Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Mol árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
MOL ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
MOL kötéslista
Idő Ár Darab Érték
MOL statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 1937120.283936
Nyitó ár: 2376
Előző záró ár: 2378
Napi átlagár: 2377.568311
180 napos átlagár: 2297.2812621957
360 napos átlagár: 2285.3695182991
Napi minimum: 2364
Napi maximum: 2396
Éves minimum: 1502 2020-10-29
Éves maximum: 2538 2021-08-06
Történelmi minimum: 1007 2009-03-12
Történelmi maximum: 3877 2007-09-25
Forgalom (db): 924662
Forgalom: 2198447070
Árfolyamváltozás 1 hó: -0.66833751044277%
Árfolyamváltozás 3 hó: 9.5852534562212%
Árfolyamváltozás 12 hó: 45.443425076453%
Adatlap
Mol
Rating
Értékpapír megnevezése MOL share
Értékpapír kibocsátója MOL Hungarian Oil and Gas Public Limited Company
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000153937
Kijelzés módja (Ticker) MOL
Értékpapír névértéke 125 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 819 424 824
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 1995-11-28
Első Kereskedési Nap 1995-11-28
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési Ár 1100
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a Mol árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Mol hírek

Blaha Lujza tér: a hétvégétől ismét szabad az út

Célegyenesbe értek a nagyobb forgalomkorlátozással járó aluljáró-szigetelési munkák a Blaha Lujza térnél. Az autóval közlekedők a hétvégétől újra bővített forgalmi kapacitással használhatják a csomópontot, hétfő hajnalban pedig visszaáll a villamosbarát körúti lámpaprogram. A befejező munkákat majd elsősorban az őszi szünetben és a hétvégéken végzik el, hogy azok a lehető legkisebb mértékben zavarják a közúti forgalmat - közölte a BKK.

Csúcson az OTP - Érdemes még beszállni?

Az OTP húzza a magyar tőzsdét, tudjuk ezt már régóta, hiszen a magyar bankrészvény messze a legnagyobb forgalmú papír, de most az új magyar tőzsdei csúcs is az OTP-nek köszönhető, miközben a Mol és a Magyar Telekom jóval a korábbi maximuma alatt áll, és a Richter sincs rekordszinten, az OTP új csúcsra ment, ez pedig rekordszintre emelte a BUX-ot is. Az érdekes azonban az, hogy a rekord ellenére az OTP részvényei bizonyos szempontból még mindig olcsónak mondhatók, ráadásul a technikai kép is támogató, annak ellenére érik már egy korrekció.

Soha nem csinált még ilyet a BUX, történelmi mérföldkőhöz érkezett az index

Augusztusban is folytatta a jó teljesítményét a BUX index, amely több mint három évtizedes története során először zárt 50 ezer pont felett és mindezt magasabb forgalom mellett. A legnépszerűbb részvény ezúttal is az OTP volt, amely a teljes volumen több mint 50 százalékát adta. A magyar blue chipek közül is a bank részvényei nyújtották a legjobb teljesítményt, de a kisebb papírok közül érdemes kiemelni a Waberer’s-t is, amely nagyot ralizott augusztusban. A brókercégek közül a dobogót továbbra is a Wood-Concorde-Erste hármas uralja – derül ki a BÉT augusztus havi tájékoztatójából.

Új csúcson zárt a Nasdaq és az S&P 500, de a Dow lefordult

Emelkedéssel zártak az ázsiai tőzsdék hétfőn, és Európában is alapvetően jó volt a hangulat a tőzsdéken, a BUX is emelkedéssel zárt. A magyar tőzsdén a Megakrán is nagyot ralizott a hétfői kereskedésben. Ami a tengerentúli tőzsdéket illeti, a vezető indexek közül az S&P 500 és a Nasdaq is új csúcsra került hétfőn, miután Jerome Powell amerikai jegybankelnök múlt pénteken a vártnál lazább hangnemet ütött meg a Fed monetáris politikáját illető kérdésekben. A jó hangulat egészen a zárásig kitartott, de az utolsó órában már nem volt további emelkedés, a Dow mínuszba fordult.

Új csúcson zárt az S&P 500 és a Nasdaq

Az ázsiai tőzsdéken vegyes mozgásokat láttunk pénteken, és Európában is inkább az óvatosság volt jellemző, csak mérsékelt elmozdulásokat mutattak a vezető indexek, végül azonban javult a hangulat a kereskedési idő végére. A mai nap kiemelt eseménye Jerome Powell beszéde a Jackson Hole-i konferencián. A beszédet megelőzően óvatos optimizmus látszott a tengerentúli tőzsdéken, majd miután Powell gyakorlatilag semmit nem mondott a taperingről - amelytől a piac leginkább tartott-, az emelkedés begyorsult.

2,5 milliárd forint beruházásból épített tűzoltósági épületet a Mol Tiszaújvárosban

Új laktanyába költözik a Mol Petrolkémia tiszaújvárosi telephelyén a FER, a Mol 100 százalék tulajdonú, ipari főfoglalkozású létesítményi tűzoltósága. Az új központ elődjéhez hasonlóan a teljes iparegység, illetve Tiszaújváros és a régió biztonságát is óvja majd. A 2,5 milliárd forint értékű beruházásra azért került sor, hogy a Mol Petrolkémia üzemegységei, valamint a jelenleg is épülő poliol gyára a lehető legnagyobb biztonságban működjön. Az új laktanya a korábbinál közelebb, mintegy 3-4 percnyire van a Mol épülő új komplexumától.

Szijjártó: előrehaladott tárgyalásaink vannak a Szputnyik V vakcina debreceni gyártásáról

Budapesten fogadta kedden Szergej Lavrov orosz külügyminisztert Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, és kettejük tárgyalása után a sajtótájékoztatón több fontos ügyben is elhangzottak információk. Az egyik szerint várhatóan még idén ősszel alá tudja írni Magyarország és Oroszország az újabb hosszú távú, 15 éves gázvásárlási szerződést, ami a csaknem véglegesen elkészült Északi Áramlat 2-ből adódó helyzetre is reagál, másrészt előrehaladott tárgyalások vannak a két ország között az orosz Szputnyik V vakcina debreceni oltóanyaggyárban való gyártásáról azután, hogy az egység jövő év végére elkészül. További bejelentések is elhangzottak az eseményen.

Mégsem fog új kutatófúrást végezni a Mol az Őrségben - Reagált a Mol

Egy szerdán nyilvánosságra került határozat szerint a Mol felülvizsgálta a tervezett tevékenységeket és nem kívánja az Őri-M-1 jelű mélyfúrást megvalósítani – írja Facebook-oldalán a Greenpeace Magyarország. A Mol azzal indokolta a lépést mai közleményében, hogy más, az ország energiaellátása szempontjából ígéretes területekre koncentrál.

Rekordmagasan zárt a Dow és az S&P

Az ázsiai tőzsdéken vegyes hangulat uralkodott pénteken, ami elsősorban a koronavírus delta variánsának terjedésével, illetve a Kínából eredő szabályozói kockázatokkal hozható összefüggésbe, Kína a szabályozás szigorítását az ingatlanszektorra is kiterjesztette, és felfüggesztette a magántőkealapok számára a lakóingatlan-fejlesztésbe történő befektetésekhez szükséges tőkebevonást. Ami az európai tőzsdéket illeti, itt az óvatos optimizmus volt ma jellemző, a magyar tőzsde végül az egész napos iránykeresés után új csúcson zárt. A tengerentúli tőzsdék szintén emelkednek a pénteki kereskedésben, a Dow és az S&P 500 is új csúcson zárt.

Kinél lesz a karmesteri pálca a magyar részvények piacán?

A BUX az elmúlt kereskedési napok során új mindenkori csúcsot állított be, és átlépte a történelmi 50 000 pontos álomhatárt. Tette ezt mindezt úgy, hogy egyetlen blue chip sem volt képes ugyanezt végrehajtani, még ha mindegyik emelkedett is. Így elmondható, hogy igazi csapatmunka zajlott le a szemünk előtt. Azonban sokáig egyetlen piac sem maradhat vezetőréteg, vagy hasonlóan kis tőzsdék esetén vezető papír, papírok nélkül, legalábbis a technikai elemzés szerint. Ha nincs senkinél a karmesteri pálca, abból előbb-utóbb kakofónia keletkezik. Elemzésünkben azt vizsgáltuk meg, hogy melyik részvény kerülhet vezető szerepbe. Emellett néhány, mostanában sokat emelkedett kisebb papírt is megnézünk.

Meglódultak az amerikai indexek, új csúcson zárt az S&P 500

Az ázsiai tőzsdéken ma negatív hangulat uralkodott, egyrészt a koronavírus delta variánsának terjedése, másrészt a Kínából eredő szabályozói kockázatok miatt, amelyeknek a következő célpontja az online biztosítási üzletág lehet az elemzők szerint. Ami az európai tőzsdéket illeti, a kezdeti iránykeresés után délután már inkább optimista hangulat alakult ki a piacon. Az amerikai tőzsdéket ma nem mozgatták meg a friss gazdasági adatok, napközben mérsékelt mozgást mutatnak az amerikai indexek. A végén mindhárom fő amerikai index pluszban zárt, az S&P 500 új csúcson zárta a kereskedést.

Csúcson az amerikai indexek a munkanélküliségi adat után

Az ázsiai tőzsdéken ma vegyes hangulat látszott, és az európai tőzsdéken is csak mérsékeltek voltak az elmozdulások, a magyar tőzsde kezdeti lendülete délutánra valamelyest alábbhagyott, viszont a Mol kifejezetten jól teljesített a cég negyedéves gyorsjelentését követően. Délután megérkezett a sokak által figyelt júliusi munkaerőpiaci adat az Egyesült Államokból, ami pozitív meglepetést okozott a várakozásokhoz képest, az amerikai tőzsdék pedig újabb csúcsot döntöttek a pénteki kereskedésben.

Mol: speciális osztalékok fizetéséről majd csak az évvégi eredményeket követően lehet dönteni

Ma hajnalban tette közzé friss második negyedéves számait a Mol, amely történetének legjobb eredményét érte el. A cégcsoport szinte minden fontosabb soron verte az elemzői várakozásokat, remekül teljesített a fogyasztói szolgáltatások, a kutatás-termelés és a finomítás-kereskedelem üzletág is. Mindennek köszönhetően jelentősen nőtt a szabad készpénzáram és a menedzsment a 2021-es EBITDA célkitűzéseket is megemelte. Emellett a ma tartott elemzői konferencián további érdekességeket is közölt a felsővezetés az eredményekkel, tervekkel és osztalékokkal kapcsolatban.

A Mol elindította a magyar innováció, a gumibitumen technológiájának exportját

A Mol-csoport szeretné a nemzetközi tudásmegosztást a lehető legtöbb országra kiterjeszteni, és jelentősen növelni a partnerei számát - mondta a Magyar Nemzetnek a cégcsoport innovatív üzletágak és szolgáltatások ügyvezető igazgatója. Világi Oszkár a társaság és a Pannon Egyetem által kifejlesztett technológián alapuló, a tatárföldi Nyizsnyekamszk városa mellett épülő gumibitumengyár néhány héttel ezelőtti beruházásának elindítása kapcsán hangsúlyozta: ez az innováció példaértékű a fenntarthatósági törekvések szempontjából is.

Közel másfél éves csúcsra rántották a Molt

A Mol árfolyama 17 havi csúcsra emelkedett a pénteki kereskedésben, miután ma hajnalban kedvező számokat közölt a hazai olajtársaság második negyedéves gyorsjelentésében. Már az előző negyedévben is megmutatta oroszlánkörmeit a cégcsoport, de a rakétákat csak most gyújtották be igazán. A társaság ismét szinte minden fontosabb soron verte az elemzői várakozásokat, de ami igazán figyelemreméltó az az, hogy már a koronavírus-járvány előtti szintek felett járnak az eredmények.

Begyújtotta a rakétákat a Mol, története legjobb negyedéves eredményét érte el a társaság

Történetének legjobb negyedéves eredményét érte el a Mol, amely már csak azért sem kis teljesítmény, hiszen egy éve még mindenki az olajtársaságokat temette. Már az előző negyedévben is megmutatta oroszlánkörmeit a cégcsoport, de a rakétákat csak most gyújtották be igazán. A társaság ismét szinte minden fontosabb soron verte az elemzői várakozásokat, de ami igazán figyelemreméltó az az, hogy már a koronavírus-járvány előtti szintek felett járnak az eredmények. A fogyasztói szolgáltatások minden idők legjobb második negyedéves EBITDA-ját szállította, a kutatás-termelés 2013, a finomítás-kereskedelem pedig 2015 óta nem volt ilyen jó. Mindennek köszönhetően jelentősen nőtt a szabad készpénzáram és a menedzsment a 2021-es EBITDA célkitűzéseket is alaposan megemelte. Természetesen nehéz megmondani, hogy merre futhat majd ki a delta variáns és a koronavírus új hulláma, de az látszik, hogy a Molt nem kell félteni.

Nincs megállás, sosem látott szinteket ostromol a magyar tőzsde

Kifejezetten jó volt az elmúlt hetekben a nemzetközi tőzsdei hangulat, ráadásul a hazai blue chipek is jól teljesítettek, ennek köszönhető, hogy a mai emelkedéssel történelmi csúcson áll a BUX index. Igazi csapatmunkáról van szó, mert úgy áll rekordszinten a hazai benchmark, hogy közben semelyik fontos indextag nem emelkedett történelmi csúcsra.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR