Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Mol árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
MOL ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
MOL kötéslista
Idő Ár Darab Érték
MOL statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 1907620.990272
Nyitó ár: 2406
Előző záró ár: 2380
Napi átlagár: 2361.473797
180 napos átlagár: 1886.0007676644
360 napos átlagár: 1981.7759849806
Napi minimum: 2324
Napi maximum: 2414
Éves minimum: 1501 2020-03-18
Éves maximum: 2878 2020-01-20
Történelmi minimum: 1007 2009-03-12
Történelmi maximum: 3877 2007-09-25
Forgalom (db): 730436
Forgalom: 1724905474
Árfolyamváltozás 1 hó: 15.533980582524%
Árfolyamváltozás 3 hó: 56.578947368421%
Árfolyamváltozás 12 hó: 56.578947368421%
Adatlap
Mol
Rating
Értékpapír megnevezése MOL share
Értékpapír kibocsátója MOL Hungarian Oil and Gas Public Limited Company
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000153937
Kijelzés módja (Ticker) MOL
Értékpapír névértéke 125 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 819 424 824
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 1995-11-28
Első Kereskedési Nap 1995-11-28
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési Ár 1100
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a MOL árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

MOL hírek

Ormosy Gábor: nem az a cél, hogy minden évben akkorát ugorjon az AutoWallis, mint most

A tavaly bejelentett akvizíciókkal az eredetileg tervezettnél jóval gyorsabban nőtt az AutoWallis, azonban ezt a tempót nem akarja beégetni a menedzsment, nem az a cél, hogy minden évben akkorákat ugorjanak, mint 2021-re. Az viszont egyértelmű, hogy előre kell menni, folytatni kell ezt a stratégiát. Legalább annyi tárgyalásuk van, mint amennyi felvásárlást bejelentettek tavaly, hogy ebből milyen ütemben és mennyit tudnak megvalósítani, annak sok feltétele van, de nem fognak elugrani a lehetőségek elől, mondta el a Portfolio-nak Ormosy Gábor, az AutoWallis vezérigazgatója, akivel növekedési tervekről, iparági konszolidációról, elektromobilitásról, mobilitási szolgáltatásokról, devizakockázatokról, osztalékpolitikáról és az idei részvénykibocsátásról is beszélgettünk.

Kivárnak a befektetők, alig mozdult Amerika

A vezető amerikai részvényindexek közül az S&P 500 és a Nasdaq is elindult felfelé a piacnyitás utáni iránykeresést követően, míg a Dow Jones stagnál. A befektetők újabb pénzügyi stimulusra számítanak a demokrata törvényhozástól, másfelől azonban aggódnak az emelkedő kötvényhozamok miatt, bár a friss inflációs adatok nem okoztak meglepetést. Az ázsiai tőzsdék vegyesen teljesítettek, míg Európában hosszabb iránykeresés után javul a hangulat, a DAX és a CAC is mérsékelten emelkedik. A BUX felülteljesítő volt ma, amely nagyban köszönhető a Richter kiváló és kiemelkedően magas forgalom melletti teljesítményének.

Megint vette saját részvényeit a Mol

Idén már háromszor vett saját részvényeiből a Mol, múlt pénteken 557,3 millió forint értékben, ami a napi forgalom 11,5 százalékát adta.

Tovább vette saját részvényeit a Mol

A héten és az idei évben másodszorra vett saját részvényeiből a Mol, tegnap 716,3 millió forint értékben, ami a napi forgalom 19 százalékát adta.

Melyik magyar részvényt vegyük idén?

A magyar tőzsde kifejezetten jól teljesített az év utolsó két hónapjában és több mint 30 százalékkal került feljebb, így az évet végül 8,6 százalékos mínuszban zárta a BUX. A magyar blue chipek közül az OTP, a Mol és a Richter árfolyama is masszívan emelkedett, de novemberben a Magyar Telekom is ralizott egyet. Az elemzők optimisták a nagyvállalatok tekintetében, de a felértékelődési potenciált és a technikai képet illetően azért vannak eltérések. Azonban nem csak a blue chipekre érdemes odafigyelni, hiszen egyre több a jó fundamentális sztori a mid-capek között is, mint amilyen az Alteo, az AutoWallis, a Masterplast, a Rába vagy a Waberer's. Megnéztük, hogy mi a sztori, mit gondolnak az elemzők, és azt, hogy mit mutat a technikai kép.

Kétharmadával ugrik a Zala megyei EU-s fejlesztési keret

A 2014-2020-as ciklushoz képest a 2021-2027-es időszakban jelentősen emelkedik Zala megyében a fejlesztésekre fordítható források összege a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programot (TOP) felváltó Versenyképes Magyarország Operatív Program (VMOP) keretében - közölte a Zala Megyei Közgyűlés elnöke szerdán a megyei vezetők zalaegerszegi évindító sajtótájékoztatóján.

Valósággal tépik a Molt a befektetők

Remek a hangulat a magyar tőzsdén, a jó teljesítmény elsősorban a Mol szárnyalásának köszönhető. A mai emelkedéssel együtt már több, mint 50 százalékos a plusz az olajvállalat papírjánál november eleje óta.

Saját részvényeket vett a Mol

Összesen 120 ezer darab törzsrészvényt vett a Mol leánycége hétfőn - derül ki a BÉT közleményéből.

Nagyot hajrázott a BUX az év végére, decemberben is kitartott a lendület

A kiváló novemberi teljesítményt követően decemberben is szépen emelkedett a BUX, így az év utolsó két hónapját tekintve több mint 30 százalékkal került feljebb. Ez nagyrészt annak köszönhető, hogy a két legnagyobb súlyú részvény, az OTP és a Mol is a mostanában jobban teljesítő ciklikus papírok közé tartozik, de a nemzetközi hangulat is jó volt alapvetően. A forgalom ennek ellenére csökkent az előző hónaphoz képest, de ez részben köszönhető a szünnapoknak is. A brókercégek rangsorában nem történt jelentős változás, az Erste bonyolította a legnagyobb forgalmat decemberben, míg a Concorde volt a második, és a Wood a harmadik.

Mínuszba fordultak az amerikai tőzsdék

Jó hangulatban telt a keddi kereskedés az európai tőzsdéken azt követően, hogy Donald Trump néhány nap halogatás után hétvégén mégis aláírta a kormányzati intézmények 2021-es finanszírozásáról szóló, jelentős gazdaságélénkítő intézkedéseket tartalmazó törvényt, valamint a karácsonyi szünet alatt megszületett a Brexit-megállapodás, és elindultak a tömeges oltások az eurozónában. A jó nemzetközi hangulattal a magyar tőzsde is menni tudott ma, több hazai kispapír is jól teljesített. A régióból emellett érdemes kiemelni a horvát tőzsdét is, amelyen felfüggesztették a kereskedést azt követően, hogy erős földrengés rázta meg az országot. Mindemellett az amerikai tőzsdék ma ismét új csúcsra kerültek nyitás után, az esti órákban azonban mínuszba fordultak.

Saját részvényt vásárolt a Mol

2020. december 28-án 160.000 darab „A” sorozatú MOL törzsrészvényt vásárolt a Mol Vagyonkezelő Kft. - jelentette be a tőzsdei cég hétfő délután.

Harminc év a pesti tőzsdén - Az Ibusz-részvénytől a V-alakú kilábalásig

Idén ünnepelte volna újraalakulásának harmincadik évfordulóját a Budapesti Értéktőzsde - már ha a szokatlan körülmények közepette lett volna mód és szándék az ünneplésre. A tőzsde hőskorának huszonéves szereplői ma már - ha nem hagyták el a piacot - bankok és brókerházak vezérigazgatói székében ülnek vagy a napi munkától - de nem a kereskedéstől! - már régen visszavonult magánbefektetők. A harmincadik tőzsdeév a korábbiaknál jóval eseménydúsabbnak bizonyult. A BUX index megjárta a mennyet (február 20-án 45792 pontos abszolút csúcsot) és a poklot is, egyetlen hónap alatt 16 ezer pontot zuhanva. Három évtizedre éppen három drámai esés és ugyanennyi feltámadás jutott.

Karácsony előtt is vette részvényeit a Mol

A Mol több mint 210 millió forintért vette részvényeit még az ünnepek előtt, az olajipari vállalat idén már közel 16 milliárd forintért vásárolt részvényeket, a múlt szerdai vásárlás a napi forgalom 23 százalékát adta.

Örökös home office és megszűnő irodapiac? - Hogy változik meg a munkahelyi életünk a járvány után? (TOP10 sztori - 4.)

Az emberek örökké otthonról fognak dolgozni, az utazások megszűnnek, az olaj iránti kereslet eltűnik és a globális irodapiac is összeomlik. A sor szabadon folytatható, de az biztos, hogy a Covid kezdete óta rendszeresen jelennek meg ilyen és ehhez hasonló előrejelzések a járvány utáni időszakra vonatkozóan. Természetesen nem állítjuk, hogy a járvány mindenfajta hosszútávú, strukturális változás nélkül fog eltűnni az életünkből, de mint minden esetben, most is érdemes az érem mindkét oldalát nézni. Lássuk, milyen változásokat hozott eddig a home office elterjedése a piaci szereplők életére nézve, és vajon milyen változásokat fognak hosszabb távon okozni a most elindult folyamatok.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR