Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Mol árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
MOL ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
MOL kötéslista
Idő Ár Darab Érték
MOL statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 2266529.063184
Nyitó ár: 2748
Előző záró ár: 2764
Napi átlagár: 2762.707275
180 napos átlagár: 2835.5076329544
360 napos átlagár: 2745.9827466159
Napi minimum: 2748
Napi maximum: 2780
Éves minimum: 2354 2023-03-13
Éves maximum: 3190 2023-07-19
Történelmi minimum: 1007 2009-03-12
Történelmi maximum: 3877 2007-09-25
Forgalom (db): 195805
Forgalom: 540951898
Árfolyamváltozás 1 hó: 2.9039463886821%
Árfolyamváltozás 6 hó: 7.2981366459627%
Árfolyamváltozás 12 hó: 15.166666666667%
Adatlap
Mol
Rating
Értékpapír megnevezése MOL share
Értékpapír kibocsátója MOL Hungarian Oil and Gas Public Limited Company
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000153937
Kijelzés módja (Ticker) MOL
Értékpapír névértéke 125 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 819 424 824
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 1995-11-28
Első Kereskedési Nap 1995-11-28
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési Ár 1100
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a Mol árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Visszajelzés

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Mol hírek

Megint egyre csúnyább, ami a tőzsdéken történik

Az elmúlt időszakban tapasztalt negatív tőzsdei hangulat a hét első felében sem tudott érdemben javulni. Ázsiában tovább gyengületek ma a tőzsdék a hongkongi piac vezetésével, amelyen újra volt kereskedés a hosszú hétvége után. Az európai tőzsdéken közben a napon belüli iránykeresés után ismét lefelé vette az irányt a piac, miután az amerikai tőzsdék megint jelentős nyomás alá kerültek a vártnál erősebb munkaerőpiaci adatok után. Eközben a magyar tőzsde szembemegy a nemzetközi hangulattal, részben az OTP-nek köszönhetően.

Reagált a Mol: átgondolják a beruházásaikat, ami az orosz leválást is érinti

A Mol üzleti környezetének megváltozása és az, hogy nem kap EU-s pénzt a tervezett projektekre, oda vezetett, hogy „bizonyos beruházásokat át kell gondolnunk, és ez érinti a kőolaj-diverzifikációs fejlesztéseket is" – írta a Portfolio kérdésére az olajtársaság sajtóosztálya. Eredetileg arra voltunk kiváncsiak, hogy mi a nemrég bejelentett 7000 milliárd forintos kormányzati fejlesztési programból a 400 milliárd forintos finomítói rugalmassági beruházási terv háttere. Bár érdemi válasz erre a kérdésünkre nem érkezett, de azt kiemelte hivatalos reakciójában a Mol, hogy mivel az Európai Bizottság nem ad forrást a Helyreállítási és Rezilienciaépítési Eszközön (RRF) keresztül a tervezett projektekre, miközben meg nem térülő beruházásokat kell végrehajtaniuk, így többek között ezért jutottak arra a következtetésre, hogy átgondolják a beruházásokat.

Vegyesen zárt Amerika

Múlt héten nyomás alatt tartotta a piacokat, hogy sikerül -e elkerülnie az amerikai kormányzat költségvetési okok miatti leállását. A megállapodás végül az utolsó pillanatban született meg, ezt követően azonban felemásan teljesítettek reggel az ázsiai tőzsdék. Európában ugyan határozott emelkedéssel indult a nap, a déli órákra azonban elfogyott a lendület, délután pedig már egyre nagyobb mínuszban vannak a tőzsdék. Amerikában pedig vegyesen zártak a vezető részvényindexek.

Ami a gazdasági eseményeket illeti, a külföldi adatközlések közül az eurózóna munkanélküliségi adataira, az amerikai ISM BMI-re, valamit Jerome Powell Fed-elnök beszédére kell figyelni.

Két új egyedi kávéval erősít hazánkban az egyik legnagyobb kúthálózat

Az elmúlt egy évben több mint 11 millió adag kávét értékesítettek hazai Fresh Cornerekben, ami percenként átlagosan 21 csésze kávét jelent. A kínálat bővítése révén két fajta új egyedi kávékülönlegesség kerül a választékba, amelyekhez a saját, hazai üzemükben pörkölik a szemeket. A tervek szerint év végére 70%-os lefedettséggel, azaz több mint 300 Fresh Cornerrel lesznek jelen az országban.

Több, mint fél éve láttunk utoljára ilyet a benzinkutakon!

Tovább csökken a hazai benzinár, szerdától jelentősen alacsonyabb lesz az üzemanyag nagykereskedelmi ára, miközben a dízel kicsit drágulni fog – ezzel a két finomított termék közti árkülönbség olyan nagyra nő, amire február óta nem volt példa. Az elmúlt hónapokban viszont olyan komoly áremelkedést tapasztalhattunk a hazai benzinkutakon, hogy a mostani csökkenések ellenére is jóval magasabban vannak a jegyzések, mint pár hónapja.

Fontos személyi változás az Alteonál

Az Alteo arról tájékoztatta a befektetőket, hogy a mai nappal Tokai Magdolna társasági támogatásokért felelős vezérigazgató-helyettesként csatlakozik a cég ügyvezetéséhez.

Csak a Nasdaq tudott erősödni a leállás árnyékában

Óvatos emelkedéssel kezdték az európai tőzsdék szeptember utolsó kereskedési napját, miután az amerikai indexek pluszban zártak csütörtökön, és az ázsiai részvénypiacokon is többnyire jó volt a hangulat hajnalban. A délelőtti eurózónás inflációs adatokat követően tovább emelkedtek az irányadó európai indexek, és délután még az Egyesült Államokból is érkezett inflációs statisztika, ami nem rontott a hangulaton. A magyar tőzsdén az OTP felfelé korrigált a tegnapi hír nélküli esést követően.

Emelkedett a Mol és az OTP

Elsősorban az OTP húzta felfelé a mai kereskedésben a BUX indexet a magyar tőzsdén, de a Mol is pluszban zárt a blue chipek közül.

Nagy Márton, Hernádi Zsolt, Navracsics Tibor: a legfontosabb gazdasági szereplők hamarosan a Portfolio konferenciáján

Lassan a felkészülés utolsó két hetére fordulunk, ami azt is jelenti, hogy kezd véglegessé válni az október 17-i Budapest Economic Forum programja. Idén is neves külföldi szakembereket, illetve a magyar gazdaság legfontosabb szereplőit gyűjtöttük össze, hogy megbeszéljük, hol tart most a magyar gazdaság, illetve mik a legnagyobb kihívások a következő időszakban.

Ma sem remekel a BUX

Alulteljesítő ma a magyar piac a nyugat-európai tőzsdékhez képest, miközben az irányadó európai indexek 1 százalék körüli pluszban állnak, a BUX tegnapi záróértéke körül mozog.

Iránykeresésben a BUX

Miközben az európai tőzsdék kis emelkedésekkel nyitottak, a BUX iránykeresésbe kapcsolt ma reggel.

Felfelé araszoltak az amerikai indexek

Európában sokáig bizonytalan hangulatban zajlott a kereskedés a tőzsdéken, délután azonban a vártnál kedvezőbb német inflációs adatok kisebb emelkedést indítottak el, a számok ugyanis reményt adtak a befektetőknek az európai inflációs folyamatok kilátásaival kapcsolatban. Az amerikai tőzsdéken mérsékelten pozitív volt a hangulat, a befektetők szeme a kötvényhozamokra szegeződött.

Nagyot esett az OTP részvénye

Nap közepén romlott el a hangulat a magyar tőzsdén, elsősorban az OTP esésének köszönhetően jelentős mínuszban zárt a BUX index. Vállalat-specifikus, vagy a hazai bankszektort érintő közvetlen fejleményről nem tudtunk beszámolni, ami hatással lett volna ma az OTP mai árfolyamára, ráadásul a kereskedési volumen is bőven átlagon aluli volt.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Visszajelzés

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra