Lakást vennél? Akkor ezt ne hagyd ki idén ősszel (x)

Portfolio
Aki vett már valaha lakást, tudja, hogy ez általában nem megy egyszerűen. Nem áll meg a megfelelő ingatlan kiválasztásánál: egy olyan komplex folyamat, amelyben szükségünk van pénzügyi és jogi szakértelemre, műszaki tanácsadásra, arra, hogy pontosan ismerjük a hitelfelvétel folyamatát, vagy hogy választ kapjunk az intelligens otthonokkal kapcsolatos kérdésekre. Ezekben segít a LAKÁS 2017, szeptember utolsó hétvégéjén a Millenárison. A belépés ingyenes.
Ha egy számmal kellene jellemeznünk a magyar ingatlanpiac jelenlegi helyzetét, az minden bizonnyal a 100 lenne. Az idei évben ugyanis rekordgyorsasággal, átlagosan 100 nap alatt keltek el a társasházi (tégla) lakások Budapesten. Összehasonlításként: 2013-ban ez az átlagos értékesítési idő 150-170 nap volt. És még egy szám. A lakásépítési engedélyek száma is folyamatosan növekszik: míg 2015-ben csak 12,5 ezer, 2016-ban már több mint 30 ezer engedélyt adtak ki, az idei évben pedig csak az első három hónapban 9500-at!

Ez is jól mutatja, hogy az elmúlt években izgalmas fejlődésnek indult a magyar ingatlanpiac: folyamatosan épülnek az új társasházak, a kereslet és a kínálat látványosan felpörgött, a használt lakások piaca rég volt ennyire mozgalmas. Sok család kap kedvet vásárláshoz, felújításhoz (ezt a döntést segítik az adókedvezmények és a CSOK is), a fejlesztők folyamatosan jelentik be új projektjeiket, de a használt ingatlanok piaca sem tűnik unalmasnak.

A LAKÁS 2017 kiállítás és vásár keretein belül megrendezünk egy három részes Portfolio Klubot is, melynek témája természetesen a lakásvásárlás lesz: hol vegyünk, mit vegyünk, mire figyeljünk lakásvásárláskor? A belépés díjmentes, de regisztrációhoz kötött!

Épp ezért még több kiállítóval és megújult programkínálattal várja a látogatókat Magyarország első számú lakásvására, a Portfolio LAKÁS 2017 szeptember utolsó hétvégéjén a Millenárison.

Az őszi LAKÁS 2017-re, Magyarország legfontosabb lakáskiállítására a legnagyobb fejlesztők, mint a Cordia, a METRODOM, a BIF vagy az OTP Ingatlan legújabb projektjeiket hozzák el. Ilyen újdonság például a Harsánylejtő Kertváros, a Ha11er Projekt, a Chameleon Smart Home, vagy a Csillagkert Residence. Számos exkluzív projekt és építési telek is elérhető, és természetesen az ingatlanközvetítői piac vezető szereplői is ott lesznek teljes adatbázisukkal, vagyis rengeteg eladó lakásból lehet majd válogatni.

A LAKÁS 2017 olyan ingatlankiállítás és vásár, ahol minden a lakáskeresőkről és a lakáskeresőknek szól majd. A már konkrét szándékkal rendelkezők mellett azokat is várják a szervezők, akik a közeljövőben vagy középtávon gondolkodnak lakásvásárláson, lakáseladáson, lakáshasznosításon vagy éppen előnytelen hiteleik kiváltásán. A több ezer eladó lakás mellett a műszaki és esztétikai fejlesztésen gondolkodókat olyan cégek ajánlatai, akciói, tanácsadói várják, akik lakásfelújításban- és modernizálásban nyújtanak segítséget.

A rendezvény célja, hogy végig kísérjen a lakásvásárlás folyamatán: a látogatók egy helyen megtalálnak mindent, ami az ingatlanvásárláshoz, bérléshez szükséges lehet, legyen szó új vagy használt lakásról, befektetésről, bérlésről, felújításról, építésről vagy eladásról.

A szervezők a család minden tagjára gondoltak, a gyereksarok mellett például tesztvezetéssel lehetőség lesz kipróbálni a legújabb elektromos- és hibrid autókat is.

LAKÁS 2017
2017. SZEPTEMBER 29 - OKTÓBER 1.
MILLENÁRIS B épület, BUDAPEST


2017. szeptember 29. 12:00-től 19:00 óráig
2017. szeptember 30. 10:00-től 18:00 óráig
2017. október 1. 10:00-től 18:00 óráig

A belépés ingyenes!

(x)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF