Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Opus árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
OPUS ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
OPUS kötéslista
Idő Ár Darab Érték
OPUS statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 240313.772125
Nyitó ár: 341
Előző záró ár: 345.5
Napi átlagár: 342.016632
180 napos átlagár: 277.13503338652
360 napos átlagár: 249.33430320709
Napi minimum: 338
Napi maximum: 347
Éves minimum: 101 2023-06-06
Éves maximum: 437.5 2023-08-22
Történelmi minimum: 3 2015-12-03
Történelmi maximum: 810 2018-04-10
Forgalom (db): 337357
Forgalom: 115381705
Árfolyamváltozás 1 hó: 12.175324675325%
Árfolyamváltozás 6 hó: 187.91666666667%
Árfolyamváltozás 12 hó: 154.04411764706%
Adatlap
Opus
Rating
Értékpapír megnevezése OPUS share
Értékpapír kibocsátója OPUS GLOBAL Nyilvánosan Mûködõ Részvénytársaság
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000110226
Kijelzés módja (Ticker) OPUS
Értékpapír névértéke 25 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 701 646 050
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 1998-04-22
Első Kereskedési Nap 1998-04-22
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési Ár 700
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon az Opus árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Opus hírek

Ismét a Magyar Telekom volt a nap sztárja

Az alapvetően kedvezőtlen nemzetközi hangulat ellenére pluszban zárta a napot a BUX, elsősorban a Magyar Telekom és a Mol teljesítményének köszönhetően.

A Magyar Telekom húzza a BUX-ot

A kereskedési idő felénél a BUX kisebb pluszban van, a blue chipek azonban vegyesen teljesítenek, hiszen amíg a Magyar Telekom és a Mol részvényei emelkednek, addig kisebb mínuszban van az OTP és a Richter is.

Remek napot zárt a magyar tőzsde az EKB-döntés után

Elsősorban nemzetközi események befolyásolták ma a hangulatot a magyar tőzsdén: a nap nagy részében az EKB-kamatdöntésre vártak feszülten a piacok, délután végül újabb 25 bázisponttal emelte az irányadó kamatot az EKB kormányzótanácsa, emellett pedig negatív irányba módosították a gazdasági előrejelzéseket is. A vezető európai indexek jelentős emelkedéssel reagáltak a hírre, a BUX index ebben a környezetben végül 0,9 százalékos pluszban fejezte be a napot.

Felpattant a nap végére a magyar tőzsde, történelmi csúcsra ment a Richter

Az elmúlt napokban elromlott a hangulat a nemzetközi piacokon, és igazán érdemi javulásról a mai napon sem lehet beszámolni, ugyan a napot kisebb emelkedéssel indították az európai tőzsdék, ezt valamivel később egy elég határozott lefordulás követte, majd a délután felé megint felfelé vették az irányt a tőzsdék. Ezzel párhuzamosan a magyar piacot is rángatták, dél környékén volt napon belüli mélyponton a BUX, majd innen indult a felpattanás a délutáni órákban. A blue chipek közül a Richtert kell kiemelni, amely történelmi csúcsot döntött.

Szembe ment az európai hangulattal a magyar tőzsde

A BUX index annak ellenére tudott pozitív tartományban zárni, hogy a nemzetközi piacokon több kedvezőtlen fejleménynek is köszönhetően kifejezetten rossz volt ma a hangulat.

Kitartott a jó hangulat a magyar tőzsdén

Kiemelkedett ma a hazai blue chipek közül a Mol, többek között a szaúdi termeléscsökkentés miatt emelkedett jelentősen a magyar olajcég árfolyama.

Szembe megy az európai hangulattal a magyar tőzsde

A kereskedési nap felénél a BUX-index 0,3 százalékkal került feljebb, a hazai blue chipek közül az OTP és a Mol vezeti az emelkedést. Annak ellenére teljesít jól a magyar tőzsde, hogy a kontinens vezető börzéin kifejezetten rossz a hangulat a kedvezőtlen kínai szolgáltatószektorbeli adatok miatt.

Erős napja van a magyar tőzsdének

A nemzetközi hangulattal összhangban határozott emelkedésben van a magyar piac. A midcapek között jelentősebb mozgások látszanak, az Opust ma rángatják, de az AutoWallis is közel 5 százalékot emelkedett.

Nagyot esett az OTP, lehúzta a magyar tőzsdét

Rossz volt ma a hangulat a magyar tőzsdén: a befektetők vélhetően az este érkező hitelminősítői döntés elől vonultak "fedezékbe", nem kizárt ugyanis, hogy kedvezőtlen irányba változtatja besorolásunkat a Moody's.

Csúnyán megütötték a Richtert, beszakadt az Opus

A mai kereskedésben jellemző felemás nemzetközi hangulatban a magyar piac látványosan alulteljesítő volt, főleg a Richter húzta le a BUX-ot, miután a gyógyszergyártó árfolyama nagyot esett a délutáni órákban, elsősorban technikai hatások miatt - a cég felől az árfolyamot befolyásoló hír nem érkezett. Beszakadt ma az elmúlt hónapok sztárpapírjának, az Opusnak is az árfolyama, így több mint 10 százalékos mínuszban zárt a részvény.

Másodpercek alatt szakadt be a Richter

Elromlott a hangulat a nemzetközi piacokon, amivel összhangban a magyar tőzsde is esik kora délután. A hazai piacon a Richter árfolyama produkált érdekes mozgásokat, miután másodpercek leforgása alatt csúnya mínuszba került a papír, különösebb hír nélkül.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra