Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Mol árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
MOL ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
7 2 030 2 822
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
2 824 2 835 4
MOL kötéslista
Idő Ár Darab Érték
MOL statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 2314055.702976
Nyitó ár: 2870
Előző záró ár: 2866
Napi átlagár: 2847.015023
180 napos átlagár: 2682.8639948572
360 napos átlagár: 2716.6280849679
Napi minimum: 2820
Napi maximum: 2870
Éves minimum: 2312 2022-09-26
Éves maximum: 3042 2022-07-19
Történelmi minimum: 1007 2009-03-12
Történelmi maximum: 3877 2007-09-25
Forgalom (db): 396539
Forgalom: 1128952490
Árfolyamváltozás 1 hó: 4.5222465353756%
Árfolyamváltozás 6 hó: 3.6903039073806%
Árfolyamváltozás 12 hó: 11.171450737005%
Adatlap
Mol
Rating
Értékpapír megnevezése MOL share
Értékpapír kibocsátója MOL Hungarian Oil and Gas Public Limited Company
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000153937
Kijelzés módja (Ticker) MOL
Értékpapír névértéke 125 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 819 424 824
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 1995-11-28
Első Kereskedési Nap 1995-11-28
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési Ár 1100
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a Mol árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Mol hírek

Megvan a várva várt megállapodás az USA-ban, de nincs nagy öröm a tőzsdéken

A hétvégén Joe Biden elnök és Kevin McCarthy republikánus házelnök megállapodásra jutott az amerikai adósságplafon kérdésében, azonban a történetnek ezzel még nincs vége. Republikánus törvényhozók egy csoportja hétfőn közölte, hogy ellenezni fogják megállapodást, így továbbra is maradt egy bizonytalansági faktor az egyenletben. Ezzel párhuzamosan a tőzsdéken sem látszik egyértelmű öröm a megállapodás kapcsán - feltehetően már részben beárazta a piac -, így óvatos és inkább lefelé mutató mozgások vannak Európában.

Készül az MVM a dollárkötvény kibocsátására

Megbízást adott ma az MVM Zrt. nagy nemzetközi pénzügyi intézményeknek, hogy telefonkonferenciákat szervezzenek befektetőkkel egy készülő dollárkötvény kibocsátás érdekében – közölte az energetikai vállalat a Budapesti Értéktőzsdén. Egy másik közleményben pedig azt jelezte, hogy zöld finanszírozási keretrendszert állított fel, amelyről egy független szakértői minősítés is megjelent az MVM oldalán. Sőt, a Fitch Ratings a Reuters tudósítása szerint máris kiadta a cég besorolásával egyező BBB hitelminősítést a tervezett papírra, ami az IFR News tudósítása szerint várhatóan egy 5 éves dolláralapú kötvény lehet.

Nem találja az irányt a magyar tőzsde

Iránykereséssel indult a nap a magyar tőzsdén, a BUX a hosszú hétvége után a múlt pénteki záróértékétől néhány pontra nyitott.

Május 31-ig kell regisztrálniuk a gyártóknak az új kiterjesztett gyártói felelősségi rendszerbe

Jövő szerdáig kell az érintett gyártóknak nyilvántartásba vételi kérelmet benyújtani az országos hulladékgazdálkodási hatósághoz a júliustól induló új, kiterjesztett gyártói felelősségi rendszerben – hívta fel a figyelmet Raisz Anikó, az Energiaügyi Minisztérium környezetügyért és körforgásos gazdaságért felelős államtitkára.

Emelkednek a tőzsdék, az amerikai alkura várnak a piacok

A hét második felére jelentősen javult a hangulat a nemzetközi piacokon, tegnap az Nvidia gyorsjelentése után erőteljes rali alakult ki a technológiai részvényekben, ami eleve javított az egyébként feszült piaci hangulatot. Ezután ma további pozitív hírek érkeztek az amerikai adósságplafonról szóló tárgyalásoról, miután amerikai lapinformációk szerint közel lehet már a megállapodás a felek között, így még a június 1-i határidő előtt kitolhatják az amerikai adósságplafont, ezzel elkerülve az államcsődöt. Mivel az adósságplafon kérdése mozgatja a napokban a leginkább a tőzsdéket, így érhető módon pozitívan reagált a piac a hírekre, az amerikai és az európai piacokon is jelentősebb emelkedés alakult ki.

Jó napja volt a magyar tőzsdének

Jelentősebb hangulatjavulás alakult ki a hét második felére a tőzsdéken, és a nemzetközi piacokon látott emelkedésből a magyar tőzsde is kivette ma a részét. Itthon a blue chipek közül a Richter és a Mol teljesített a legjobban.

A Mol megvásárolja a Szarvasi Biogázüzemet

A Mol megállapodást kötött a BayWa AG-vel a Szarvasi Biogázüzem megvásárlásáról. A hulladékfeldolgozó létesítmény szerves hulladékot használ villamos energia és hő előállítására, kapcsolt energiatermeléssel, körülbelül 4 megawatt elektromos csúcskapacitással.

Ralizott a magyar tőzsde, vegyes zárás a tengerentúlon

Régen látott esést szenvedtek el tegnap az európai tőzsdék, és az amerikai piacokon is rossz hangulat uralkodott, miután a befektetők egyre idegesebbek az amerikai adósságplafon kérdése miatt. A feleknek június 1-ig kellene megállapodnia, viszont az elmúlt napokban nem sok arra utaló jel érkezett, hogy jól haladnának a tárgyalások. A tegnapi esés után ma már inkább a megnyugvás jelei látszanak a piacon, bár Európában így is vegyesek a mozgások, miközben a magyar tőzsde felülteljesítő. A nemzetközi hangulatot némiképp javította az Nvidia várakozásokat meghaladó gyorsjelentése, melynek hatására nem csak a chipgyártó cég részvényeinek árfolyama, hanem a szektortársak is kilőttek.

Hernádi Zsolt: csodára van szükség, még soha nem voltunk ilyen helyzetben

A Corvinus egyetemen tartott nemrég előadást Hernádi Zsolt, a Mol elnök-vezérigazgatója, a téma a dekarbonizáció és a zöld átállás, valamint az olajipar jövője volt. Mondanivalóját az energiaátmenet nehézségeire, a hatályban lévő EU-s dekarbonizációs célok elérésének akadályaira fókuszálva építette fel, a szakember négy blokkra szedve, négy tanulság és konklúzió mentén igyekezett választ adni arra a kérdésre, hogy „elég-e az”, amit most teszünk a dekarbonizációért, illetve arra a kérdésre, hogy mit kellene még tenni annak érdekében, hogy csodával határos módon sikerüljön teljesíteni a vállalásokat.

Ralizott a magyar tőzsde

Miközben az európai tőzsdéken javarészt iránykereséssel telt a nap, a magyar piac jelentős emelkedéssel tudta zárni a csütörtöki kereskedést.

Új létesítmény nyílt - itt képzik a jövő olajipari szakembereit

A Mol Dunai Finomítójában hivatalosan is megnyílt a vegyipari Tanműhely, ahol a duális képzésben résztvevő fiatalok elsajátíthatják a vegyipari szakma gyakorlati alapjait, a valóságossal megegyező elven működő berendezéseken és irányítástechnikai rendszerekkel dolgozhatnak. Számos oktatási helyszín található még a finomító területén, a diákok kémiai, csőszerelési, munkavédelmi és a meghibásodásokkal kapcsolatos ismereteket is szerezhetnek. A vállalat így reagál a hazai ipart érintő hunkaerőhiányra, és biztosítja a jólképzett munkaerő utánpótlását, de a törekvések a régió népességmegtartó erejének növelését is segíti. A Mol oktatási stratégiájának megfelelően a jövőben még tovább fogja bővíteni az elérhető szakképzések körét, és még több intézménnyel lép majd partnerségre.

Felpattant a magyar tőzsde

Tegnap a magyar tőzsde európai társaival együtt esett, ma azonban szemmel láthatóan javult a hangulat, és a BUX is felpattant.

Mínuszban ragadtak az amerikai tőzsdék

Az elmúlt napokban főleg az amerikai adósságplafonnal kapcsolatos tárgyalások határozták meg a nemzetközi hangulatot, és továbbra is ez a helyzet, hiszen a június 1-jei határidő közeledtével egyre nagyobb a feszültség. Tegnap az amerikai tőzsdék jelentős mínuszban zártak, miután nem tűnt úgy a hírek alapján, hogy a feleknek sikerült volna érdemi előrelépést tennie az adósságplafon ügyében. Ezek után az amerikai piacokat követve az ázsiai tőzsdék is estek, és a nemzetközi hangulattal összhangban az európai piacokon is régen látott esés alakult ki szerdán. Ehhez képest a magyar piac még relatíve jól tartotta magát. Este Amerikában nem tudtak magukhoz térni a részvényindexek.

Jól tartotta magát a magyar tőzsde, de így is esett a BUX

Alaposan elromlott ma a hangulat az európai tőzsdéken, a vezető indexek 2 százalékos vagy akár ennél nagyobb esést szenvedtek el, főleg az amerikai adósságplafonnal kapcsolatos feszültségek miatt. A rossz nemzetközi hangulat a magyar piacot sem kerülte el, bár hozzá kell tenni, hogy a BUX relatíve felülteljesítő volt, hiszen csak mérsékelten esett a hazai részvényindex.

Nem találja az irányt a magyar tőzsde

Iránykereséssel indul a nap a magyar tőzsdén, a BUX csak minimális elmozdulást mutat, a hazai blue chipek pedig vegyesen teljesítenek. A hazai részvényindex viszont még így is felülteljesítő az európai társaihoz képest, hiszen a vezető börzéken inkább esés látszik ma reggel.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra