Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Mol árfolyam

Portfolio rating
Mentés a kedvencekhez
Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
MOL ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
6 8 126 2 024
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
2 026 3 270 7
MOL kötéslista
Idő Ár Darab Érték
MOL statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 1658515.843776
Nyitó ár: 2030
Előző záró ár: 2012
Napi átlagár: 2023.891403
180 napos átlagár: 1789.7140702397
360 napos átlagár: 2026.0517205219
Napi minimum: 2008
Napi maximum: 2030
Éves minimum: 1501 2020-03-18
Éves maximum: 3012 2019-11-25
Történelmi minimum: 1007 2009-03-12
Történelmi maximum: 3877 2007-09-25
Forgalom (db): 273028
Forgalom: 552579022
Árfolyamváltozás 1 hó: 32.368421052632%
Árfolyamváltozás 3 hó: 32.368421052632%
Árfolyamváltozás 12 hó: 32.368421052632%
Adatlap
Mol
Rating
Értékpapír megnevezése MOL share
Értékpapír kibocsátója MOL Hungarian Oil and Gas Public Limited Company
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000153937
Kijelzés módja (Ticker) MOL
Értékpapír névértéke 125 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 819 424 824
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 1995-11-28
Első Kereskedési Nap 1995-11-28
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési Ár 1100
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a MOL árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

MOL hírek

Tovább vette saját részvényeit a Mol

A múlt héten minden nap vette saját részvényeit a Mol, a pénteki vásárlások a napi forgalom több, mint 23 százalékát adták, összesen 220 ezer saját részvényt vásárolt a hét utolsó kereskedési napján az olajtársaság.

Mínuszban zárt Amerika

A vezető amerikai részvényindexek estek ma, a hangulatot rontja a koronavírus-járvány kedvezőtlen alakulása, de az sem segített, hogy Steve Mnuchin pénzügyminiszter jelezte, hogy nem hosszabbítanák meg az év végén lejáró pénzügyi programokat, bár ma pontosított ezen, hogy ha szükséges, akkor tudnak még pénzt nyújtani. Európában mérsékelt emelkedést látunk az irányadó indexeken, a BUX 0,1 százalékos pluszban zárta a napot. Érdemes még kiemelni a bitcoint is, amely ma tovább száguld az új csúcsok felé.

Egész héten veszi a Mol saját részvényeit

A héten már negyedik alkalommal vette saját részvényeit a Mol, vagyis eddig minden napra jutott tranzakció, a tegnapi vásárlások a napi forgalom több, mint 16 százalékát adták.

Hirtelen kilőtt a Mol, szembe megy mindennel

Reggel eséssel indult a nap a Mol piacán, aztán délután néhány perc alatt hirtelen kilőtt az árfolyam, miközben a nemzetközi részvénypiaci hangulat ma inkább borongós, és a szektortársak részvényárfolyama is esik.

A Molt újra beválasztották a Dow Jones fenntarthatósági indexébe

A Molt ismételten beválasztották a Down Jones Fenntarthatósági Világ Indexébe (DJSI) az Upstream és az Integrált Olaj- és Gázipari Vállalatok szegmensben, a 2020-as index felülvizsgálat során. Ez már az ötödik egymást követő alkalom, hogy elismerésre került a Mol fenntartható társaságirányítása, és bekerült a DJSI Világ Indexébe.

Saját részvényeket vett a Mol

240 ezer darab saját részvényt vásárolt a MOL Vagyonkezelő Kft, a MOL 100%-os leányvállalata - jelentette be a szolgáltató a BÉT honlapján.

Feltámadtak a tech részvények Amerikában

Szerdán is kitart a részben a Pfizer koronavírus vakcinájával kapcsolatos hír miatt kialakult jó hangulat a tőzsdéken, Ázsiában az elmúlt napokhoz hasonlóan a techpapírok teljesítettek rosszabbul, és a kereskedés képe összességében vegyes volt. Az európai tőzsdék mérsékelten emelkednek a szerdai kereskedésben, a BUX viszont délutánra felpattant, amely részben az OTP jó teljesítményének köszönhető, a bankpapír 3 százalékot emelkedett. Az amerikai tőzsdék mérsékelten emelkedtek a szerdai piacnyitást követően, majd a Dow negatív tartományba került, miközben a technológiai részvények felülteljesítettek.

A zöld beruházások vezethetik ki a világot a válságból?

Az energetikai átalakulás kérdéseiről, a megújuló és a fosszilis energia jövőben betöltött szerepéről, a koronavírus-járvány hatásairól és a szektor rövid és hosszú távú kilátásairól is szó esett a Portfolio mai online energetikai konferenciáján. A témákban ifj. Chikán Attila, az Alteo vezérigazgatója, Sverla Viktor, a Mol-Csoport stratégiai vezetője és Szekeres Eszter, a MET Central Europe nagykereskedelmi üzletágának ügyvezető igazgatója nyilatkozott az Energy Investment Forumon.

Tovább vásárolja saját részvényeit a Mol

A héten először, novemberben már negyedik alkalommal vette saját részvényeit a Mol, a tegnapi vásárlások a napi forgalom mintegy 10 százalékát adták.

Kritikus szinten az OTP, ma széttörheti a betonfalat

Az elmúlt napokban masszív rali alakult ki a világ részvénypiacain, a jó nemzetközi hangulat pedig a magyar tőzsdét is felfelé húzta, amelynek következtében érdemben változott több hazai nagypapír technikai képe, emiatt megvizsgáltuk a magyar blue chipek grafikonján található fontos szinteket és zónákat. Összességében az mondható el, hogy a Richter továbbra is jól néz ki, ezzel szemben a Magyar Telekom még mindig csökkenő trendben halad, de az OTP és a Mol igazán izgalmasnak tűnik most, hiszen sikerült kitörniük a hónapok óta tartó csökkenő trendből, a bankpapír ráadásul jelenleg is kritikus szinten tartózkodik.

Ritka nagy az optimizmus a magyar tőzsdével kapcsolatban - Ezek az alapkezelők kedvenc részvényei

Rég nem látott optimizmus jellemzi a hazai alapkezelőket november elején a hazai részvénypiac kilátásaival kapcsolatban - derül ki a Portfolio rendszeres havi alapkezelői felméréséből. Az OTP kapta a legtöbb említést a kedvenc részvények között, de nem sokkal maradt el mögötte a Richter és a Mol sem. A forint piacán inkább erősödésre számítanak a következő három hónapban az alapkezelők az euróval szemben, egy éves időtávon viszont nagy a megosztottság.

Kilőtt az olajár a hatékony koronavírus elleni oltóanyagok hírére

A minap jelentette be a Pfizer és a német BioNTech, hogy az általuk közösen kifejlesztett koronavírus elleni vakcina több, mint 90 százalékos hatékonysággal működik. Ez messze jobb, mint amiben sokan előzetesen reménykedtek volna. Az amerikai járványügyi főtanácsos Anthony Fauci például korábban még azt mondta, hogy már egy 50-60 százalékos hatékonyság sem lenne rossz. Ez természetesen elképesztően jó hír az olajárfolyam szempontjából is, hiszen ez azt is jelenti, hogy gyorsabban normalizálódhat az olajkereslet is.

Együttműködést jelentett be a Mol és az ABB, évi 10 millió eurós többleteredménye lehet

A Mol Csoport és az ABB hároméves együttműködési projektet indított el Európa négy kulcsfontosságú vegyipari és kőolaj-finomító üzemében az eszközintegritás-menedzsment (AIM) átalakítása céljából. A becslések szerint az átalakítás majd annyival képes lesz fokozni a berendezések rendelkezésre állását, illetve csökkenteni a nagyleállások időtartamát (TAR), hogy downstream eszközein éves szinten körülbelül 10 millió euró értékben realizálhat termelésfejlesztésből adódó többleteredményeket a Mol.

Orbán bejelentette a lezárást, hirtelen megütötték a magyar tőzsdét

Orbán Viktor szigorú korlátozó intézkedéseket jelentett be, többek között este 8 után kijárási tilalom lép életbe, általános rendezvénytilalom van, a sporteseményeket zárt kapuk mögött rendezik, bezárnak a szabadidős létesítmények, az éttermek csak elvitelre dolgozhatnak, a középiskolák 8. osztálya felett jön a digitális oktatás. A bejelentés nyilvánvalóan a hazai tőzsdei vállalatok működésére is hatással lesz, a tőzsdén az árfolyamok azonnal reagáltak a bejelentésekre, és gyorsan lefordult a hazai tőzsdei cégek árfolyama.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR