Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Richter árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
RICHTER ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
RICHTER kötéslista
Idő Ár Darab Érték
RICHTER statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 1526410.1034
Nyitó ár: 8280
Előző záró ár: 8280
Napi átlagár: 8187.074144
180 napos átlagár: 7117.4957071984
360 napos átlagár: 6806.5522267843
Napi minimum: 8150
Napi maximum: 8280
Éves minimum: 5200 2020-03-16
Éves maximum: 8350 2021-01-25
Történelmi minimum: 2204 2005-01-04
Történelmi maximum: 8350 2021-01-25
Forgalom (db): 424727
Forgalom: 3477271440
Árfolyamváltozás 1 hó: 13.424657534247%
Árfolyamváltozás 3 hó: 27.975270479134%
Árfolyamváltozás 12 hó: 27.975270479134%
Adatlap
Richter
Rating
Értékpapír megnevezése Richter Gedeon share
Értékpapír kibocsátója Chemical Works of Gedeon Richter Plc.
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000123096
Kijelzés módja (Ticker) RICHTER
Értékpapír névértéke 100 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 186 374 860
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 1994-11-09
Első Kereskedési Nap 1994-11-09
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési Ár 1330
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a RICHTER árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

RICHTER hírek

Tovább vette saját részvényeit a Richter

Múlt pénteken ismét vásárolta saját részvényeit a Richter, így már összességében több mint 2,3 milliárd forintot költött sajátrészvény-vásárlásra a vállalat.

Saját részvényeket vásárolt a Richter

Kedden ismét vásárolta saját részvényeit a Richter, így összességében már több mint 1,8 milliárd forintot költött sajátrészvény-vásárlásra a vállalat.

Ismét vette saját részvényeit a Richter

Pénteken ismét vásárolta saját részvényeit a Richter, így összességében már több mint 1,7 milliárd forintot költött sajátrészvény-vásárlásra a vállalat.

Richter: döntött az Európai Bizottság az Esmyáról (2.)

Döntött az Európai Bizottság, elfogadja az Európai Gyógyszerügynökség Emberi Felhasználásra Szánt Gyógyszerkészítmények Bizottságának novemberi ajánlását és bizonyos esetekben alkalmazható lesz a Richter készítménye, az Esmya az EU-ban. Mint ismeretes, a gyógyszer értékesítsének felfüggesztésére tavaly súlyos májkárosodásos esetek miatt volt szükség.

Ma is brutális a Richter forgalma, történelmi csúcson az árfolyam

A Richter árfolyama még tegnap kezdett egy nagy raliba, miután a JPMorgan egészségügyi konferenciáján az AbbVie prezentációjából az derült ki, hogy a gyógyszergyártó egyik kulcsfontosságú terméke, a Vraylar értékesítései egyszer elérhetik a 4 milliárd dollárt is. Tekintve, hogy ez jóval magasabb a korábbi várakozásoknál, így az árfolyam is kilőtt, de a forgalom mértéke volt egészen brutális. Ez a tendencia folytatódik a mai kereskedésben is, és az árfolyam újabb történelmi csúcsra emelkedett, 8 ezer forint fölé.

Brutális forgalom mellett szárnyal a Richter (3.)

Ma délelőtt egészen brutális forgalom alakult ki a Richter részvényeinél a magyar tőzsdén, és az árfolyam is több mint 6 százalékot emelkedett, amivel új történelmi csúcsot döntött a papír. Az emelkedés mögött részben az állhat, hogy a JPMorgan tegnapi egészségügyi konferenciáján az AbbVie prezentációjából kiderült, hogy a Richter egyik kulcsfontosságú terméke, a Vraylar értékesítései egyszer elérhetik a 4 milliárd dollárt a várakozásaik szerint. Ez pedig jóval magasabb, mint amire korábban számítottak.

Igazi hullámvasút a magyar tőzsde - komolyak a kilengések mindkét irányban

Egészen nagy árfolyammozgások jellemzik az elmúlt időszakban a magyar tőzsdét, többnyire emelkedések voltak láthatóak, mint például a Masterplast esetében is, de pénteken arról is megemlékeztünk, hogy kilőtt az Ehep árfolyama, bár ez inkább spekulatív jellegűnek tűnt. Ma ismét folytatódnak a mozgások, de míg az Ehep árfolyama továbbra is emelkedik, addig a Masterplast részvényei jelentősen lefordultak az elmúlt két kereskedési napban.

Melyik magyar részvényt vegyük idén?

A magyar tőzsde kifejezetten jól teljesített az év utolsó két hónapjában és több mint 30 százalékkal került feljebb, így az évet végül 8,6 százalékos mínuszban zárta a BUX. A magyar blue chipek közül az OTP, a Mol és a Richter árfolyama is masszívan emelkedett, de novemberben a Magyar Telekom is ralizott egyet. Az elemzők optimisták a nagyvállalatok tekintetében, de a felértékelődési potenciált és a technikai képet illetően azért vannak eltérések. Azonban nem csak a blue chipekre érdemes odafigyelni, hiszen egyre több a jó fundamentális sztori a mid-capek között is, mint amilyen az Alteo, az AutoWallis, a Masterplast, a Rába vagy a Waberer's. Megnéztük, hogy mi a sztori, mit gondolnak az elemzők, és azt, hogy mit mutat a technikai kép.

Fontos mérföldkő: lezárult az akvizíció a Richternél

Komoly bejelentés érkezett még december elején a Richtertől, miszerint a magyar gyógyszeripari vállalat megvásárolja a Johnson & Johnson egyik leányvállalatának fontos fogamzásgátló termékét, amelyet az Egyesült Államokon kívüli piacokon értékesíthet majd a Richter. Ma jelentette be a vállalat, hogy a tranzakció zárásának feltételei teljesültek, így a tranzakció lezárult.

Jól indul az év a magyar tőzsdén, de meddig tarthat ki a lendület?

Nagyot ralizott a magyar tőzsde az év utolsó két hónapjában és jól indul az idei év is. A Portfolio elkészítette a legújabb rendszeres havi alapkezelői felmérését, amely során megkérdeztük a hazai alapkezelőket, hogy január elején mit várnak a BUX indextől és a forinttól, és melyek a kedvenc hazai részvényeik.

Richter-vezér a koronavírusról: tavasszal már visszatérhetünk egy normálisabb kerékvágásba

Óriási dolog, hogy egy év alatt két koronavírus-vakcina is megkapta az amerikai engedélyeket, ezt egy évvel ezelőtt senki sem gondolta volna – mondta el a Richter vezérigazgatója, Orbán Gábor az Indexnek adott interjúban. 2021-től azt várja a Richter vezetője, hogy tavasszal visszatérhetünk egy normálisabb, de a korábbival nem teljesen azonos kerékvágásba társadalmi, gazdasági szempontból egyaránt.

Harminc év a pesti tőzsdén - Az Ibusz-részvénytől a V-alakú kilábalásig

Idén ünnepelte volna újraalakulásának harmincadik évfordulóját a Budapesti Értéktőzsde - már ha a szokatlan körülmények közepette lett volna mód és szándék az ünneplésre. A tőzsde hőskorának huszonéves szereplői ma már - ha nem hagyták el a piacot - bankok és brókerházak vezérigazgatói székében ülnek vagy a napi munkától - de nem a kereskedéstől! - már régen visszavonult magánbefektetők. A harmincadik tőzsdeév a korábbiaknál jóval eseménydúsabbnak bizonyult. A BUX index megjárta a mennyet (február 20-án 45792 pontos abszolút csúcsot) és a poklot is, egyetlen hónap alatt 16 ezer pontot zuhanva. Három évtizedre éppen három drámai esés és ugyanennyi feltámadás jutott.

Megállapodást kötött a Richter latin-amerikai értékesítésre

A Richter és az Estetra, ami a Mithra leányvállalata, licensz és szállítási megállapodást kötöttek egy új orális fogamzásgátló értékesítéséről Latin-Amerika kulcsfontosságú piacaira. A két vállalat már korábban partneri kapcsolatra lépett ennek az új készítménynek az európai és oroszországi értékesítésére.

Tovább vásárolja saját részvényeit a Richter

Kedden is vásárolta saját részvényeit a Richter, ezúttal csak kisebb mennyiségben, de összességében már több mint 1,6 milliárd forintot költött sajátrészvény-vásárlásra a vállalat.

Tovább vette saját részvényeit a Richter

Hétfőn tovább vette részvényeit a Richter, ezzel együtt már közel 1,6 milliárd forintot költött sajátrészvény-vásárlásra a vállalat.

Ismét vette saját részvényeit a Richter

Pénteken tovább vette részvényeit a Richter, ezzel együtt már közel 1,4 milliárd forintot költött sajátrészvény-vásárlásra a vállalat.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR