Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Mol árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
MOL ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
MOL kötéslista
Idő Ár Darab Érték
MOL statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 1901065.59168
Nyitó ár: 2390
Előző záró ár: 2394
Napi átlagár: 2337.077052
180 napos átlagár: 2230.6714211557
360 napos átlagár: 2239.2866907938
Napi minimum: 2320
Napi maximum: 2396
Éves minimum: 1502 2020-10-29
Éves maximum: 2480 2021-01-08
Történelmi minimum: 1007 2009-03-12
Történelmi maximum: 3877 2007-09-25
Forgalom (db): 2802924
Forgalom: 6550649358
Árfolyamváltozás 1 hó: 4.8161120840631%
Árfolyamváltozás 3 hó: 10.628465804067%
Árfolyamváltozás 12 hó: 24.492979719189%
Adatlap
Mol
Rating
Értékpapír megnevezése MOL share
Értékpapír kibocsátója MOL Hungarian Oil and Gas Public Limited Company
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000153937
Kijelzés módja (Ticker) MOL
Értékpapír névértéke 125 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 819 424 824
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 1995-11-28
Első Kereskedési Nap 1995-11-28
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési Ár 1100
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a Mol árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Mol hírek

Piacvezető innovációs platformmal köt stratégiai szövetséget a Lead Ventures

A világ legnagyobb vállalati innovációs és akcelerátor platformját megteremtő, amerikai központú Plug and Play-jel lép együttműködésre a Lead Ventures. A scaleupokra szakosodott alapkezelő új stratégiai partneréhez olyan portfóliócégek tartoznak, mint a Paypal, a Dropbox vagy az N26. A kooperációból a Lead Ventures befektetési portfóliójába tartozó vállalkozások is profitálhatnak.

Zászlók a magyar részvények grafikonján - folytatódik az emelkedés?

Bár az elmúlt napokban megtorpanni látszik a hazai tőzsde blue chip-jeinél megfigyelhető emelkedő trend, egy fontos alakzat két nagy részvénynél is megjelent. A zászló formáció jellemzően arra utal, hogy a vevők csak lassítanak, de nem állnak le, és nincs komoly szándék az eladói oldalon. Az OTP és a MOL esetén ez mind ad mérsékelt optimizmusra okot, hogy az intézményi vevők tovább fogják venni ezeket a részvényeket, és ez a két részvény már elegendő a BUX stabil emelkedéséhez is. A nemzetközi helyzet egyelőre nem fokozódik, így egyelőre megvannak a feltételek a további középtávú emelkedéshez. Technikai (gyors)elemzés.

Belehúztak a techpapírok, száguldottak a spekulatív részvények a tengerentúlon

Az ázsiai tőzsdéken vegyes volt a hangulat hétfőn, Európában azonban jó hangulatban indult a hét, a DAX új csúcsra emelkedett. A magyar piac ma relatíve alulteljesítő volt a kedvező nemzetközi hangulatban, viszont a midcapek között nagy mozgásokat láttunk, a Masterplast árfolyama 8 százalékos pluszban is járt ma, de jól teljesített a Rába és az Opus is. Európával szemben a tengerentúlon gyengén indult a hét, de csak kisebb mínuszban állnak a vezető amerikai indexek.

Óriási sebességre kapcsolt a Mol transzformációja

Több olyan pont volt a Mol életében, amikor a vállalatnak meg kellett tudnia újulnia, ugyanakkor ha nem lenne erre képes, illetve ha nem tudná bevonzani a tehetségeket és az innovációkat, akkor már valószínűleg nem is létezne - mondta Bacsa György, a Mol-csoport Stratégiai Operáció és Üzletfejlesztésének ügyvezető igazgatója a HR Revolution konferencián, a Mol: Shape Tomorrow Talks powered by Portfolio szekcióban.

Alapos megütötték a bitcoint - Az amerikai tőzsdéken viszont nem ijedtek meg a befektetők

A hétvégi G7-csúcstalálkozó nagy adómegállapodási híre a jelek szerint nem bizonytalanította el a befektetőket, amelyek új impulzusokra vártak a keddi európai kereskedésben, amelyet végül a vezető nyugat-európai részvényindexek a tegnapi záróértékeik közvetlen közelében zártak. A magyar tőzsdén ugyanakkor a vevők domináltak, a BUX értéke 0,6 százalékot erősödött a hétfői záráshoz képest. Amerikában viszont nem láthattunk érdemi elmozdulásokat a keddi kereskedésben. Nem úgy a kriptovaluták piacán, ahol jelentős zuhanások következtek be kedden.

Új vezető érkezik a 4iG-hez a holdingstruktúra kialakítása során

A 4iG Nyrt. hétfőn piaczárás után arról tájékoztatta a tőkepiaci szereplőket, hogy a korábbi bejelentéseinek megfelelően megkezdi a stratégiai fókuszterületeihez illeszkedő holdingstruktúra kialakítását és ennek jegyében egy új általános vezérigazgató-helyettes érkezik Tápai Tamás személyében.

2,5 millió dollárt fektet a Recart webshop-marketing megoldásba a Lead Ventures

Eddig több mint 200 millió dollár pluszbevételt generált ügyfeleinek a budapesti Recart. A mobil marketing platform webshopok ezreinek segít egyebek között azzal, hogy valós idejű viselkedési adatokat elemezve veszi rá az érdeklődő vevőket a félbehagyott vásárlások befejezésére. A budapesti mellett New York-i irodát is működtető vállalkozás most 3,5 millió dolláros befektetést kap. Ebből 2,5 millió érkezik a Lead Ventures által kezelt Enter Tomorrow kockázati tőkealaptól: a társaság részben automatizált online marketingszoftverének továbbfejlesztésére fordítja, részben pedig értékesítése felfuttatását fedezi belőle.

Felforgatja az építőipart a digitalizáció - Íme a legújabb megoldások

A beruházásoknak vannak tervezhető és tőlünk független költségei, de a siker egyik kulcsa a finanszírozás kézben tartása. Az építőiparban a mérnöki jelenlét mellett legalább olyan fontos a pénzügyi tervezés is. Többek között ennek fontosságáról és a digitalizáció hatásairól fognak beszélni a szakértők a június 10-i Építőipar 2021 konferencia harmadik szekciójában, ahol az egyre hangsúlyosabb mérnöki és tervezői jelenlétről Reicher Péter, a GRAPHISOFT SE régió igazgatója tart előadást.

Nem kis mérnöki bravúr, ami a Mol Campus építésénél zajlik

A MOL Campus toronyépülete 2021. április végén a zárófödém betonozásával elérte a 120 méteres magasságot. Az alaplemez alsó síkjától a zárófödém tetejéig mérve 136 méter magas, összesen 33 emeletes létesítmény tartószerkezete 18 hónap alatt készült el. A BudaParton épülő székház generálkivitelezője a Market Építő Zrt., a szerkezetépítési munkákért leányvállalata, a Moratus Szerkezetépítő Kft. felel.

Történelmi csúcson a magyar tőzsde, nagyot ment az OTP és a Masterplast

Májusban erősen teljesített a magyar tőzsde, és a forgalom mértéke is emelkedett havi összehasonlításban. A BUX-index új történelmi csúcsra került a hónap során, amelyet végül 7,4 százalékos emelkedéssel fejezett be. A nemzetközi tőzsdéken továbbra is kedvező hangulat uralkodott, és külön segítette a hazai börze teljesítményét, hogy az első negyedéves magyar GDP-adat a vártnál is jobb lett. A hazai piac sztárja az OTP és a Masterplast volt. A brókercégek közül a Wood bonyolította a legnagyobb forgalmat, a második helyre a Concorde került, őt pedig az Erste követi.

Nem tűnik el az irodai munkavégzés - de teljesen más lesz, mint a járvány előtt

Mit, hogyan, mikor? Szervezeti kihívások a post-COVID korszak hajnalán címen tartották meg a Portfolio HR Revolution 2021 második szekciójának panelbeszélgetését, melyet Lukács Zsolt, a Telkes Consulting Managing Partnere moderált. A beszélgetés középpontjában természetesen koronavírus-járvány volt, és a vállalatokra gyakorolt hatására, de sokkal nagyobb hangsúlyt kapott az újraindulás, és az ahhoz kapcsolódó stratégiai kérdések.

Emelkedéssel zárt a BUX, felülteljesítő volt ma a magyar tőzsde

Mérsékelten optimista hangulatban történő kereskedés jellemezte múlt pénteken az amerikai tőzsdéket, végül mindhárom vezető index feljebb került, bár a PCE-adat valamelyest rontotta a hangulatot. Ezt követően hétfőn kedvezőtlen hangulat uralkodott az ázsiai piacokon, miután Japánból és Kínából is a vártnál gyengébb gazdasági adatok érkeztek. Az európai tőzsdék gyengén teljesített hétfőn, a BUX azonban felülteljesítő volt a mai kereskedésben, és végül pluszban zárt a hazai index. Az amerikai tőzsdék ma a Memorial Day miatt zárva tartanak.

Bacsa György: a szén-dioxid-kibocsátás teljes megszüntetése egyelőre nem reális, de nagyon fontos ambíció

Az energiaátmenet és a kizöldülés lett az egyik legfontosabb téma az olajiparban, ahol egyre nagyobb nyomás nehezedik a társaságokra, hogy fenntarthatóvá tegyék működésüket. Nincs ez másképpen a Mol esetében sem, ahol az aktualizált 2030-as stratégia egyik legfontosabb eleme a károsanyag-kibocsátás csökkentése. Nem egyszerű feladat ez, és ráadásul a zöld átmenetet a hagyományos fosszilis tevékenységekből lehet csak finanszírozni, miközben fontos az ellátásbiztonság biztosítása is. Nagyobb hangsúly kerül majd a vegyiparra is a társaságnál, ahol kiemelten fontos elem a tiszaújvárosi poliol projekt, de a fogyasztói szolgáltatások üzletág is ambíciózus célokkal rendelkezik a következő évekre. A Mol tehát a saját útját járja testre szabott stratégiával, és nagy hangsúlyt fektet az ESG szempontokra is, mondta el a Portfolio-nak Bacsa György, a Mol-csoport stratégiai ügyvezető igazgatója, akivel a megújuló energiákról, az üzemanyagok keresletéről és az olajárról is beszélgettünk. A szakember azt is elmondta, hogy a szén-dioxid-kibocsátás teljes megszüntetése egyelőre nem reális, de nagyon fontos ambíció. A tények, adatok, előrejelzések azt mutatják, hogy a szén-dioxid befogására még évtizedekig szükség lesz.

Ma is emelkedtek az amerikai tőzsdék

Az elmúlt napokban vegyes mozgásokat láttunk a világ tőzsdéin, mind az európai, mind az amerikai tőzsdék felemás teljesítmény nyújtottak, ma reggel azonban már kifejezetten jó hangulat uralkodott az ázsiai piacokon, miután a New York Times értesülései a Joe Biden féle amerikai adminisztráció mintegy 6000 milliárd dollárra emelné az amerikai költségvetést, ami rekordmagas lenne. A nemzetközi hangulat jó a tőzsdéken pénteken, az európai tőzsdék is jól teljesítettek és a tengerentúli indexek is emelkedtek a mai kereskedésben. Mindeközben a kriptovaluták piacán kedvezőtlen a hangulat, a bitcoin árfolyama 8,9 százalékos mínuszban is járt ma.

70 milliárd forintos kötvénykibocsátás jöhet a Richternél

Kötvényeket bocsátana ki a Richter az MNB Növekedési Kötvényprogramja keretein belül, amihez a vállalat meg is kapta a hitelminősítést a Scope Ratingstől, az elvárt minimumszinttől jóval magasabbat – közölte a vállalat. A Scope 70 milliárd forintos kötvénykibocsátással számolt, ez lenne az egyik legnagyobb összegű kibocsátás az NKP keretein belül.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR