Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek
Árfolyam

Richter árfolyam

Ma:
|
Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
RICHTER ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
7 2 526 9 605
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
0 0 0
RICHTER kötéslista
Idő Ár Darab Érték
RICHTER statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 1790130.5303
Nyitó ár: 9750
Előző záró ár: 9625
Napi átlagár: 9636.342373
180 napos átlagár: 9099.3683462296
360 napos átlagár: 8679.6070428764
Napi minimum: 9605
Napi maximum: 9750
Éves minimum: 7170 2023-03-30
Éves maximum: 9965 2024-02-29
Történelmi minimum: 2204 2005-01-04
Történelmi maximum: 9965 2024-02-29
Forgalom (db): 134996
Forgalom: 1300867675
Árfolyamváltozás 1 hó: -0.82431736218445%
Árfolyamváltozás 6 hó: 7.3021181716834%
Árfolyamváltozás 12 hó: 23.081841432225%
Adatlap
Richter
Rating
Értékpapír megnevezése Richter Gedeon share
Értékpapír kibocsátója Chemical Works of Gedeon Richter Plc.
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000123096
Kijelzés módja (ticker) RICHTER
Értékpapír névértéke 100 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 186 374 860
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 1994-11-09
Első kereskedési nap 1994-11-09
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési ár 1330
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a Richter árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Visszajelzés

Kérdésed van? Hibát találtál? Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING | Az átláthatóbb befektetésekért
Portfolio Trader online előadás Interaktív online előadás

Vételi és eladási zónák - Részvénypiaci panoráma

Mire számíthatunk a következő napokban a részvénypiacokon? Milyen fontos szintekre kell figyelni a főbb indexek esetén? Melyek lesznek a jól és rosszul teljesítő régiók, országok, szektorok és ágazatok?

Portfolio Trader online előadás Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Videóajánló
Richter hírek

Céláremelés érkezett a Richterre

11675 forintra emelte a Richter részvényeire vonatkozó célárát a Berenberg elemzője a korábbi 10310 forintról, vételi ajánlás mellett, ami a pénteki záróárhoz képest 21 százalékos felértékelődési potenciált jelent – szúrta ki a vg.hu.

A Nasdaq vezette az emelkedést Amerikában

Felemás hangulatban telt a kereskedés ma reggel Ázsiában, ezt követően folytatódott az emelkedés az európai tőzsdéken, Amerikában ugyanakkor vegyesen indult a nap, hogy aztán egyöntetűen pozitív tartományba kerüljenek a vezető indexek.

Hasít a Magyar Telekom

A kereskedési idő félnél mind a négy hazai blue chip árfolyama pluszban van, az emelkedést pedig a Magyar Telekom vezeti. Az emelkedést a midcapek között ezúttal is a Duna House vezeti.

Ugrik a Magyar Telekom

Kedvező hangulatban indult a nap a magyar tőzsdén. A blue chipek közül a Magyar Telekom vezeti az emelkedést a nyitás után, míg a midcapek közül ezúttal is a Duna House viszi a prímet.

Szép pluszban zártak az amerikai indexek

Jó hangulatban telt a kereskedés ma reggel Ázsiában, ezt követően emelkednek az európai tőzsdék is, Amerikában pedig szintén jó hangulatban telt a kereskedés, az emelkedést a Nasdaq vezette. 

Igencsak eseménydúsan telik a nap a magyar tőzsdén, az osztalékról szóló bejelentés hatására kilőtt a Duna House, de szenved a Masterplast és az AutoWallis is. A hazai blue chipek közül pedig csak az OTP árfolyama van pluszban.

Az OTP viszi a prímet a magyar tőzsdén

A déli órákban is kitart a lendület a magyar tőzsdén. A blue chipek közül az OTP vezeti az emelkedést, a kispapírok közül pedig a Duna House viszi a prímet.

Fontos területen törhet idén az élre a Richter

Az orosz piac gyengélkedik a Richternél a rubel gyengülése miatt, ami ellen nem tud védekezni a társaság, de a többi régió növekedni tudott tavaly – mondta el a 2023-as eredményeket kommentálva a gyorsjelentést követően Orbán Gábor vezérigazgató a cég ma reggeli sajtótájékoztatóján. A menedzsment részletes bevételi és eredményvárakozásokat is megfogalmazott az idei évre, és Orbán Gábor elmondta, hogy a cél idén megszerezni az első helyet Európában a rendszeres fogamzásgátlás üzletágban.

Jól megy a gyógyszergyártó biznisz, remekel a Richter slágerterméke

A devizaárfolyam-változások ezúttal nem kedveztek a Richternek, a forint erősödése negatívan hatott a negyedik negyedév, és a teljes 2023-as év számaira - derül ki a társaság ma reggel publikált gyorsjelentéséből. Ennek ellenére a legfontosabb eredménymutató, a gyógyszeregyártás tiszított üzemi eredménye kétszámjegyű ütemben, a menedzsment várakozásait meghaladó mértékben emelkedett, ami elsősorban a Vraylar töretlen sikereinek köszönhető. Rekordbevétellel zárta a tavalyi évet a Richter, és újabb akvizíciókkal támogatta meg a növekedést a társaság. Mindeközben a részvények továbbra is olcsók mind historikus alapon, mind a nagy európai gyógyszergyártókhoz képest.

Elromlott a hangulat, mínuszban zárt Amerika

Az elmúlt napokban vegyes mozgások jellemezték a tőzsdéket, az indexek szintjén csak kisebb elmozdulásokat lehetett látni. A befektetők úgy tűnik, hogy kivárnak a holnap érkező amerikai PCE inflációs adat előtt, ami a Fed kedvelt inflációs mutatója és várhatóan irányt adhat majd a piacnak. Ma úgy tűnik, hogy inkább a kockázatkerülés a jellemző a nemzetközi piacokon, a Ázsiában is estek a tőzsdék, és délutánra Európában is elromlott a hangulat azzal párhuzamosan, hogy az amerikai tőzsdék is lejjebb kerültek. A magyar piac ma szembe ment a rossz nemzetközi hangulattal, köszönhetően a blue chipek erősödésének.

Nagyot vert Európára ma a magyar tőzsde

Mérsékelt elmozdulások mellett inkább a negatív tartományban mozogtak ma vezető európi részvényindexek, ehhez képest a magyar piac jelentősen felülteljesítő volt. 

Holnap jelent a Richter - Mire számítsunk?

Csütörtökön teszi közzé negyedik negyedéves gyorsjelentését a Richter, ehhez kapcsolódóan elkészítette konszenzusát a Portfolio, mutatjuk, hogy mi várható a gyógyszergyártónál a főbb sorokon.

Jön a Richter nagy napja - Jöhet a kilövés?

A csütörtöki piacnyitást megelőzően teszi közzé negyedik negyedéves gyorsjelentését a Richter. Az elemzői várakozások szerint az eredmények jelentős javulást jelenthetnek, különösen év/év alapon. Ennek hatására pedig jó esélyek vannak arra, hogy áttörjön az árfolyam egy fontos szintet. Jöhet a kilövés?

Az irányt keresi a magyar tőzsde

Iránykereséssel indult a mai kereskedés a magyar tőzsdén, a blue chipek vegyesen teljesítenek a nyitás után.

Nagyot rántottak a bitcoinon

Gyengén alakult a hét eleje a tőzsdéken, a vezető indexek nagyrészt visszahúzódtak a korábbi rekordközeli szintekről. A keddi kereskedésben leginkább iránykeresés volt a jellemző, Európában vegyes mozgásokkal indult a nap, amelyet később kisebb esés váltott fel és hasonló a helyzet jelenleg az USA-ban is. Ehhez képest a kriptopiacon komoly emelkedés látszik, a bitcoin árfolyama közel 5 százalékkal került ma feljebb. Makrogazdasági események szempontjából is vannak ma izgalmak, a Magyar Nemzeti Bank gyorsított a kamatcsökkentési tempón, amire megütötték a forintot. Mindeközben a nemzetközi befektetők már készülnek a csütörtökre, amikor megjelenik a Fed közelről figyelt inflációs mutatója.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Visszajelzés

Kérdésed van? Hibát találtál? Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Tovább az űrlapra
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Annyira súlyos a válsághelyzet Németországban, hogy az már nem is igaz