségéről, ami akár a DM-Ker „tőkeszerkezetének módosulásával” is járhat a két cég közleménye szerint. A DM-Ker tavaly októberben tervezett részvénykibocsátást a BÉT-en, de ezt elhalasztották, miután „alternatívák merültek fel”.

Széttépik ma a magyar tőzsde sztárpapírjait

Alapvetően jó a hangulat a nemzetközi részvénypiacokon, amivel a magyar tőzsde is menni tud ma, azonban a hazai piacon néhány kispapír jelentősen felülteljesítő a BUX indexhez képest. A felülteljesítés elsősorban egyedi vállalati sztorikkal magyarázható, hiszen az elmúlt időszakban több jelentős bejelentés is érkezett a magyar a cégektől.

Szerződést írt alá az Opus az E.On-nal, megveszik a Titászt

Az E.On Tiszántúli Áramhálózati Zrt. megvásárlására készül az Opus. A tőzsdei társaság ugyanis hétfői hivatalos közleményében jelentette be, hogy december 23-án kötelező érvényű ajánlatot tett a Titász megvásárlására. A tranzakció a Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyását követően, 2021. harmadik negyedévben zárulhat.

Megtépték az OTP-t, meddig szárnyalhat az árfolyam?

November eleje óta komoly ralin van túl az OTP részvénye, a mai kiváló nemzetközi tőkepiaci hangulatban is folytatódik az emelkedés. Nem csak az OTP, de a régiós versenytársak is jól teljesítenek, hiszen az Erste és a Pekao is komoly emelkedést mutat a mai kereskedésben, de alapvetően főként a pozitív koronavírus-vakcina híreknek köszönhetően a teljes bankszektor felfelé tart november eleje óta, komoly szárnyalásokat láthatunk a vezető pénzintézeteknél. Közelebbről is megnézzük az OTP árfolyamváltozásait és a technikai képet, illetve azt is megvizsgáljuk, hogy innen merre mehet tovább az OTP árfolyama.

Kilőtt az Opus, a magyar tőzsde élén ma a részvény

Kilőtt a mai kereskedésben az Opus árfolyama, közel 8 százalékos pluszban áll a részvény és a harmadik legforgalmasabb papír a budapesti tőzsdén az OTP és a Mol után. Friss fundamentális hír nem látott napvilágot ma a céggel kapcsolatban, de a közelmúltban volt egy jó gyorsjelentése és van egy pozitív elemzői vélemény is a papírról. A mai emelkedéssel együtt is nagy mínuszban van még idén a részvény, de október vége óta sokat ledolgozott az esésekből a papír.

Merre megy a magyar tőzsde a novemberi száguldás után? - Megkérdeztük a profi befektetőket

Hatalmasat emelkedett novemberben a BUX index és elkezdődött a december, a Mikulás-rali időszaka. Havi felmérésünkben megkérdeztük a hazai alapkezelőket a magyar részvénypiac és a forint kilátásairól, és összegyűjtöttük, hogy melyek most a profi befektetők kedvenc részvényei. Általánosságban elmondható, hogy a novemberi részvénypiaci emelkedés után óvatosabbá váltak a hazai alapkezelők, kevesebben várnak jelentősebb emelkedést a BUX indexre rövid távon, mint egy hónappal ezelőtt. A forintpiacon három hónapig inkább oldalazás jöhet, a következő egy évre pedig gyengülést jósolnak a profi befektetők.

Több mint 20 milliárd forintos projektet nyert el a Mészáros és Mészáros Kft. Gödön

Több, mint 20 milliárd forintos projektet nyert el az Opus érdekeltségi körébe tartozó Mészáros és Mészáros Kft. konzorciumban, a gödi ipari-innovációs fejlesztési terület víziközmű hálózatának fejlesztésére, amelynek keretében sor kerülhet az ivóvíz és ipari vízellátás tervezési és kivitelezési feladatainak teljes körű ellátására.

Két tenderen nyert az Opus leánya

Az Opus közvetett tulajdonában álló leánya, a Mészáros és Mészáros kft. két egymással összefüggő tenderen nyert, de a társaság azt is hozzáteszi, az egyik projekt további feltételtől függ, támogatási szerződéssel és így forrással jelenleg nem rendelkezik – derül ki a BÉT-en közzétett közleményből.

Nyereséges az Opus, pluszba fordult a jó nyár után a turizmus

2020 harmadik negyedévét nagyrészt a koronavírus első hulláma utáni fellélegzés jellemezte, ennek köszönhetően nyereségbe fordult a járvány által erősen megütött turizmus szektor az Opusnál – derült ki a társaság ma, zárás után közzétett gyorsjelentéséből. Különösen nagy növekedést mutatott a mezőgazdasági és élelmiszeripari divízió idén, míg az energetika divízió továbbra is „üres”, a Titász akvizíciója ugyanis csúszik. Az Opus bevétele mind a harmadik negyedévet, mind az év első kilenc hónapját tekintve jelentősen esett az energetikai cégek kikerülése miatt, viszont eredményszinten jelentős javulást könyvelt el a cégcsoport, a bázisidőszaki veszteség után nyereségbe fordult a cég.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR