Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Mol árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
MOL ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
3 66 2 848
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
2 432 24 2
MOL kötéslista
Idő Ár Darab Érték
MOL statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 2214085.874448
Nyitó ár:
Előző záró ár: 2702
Napi átlagár:
180 napos átlagár: 2672.6686700564
360 napos átlagár: 2732.6511679589
Napi minimum:
Napi maximum:
Éves minimum: 2300 2022-02-24
Éves maximum: 3170 2022-04-21
Történelmi minimum: 1007 2009-03-12
Történelmi maximum: 3877 2007-09-25
Forgalom (db):
Forgalom:
Árfolyamváltozás 1 hó: 3.2874617737003%
Árfolyamváltozás 6 hó: -5.0597329585383%
Árfolyamváltozás 12 hó: -0.95307917888563%
Adatlap
Mol
Rating
Értékpapír megnevezése MOL share
Értékpapír kibocsátója MOL Hungarian Oil and Gas Public Limited Company
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000153937
Kijelzés módja (Ticker) MOL
Értékpapír névértéke 125 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 819 424 824
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 1995-11-28
Első Kereskedési Nap 1995-11-28
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési Ár 1100
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a Mol árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Mol hírek

Óvatosak a befektetők, eséssel indulhat a nap a tőzsdéken

Eséssel indult tegnap a hét a tőzsdéken, miután a befektetők inkább profitot realizáltak az elmúlt hetek emelkedése után. Óvatosságra int emellett az is, hogy héten számos piacmozgató esemény lesz, többek között jegybanki kamatdöntések, illetve az olyan nagy technológiai cégek negyedeves jelentései, mint az Apple vagy az Amazon. Összességében tehát inkább óvatosabbak most a befektetők, lecsökkent a kockázatvállalási hajlandóság, és az Ázsiában látott mozgásokhoz hasonlóan Európában is eséssel indulhat majd a nap.

Nagyobb botlással indították a hetet az amerikai tőzsdék

Kedvezőtlen hangulatban telt a kereskedés az európai piacokon, a magyar tőzsde azonban jelentősen alulteljesített a nemzetközi átlaghoz képest is, miután az eddigi BBB-ről BBB mínuszra minősítette le Magyarországot a Standard & Poor’s pénteken. Gazdasági adatok szempontjából a hét elején nem várhatóak nagyobb piaci hatással bíró események, a hét második felében azonban kamatdöntő ülést tart a Federal Reserve és az Európai Központi Bank is. A hétfői kereskedésben az amerikai tőzsdék is gyengén szerepeltek.

Alaposan megütötték a magyar tőzsdét

A hazai blue chipek közül egyedüliként a Magyar Telekom papírjai zártak kisebb pluszban, jelentős eséssel zárta a kereskedést az OTP, a Mol, és a Richter is.

Falnak ütköztek a magyar részvények - Merre tovább?

Tavaly október közepén nagy fordulat állt be a globális tőkepiacokon, azóta kifejezetten jó a hangulat a tőzsdéken, ráadásul a magas importkitettség miatt a magyar gazdaság szempontjából kiemelten fontos gázár is jelentősen csökkent, és a dollár is gyengült, ez pedig a magyar részvények árazását is alaposan átalakította, a hazai blue chipek árfolyama nagyot ralizott. Most azonban több részvény árfolyama is fontos szinthez ért, mutatjuk a fontosabb magyar részvények technikai képét.

Egyre lentebb a magyar tőzsde

A kereskedési idő felénél továbbra is kitart a kedvezőtlen hangulat a hazai piacokon, a blue chipek közül a Richter részvényei estek a legnagyobb mértékben.

Mínuszos nyitás a magyar tőzsdén

A pénteki leminősítést követően kedvezőtlen hangulatban indul a kereskedés a magyar tőzsdén, mind a négy hazai blue chip mínuszban van.

Jöhet a meredek irányváltás az amerkai tőzsdéken?

Az európai piacok zömmel emelkedtek a mai kereskedésben, ezekhez a mozgásokhoz hasonlóan az USA-ban is egyre jobb a hangulat azt követően, hogy az egyik oldalon a friss inflációs adatok az áremelkedési ütem további csökkenését mutatták, a másik oldalon viszont az Intel gyorsjelentése negatívan hatott a hangulatra. A befektetők azt figyelhetik, hogy a nap végére sikerül-e megtartani az emelkedést az S&P 500 indexnél és a börze ki tud-e így törni felfelé, vagy marad a beszűkülésben, és végül lefelé tör ki.

A végére lefordult a magyar tőzsde

Összességében leginkább az iránykeresés volt a jellemző ma a tőzsdéken, a magyar piacon is volatilis kereskedést láttunk, a zárás felé közeledve kezdett lefordulni a BUX, főleg az OTP esésének délutáni begyorsulása miatt.

Hol érdemes tankolni, hol most a legolcsóbb a benzin? Mi történik a magyar kutakon?

A hivatalos adatok alapján a régióban jelenleg Magyarországon lehet az egyik legdrágábban tankolni a benzinkutakon, egyedül Ausztria veszi fel a "versenyt" az előkelőnek nem feltétlenül nevezhető pozícióért. A rekordmagas árak kiváltó okairól a tegnapi elemzésünkben már beszéltünk, ezt követően azt jártuk körbe az iparági szereplők közreműködésével, hogy mi állhat a mostanában látott érdekes hazai árképzési dinamika hátterében. Az elmúlt hetekben ugyanis bár jellemzően az olajár-emelkedéssel párhuzamosan nőttek a beszerzési árak, de a kiskereskedelmi áraknál ez nem, vagy csak jóval kisebb mértékben látszódott meg - de mi lehet ennek az oka?

Erősen indítja a napot a magyar tőzsde

Bár az európai piacokon inkább csak iránykeresés látszik, a magyar tőzsdén határozott emelkedéssel indult a nap, így felülteljesítő a BUX európai társaihoz képest.

Pluszban fejezte be a napot Amerika

Délután érkezett az amerikai GDP negyedik negyedéves előzetes adata, amely ezúttal pozitív meglepetést okozott, ugyanis a várt 2,6 százalékos növekedéshez képest 2,9 százalékkal növekedett az amerikai gazdaság az előző év utolsó negyedévében. Az adatok publikálását követően kisebb leszúrás volt megfigyelhető a részvény- és deviza piacokon egyaránt, ezt követően azonban folytatódott az emelkedés, végül szép pluszokban zártak az amerikai indexek.

A Mol volt a nap sztárja

A nemzetközi átlaghoz képest felültelejsített a BUX, a blue chipek azonban vegyesen teljesítettek, emelkedett az OTP és a Mol, mínuszban zárt a Richter és a Magyar Telekom.

Kitart a lendület, a Mol és az OTP húzza a magyar tőzsdét

A kereskedési idő felénél továbbra is szép pluszban van a BUX, főként a Mol és az OTP emelkedésének köszönhetően, a hazai blue chipek közül egyedüliként a Magyar Telekom részvényei vannak kisebb mínuszban.

Hirtelen kiugró a forgalom az AutoWallisban, felpattant az árfolyam

Csendesen kezdte a csütörtöki kereskedést az AutoWallis, majd a délelőtti órákban hirtelen nagyot ugrott a papírokban lévő forgalom. A cégtől nem érkezett ma bejelentés, amely kiválthatta volna a mozgást, feltehetően inkább egy befektetési alap állhat a forgalom megugrása mögött.

Meredek irányváltás az amerikai tőzsdéken - Sikerül ma a kitörés?

A délelőtti órákban mínuszba fordultak a vezető európai részvényindexek és a nap hátralévő részében már nem is következett be számottevő hangulatjavulás, és Amerikában is esésben voltak a vezető részvényindexek, miután a befektetők egyre pesszimistábbak a technológiai szektor kilátásaival kapcsolatban az elbocsátási hullámok és a kedvezőtlen gyorsjelentéseket követően. Az európai átlaghoz viszonyítva alulteljesített a magyar tőzsde, legnagyobb mértékben az OTP részvényei estek. Az amerikai tőzsdéken a kereskedési nap elején meredek esés rajzolódott ki, de onnan visszahúzták a vezető részvényindexeket, végül a keddi záróértékük közelében fejezték be a szerdai kereskedést a benchmarkok.

Nyoma sincs a válsághangulatnak a budapesti ingatlanpiacon - Sorra írják alá a szerződéseket a bérlők

2022 negyedik negyedévében a budapesti modern irodaállomány két új irodaházzal, összesen 75 910 m2 -rel bővült, ezzel 4 251 570 négyzetméterre nőtt az „A” és „B” kategóriás modern spekulatív irodaterület. Az üresedés a korábbi negyedévi 11%-ról valamelyest nőtt, 11,3%-ra, ugyanakkor a bruttó kereslet hozta a korábbi negyedévek 100 ezer négyzetméter körüli értékét. Bár a bérleti szerződések átlagos mérete kisebb lett, mégis úgy tűnik, hogy továbbra is keresik a bérlők az új lehetőségeket.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra