Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Mol árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
MOL ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
MOL kötéslista
Idő Ár Darab Érték
MOL statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 1971536.126544
Nyitó ár: 2364
Előző záró ár: 2326
Napi átlagár: 2401.716682
180 napos átlagár: 2820.4764785987
360 napos átlagár: 2704.063169789
Napi minimum: 2328
Napi maximum: 2436
Éves minimum: 2300 2022-02-24
Éves maximum: 3170 2022-04-21
Történelmi minimum: 1007 2009-03-12
Történelmi maximum: 3877 2007-09-25
Forgalom (db): 819502
Forgalom: 1968211624
Árfolyamváltozás 1 hó: -15.78566256336%
Árfolyamváltozás 6 hó: -19.793103448276%
Árfolyamváltozás 12 hó: -8.4251968503937%
Adatlap
Mol
Rating
Értékpapír megnevezése MOL share
Értékpapír kibocsátója MOL Hungarian Oil and Gas Public Limited Company
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000153937
Kijelzés módja (Ticker) MOL
Értékpapír névértéke 125 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 819 424 824
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 1995-11-28
Első Kereskedési Nap 1995-11-28
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési Ár 1100
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a Mol árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Mol hírek

Jelentős pluszban a magyar tőzsde

A kereskedési idő felénél a BUX felülteljesít az európai tőzsdékhez képest, a 4 hazai blue chip is szép pluszban van.

Jó hangulatban indul a kereskedés a magyar tőzsdén

Korrekcióval próbálkoznak az európai tőzsdék az elmúlt napok esése után, a nyitást követő percekben az emelkedést a magyar tőzsde vezeti. Mind a 4 hazai blue chip pluszban van a nyitást követően.

Zuhanórepülésben a tőzsdék, csúnya bukóban zárt Amerika

A korrekció nem tartott sokáig a tőzsdéken, miután a dollár negatív irányú korrekciójának ellenére az európai és amerikai piacok egyaránt komoly mínuszban zárták a napot. Az európai tőzsdéket továbbá nyomás alatt tartotta az energiapiaci helyzet is, mivel már 4 szivárgást is észleltek az Északi Áramlat 1 vezetéken.

Fontos támaszszint alatt zárt az OTP

A nemzetközi hangulatnak megfelelően a magyar tőzsde is mínuszban zárt, mind a 4 hazai blue chip esésben fejezte be a napot, az OTP részvényei pedig a 8000 forintos támaszszint alá estek.

Továbbra is felülteljesítő a magyar tőzsde

A nemzetközi és régiós részvényindexekhez képest jobban áll a magyar tőzsde a kereskedési idő felénél, a blue chipek közül a Magyar Telekom és a Richter részvényei vannak pluszban, minimális esésben áll a Mol, az OTP részvényei azonban jelentősebbet estek, a 8000 forintos támaszszint közelében áll a jegyzés.

Fordulat a tőzsdéken, szép emelkedés az amerikai részvénypiacokon

A negatív gázpiaci hírek és a megugró gázár miatt nagy eséssel indult a nap az európai tőzsdéken majd a nyitástól távolodva egyre nagyobb mínuszok alakultak ki. Ezek után viszont hirtelen javulni kezdett a hangulat, miután a Bank of England közölte, hogy "a szükséges mértékben" kötvényeket vásárol a rendezett piaci viszonyok helyreállítása érdekében. A napok óta tartó folyamatos esés után jött a fordulat az amerikai tőzsdéken, a vezető részvényindexek közel 2 százalék pluszban fejezték be a szerdai kereskedést.

Ratatics Péter lett az INA új elnöke

A Mol horvát leányvállalata, az INA felügyelőbizottsága szerdán tudomásul vette a Mol által az INA igazgatótanácsába delegált magyar tagok lemondását és a horvát kormány kérésére visszahívta a horvát tagokat, majd új vezetést nevezett ki.

Kilógott ma a magyar tőzsde, nem tudott visszapattani Európával

A nap elején jelentős mínuszba kerültek az európai tőzsdék, főleg a negatív gázpiaci híráram miatt, viszont nagyjából a kereskedési idő felénél láttunk egy jelentős visszapattanást a vezető indexeknél azt követően, hogy a Bank of England bejelentette, hogy hosszú lejáratú brit államkötvények vásárlásába kezdett. Erre a hírre ugyan a vezető európai indexek többsége komoly erősödéssel reagált és a BUX is le tudott valamennyit dolgozni a korábbi esésből, azonban a kereskedési idő végére a napi mélypont közelébe ütötték vissza a hazai részvényindexet.

Nagy esés után kritikus szint közelében az OTP

A héten tovább folytatódik a tőzsdék vesszőfutása, a vezető részvényindexek mellett a magyar tőzsde is rosszul teljesít, miután a forint gyengülése, és a kontinenst érintő energiapiaci vészhelyzet együttese jelentős nyomás alá helyezte a hazai eszközöket. Az MNB kamatdöntését követően tegnap a hazai blue chipek közül csak az OTP papírjai tudtak pluszban zárni, mára azonban a bank részvényeit is adják a befektetők, így tehát kijelenthető, hogy általánosságban kedvezőtlen a hangulat.

Új szolgáltatás vezettek be a Mol benzinkútjain

Újabb Mol-töltőállomásokon található ingyenes kutyachip-leolvasó, így már 153 kúton tudják segíteni a magányosan bóklászó négylábúak és aggódó gazdáik egymásra találását – jelentette be a vállalat az egyik budapesti töltőállomásán tartott sajtótájékoztatón. A folyamatosan bővülő rendszer segítségével évente 700-800 kutyus jut vissza szeretett otthonába.

Gyengén indul a nap a magyar tőzsdén, főleg az OTP-t ütik

Továbbra is rossz a nemzetközi hangulat a tőzsdéken, ami alól a magyar piac sem képez kivételt. A blue chipek szinte kivétel nélkül mínuszban indítják a napot, a kereskedés első perceiben az OTP szerepel a leggyengébben.

Vegyes zárás az amerikai indexeknél

A dollár negatív irányú korrekciójának következtében enyhülni látszik a piacokra nehezedő nyomás, Európában és Amerikában is emelkednek a vezető részvényindexek. Ma tartotta kamatdöntő ülését az MNB, ahol a döntéshozók 125 bázispontos kamatemelésről határoztak, valamint bejelentésre került, hogy lezárásra került a kamatemelési ciklus.

Szép pluszban nyitott az OTP, mínuszban a Mol

A nemzetközi hangulatnak megfelelően korrekcióval próbálkozik a BUX is, a blue chipek közül az OTP részvényei vezetik az emelkedést, csak a Mol részvényei vannak mínuszban.

Kedvezőtlen adatok érkeztek, folytatódik az esés a tőzsdéken

A múlt heti tőzsdei esés után folytatódik a rossz hangulatú kereskedés a piacokon. A legfrissebb hír, hogy a vártnál nagyobbat esett a német Ifo gazdasági hangulatindex szeptemberben, emellett csökkentette világgazdasági növekedési előrejelzését az OECD, Németországra pedig egyenesen recessziót vetítettek előre a jövő évre vonatkozóan. Háborús fronton is vannak fejlemények, közös hadgyakorlatba kezdett ugyanis ma Dél-Korea és az Egyesült Államok haditengerészete az ázsiai ország keleti partjainál, egy nappal az újabb észak-koreai rakétakísérletet követően. Bizonytalan volt hétfőn a hangulat a kontinens börzéin és a tengerentúlon is.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra