Továbbra is dübörög az ingatlanpiac (x)

Portfolio
Vitathatatlan, hogy az ingatlanpiac robbanásszerű növekedésnek indult. Ennek egyik oka a befektetési céllal történő vásárlók számának emelkedése. A magasabb árak miatt jó üzlet az Airbnb vagy az albérleteztetés is. Az egyik leggyorsabban fejlődő helyszín a IX. kerület, ahol átlagosan 3000 forintos négyzetméterenkénti áron lehet albérletet kiadni. A környéken lassan hiánycikk a kislakás, valamint a pesti kerületek közül csak az V. és VI. kerületben magasabbak az átlagos bérleti díjak.
Ennek ellenére sokan tartanak a lakásuk kiadásától és az ezzel járó nyűgtől. Ezért döntött úgy az egyik legnagyobb budapesti beruházás, a IX. kerületi Allure Residence lakópark építtetője, hogy az átadás után bérbeadás-menedzsment szolgáltatást is nyújt majd.

Az Allure Residence Budapest 520 új, napfényes, otthonos lakást kínál egy sarokra a Duna-parttól, a Művészetek Palotájától (MÜPA) és a Nemzeti Színháztól. A lakóparkban 37-110 m2-es lakásokból választhatnak az otthonkeresők, akik kényelmét a mélygarázs, az új üzlethelyiségek, a zárt belső park és a tágas közösségi terek is szolgálják. A lakópark kiváló infrastruktúrájú környéken, a rohamosan fejlődő IX. kerületben épül, számtalan kulturális intézmény, üzlet, bevásárlóközpont és ideális sportolási helyszín szomszédságában. A közelben található a 2-es, 24-es, 51-es villamosok, valamint a 23-as, 54-es és 55-ös buszok megállója is. A belváros néhány perc alatt könnyedén elérhető autóval, tömegközlekedéssel, vagy akár gyalog.

A megnövekedett igényt az is mutatja, hogy az Allure első ütemének összes lakása elkelt, a második ütem lakásainak pedig már csak a 30%-a szabad. A beruházók ezért úgy döntöttek, hogy szeptember második felében elindítják a harmadik ütemet is. Így a kerületben szabad újépítésű kislakásokat nagy választékban jelenleg az Allure Residence Budapest lakópark kínál, amelynek lakáslistája itt érhető el: http://allurebudapest.hu/hu/lakasok.

További információt pedig a szeptember 29-én kezdődő Lakás 2017 kiállításon, a www.allurebudapest.hu vagy a Facebook.com/allurebudapest oldalon találhatnak az érdeklődők.

(x)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF