Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Richter árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
RICHTER ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
3 445 8 145
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
8 150 783 4
RICHTER kötéslista
Idő Ár Darab Érték
RICHTER statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 1518955.109
Nyitó ár: 8020
Előző záró ár: 7990
Napi átlagár: 8130.518548
180 napos átlagár: 8432.8524335954
360 napos átlagár: 8324.8736464657
Napi minimum: 8010
Napi maximum: 8185
Éves minimum: 6175 2020-07-28
Éves maximum: 9320 2021-03-31
Történelmi minimum: 2204 2005-01-04
Történelmi maximum: 9320 2021-03-31
Forgalom (db): 96182
Forgalom: 782009535
Árfolyamváltozás 1 hó: 0.43997485857952%
Árfolyamváltozás 3 hó: -2.6203534430225%
Árfolyamváltozás 12 hó: 29.07915993538%
Adatlap
Richter
Rating
Értékpapír megnevezése Richter Gedeon share
Értékpapír kibocsátója Chemical Works of Gedeon Richter Plc.
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000123096
Kijelzés módja (Ticker) RICHTER
Értékpapír névértéke 100 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 186 374 860
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 1994-11-09
Első Kereskedési Nap 1994-11-09
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési Ár 1330
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a Richter árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Richter hírek

Begyorsul-e az esés a magyar tőzsdén?

Bár az amerikai részvénypiacokon a júliust is az új csúcsok jellemezték, a magyar piac sokkal inkább az oldalazó európai piacokhoz hasonlóan mozgott. Sőt, az utóbbi hetekre inkább a lefelé csúszás volt a jellemző. A piacnak nem segített a forint körül ismét feltámadó bizonytalanság, és az sem, hogy az OTP megszűnt húzópapír lenni - legalábbis egyelőre. A technikai elemzés segítségével elemeztük, hogy a milyen a kereslet és kínálat viszonya az uborkaszezon közepén, és mire számíthatunk a nyár vége után.

Itt a friss brókersorrend: hatodik hónapja az élen a Wood

Folytatódott a rekordok döntögetése júniusban a budapesti tőzsdén, a BUX index ismét történelmi csúcsra emelkedett. A részvénypiaci forgalom erősödött májushoz képest, a legnagyobb forgalmat az OTP részvényeivel bonyolították, a teljes piaci forgalom több mint 60 százalékát adta a bankpapír. A három legnagyobb brókercég sorrendje nem változott az előző hónaphoz viszonyítva, ismét a Wood zárt az élen – derül ki a BÉT júniusi havi tájékoztatójából.

Nagy forgalommal szárnyal a Masterplast árfolyama

Új történelmi csúcsra emelkedett a Masterplast árfolyama a ma délelőtti kereskedésben, miután a társaság közölte, hogy módosítani fogja az idei évre vonatkozó eredményvárakozását. A forgalom is jelentős a részvények piacán, az OTP után a második legnagyobb forgalmú papír ma a BÉT-en a Masterplast.

Kifulladt a magyar tőzsdei csoda?

Az elmúlt két nap során ha nem is zuhantak a hazai tőzsde főbb részvényei, de jelentős mértékben gyengültek. Ennek során több papír is beesett az első fontos támasz szintje alá. Gyors technikai elemzésünkben megvizsgáljuk, hogy mely részvények törtek le a kulcsszintekről, ennek milyen következményei lehetnek, hol található a következő várható megálló és vajon mindez a végét jelenti-e a május elején történt kitörésnek.

Saját részvényt vett és adott át tegnap a Richter

A Richter a társaság eredményes működése érdekében kimagasló teljesítményt nyújtó munkatársak részére adott át részvényeket, illetve saját részvényt is vásárolt a társaság a tőzsdén kívüli forgalomban, amit munkavállalói értékpapír-juttatási programjához kívánnak felhasználni, áll a vonatkozó közleményekben.

Megbüntette az MNB a Richtert

A Magyar Nemzeti Bank bennfentes információk közzététele miatt 500 ezer forint felügyeleti bírságot rótt ki a Richter Gedeon Nyrt.-re – áll a vállalat rendkívüli tájékoztatásában.

Kamatot emelt az MNB - Mire lehet számítani a magyar tőzsdén?

10 év után először emelt kamatot tegnap a magyar jegybank, amely a hazai részvénypiac szempontjából is kiemelt fontossággal bír. Az általános gyakorlat, hogy a jegybanki kamatemelés első körben negatívan hat a részvénypiac vonzerejére, majd az infláció tényleg emelkedésével a befektetők visszatérnek a részvényekhez. Egyedi részvények szintjén a hazai blue chipek közül a kamatemelés az OTP számára lehet a leginkább kedvező, hiszen a kamatmarzs kitágul, viszont a Richter és a Magyar Telekom szempontjából kedvezőtlen lehet a monetáris szigorítás, a Molra pedig csak mérsékelt lehet a gyakorolt hatás.

Richter: nincs csőben egyelőre a következő akvizíció

Nincs egyelőre meg a következő akvizíciós célpont a Richternél, a múlt héten lezajlott kötvénykibocsátásnak ehhez nincs köze – mondta el Orbán Gábor, a gyógyszergyártó vezérigazgatója a Világgazdaságnak adott interjú során. A forint erősödése nem kedvez a vállalatnak, de egyelőre nem változtatnak a növekedési terveiken. Egy esetleges ellenséges felvásárlás veszélyével kapcsolatban nagy biztonságot jelent, hogy hazai alapítványi kézbe kerültek Richter-részvénycsomagok.

70 milliárd forintos kötvénykibocsátás a Richternél

Mai közleményében tudatta a Richter, hogy a Magyar Nemzeti Bank által meghirdetett Növekedési Kötvényprogram keretein belül 70 milliárd forint értékben bocsátott ki sikeresen kötvényeket.

Richter: még több országban forgalmazzák majd a cariprazine-t (2.)

A skizofrénia és a bipoláris mánia kezelésére kifejlesztett cariprazine 2021 első három hónapjában 40 országban volt elérhető világszerte, ideértve az Egyesült Államokat, Kanadát és Magyarországot is, most azonban újabb földrajzi területekre, Japánra és Tajvanra terjesztették ki az Abbvie-val a gyógykészítmény forgalmazására kötött licenc megállapodást.

Történelmi csúcson a magyar tőzsde, nagyot ment az OTP és a Masterplast

Májusban erősen teljesített a magyar tőzsde, és a forgalom mértéke is emelkedett havi összehasonlításban. A BUX-index új történelmi csúcsra került a hónap során, amelyet végül 7,4 százalékos emelkedéssel fejezett be. A nemzetközi tőzsdéken továbbra is kedvező hangulat uralkodott, és külön segítette a hazai börze teljesítményét, hogy az első negyedéves magyar GDP-adat a vártnál is jobb lett. A hazai piac sztárja az OTP és a Masterplast volt. A brókercégek közül a Wood bonyolította a legnagyobb forgalmat, a második helyre a Concorde került, őt pedig az Erste követi.

70 milliárd forintos kötvénykibocsátás jöhet a Richternél

Kötvényeket bocsátana ki a Richter az MNB Növekedési Kötvényprogramja keretein belül, amihez a vállalat meg is kapta a hitelminősítést a Scope Ratingstől, az elvárt minimumszinttől jóval magasabbat – közölte a vállalat. A Scope 70 milliárd forintos kötvénykibocsátással számolt, ez lenne az egyik legnagyobb összegű kibocsátás az NKP keretein belül.

Kedvező minősítést kapott a Richter

BBB+ minősítést adott a Richter Gedeon Nyrt.-nek a Scope Ratings stabil kilátásokkal. Ez volt az első alkalom, hogy a magyar gyógyszercéget minősítette a német elemzőcég.

Elmondta a Richter, hogy miért nem fejlesztenek koronavírus-vakcinát

Bevételnövekedést vár az idei évre a Richter, az alapforgatókönyvben nem számolnak negyedik járványhullámmal és a cél akkor lesz tartható, ha a devizaárfolyamok nem szállnak el. Orbán Gábor a HVG-nek adott interjú során elmondta, hogy miért nem fejlesztenek koronavírus-vakcinát és megosztott részleteket az állami rendelésre gyártott, koronavírusos betegek kezelésére használt remdesivirrel kapcsolatban is.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR