Hogy juthat egy cég, önkormányzat elérhető áron elektromos autóhoz? (x)

Portfolio
Az nem kérdés, hogy a jövő közlekedése az elektromos meghajtású autókról szól. A környezetkímélő járművek használatával csökken a károsanyag-kibocsátás és a légszennyezés, ráadásul használatuk számos előnnyel jár, az alacsony üzemanyag-költségtől kezdve az ingyenes parkolásig. Az E.ON E-flotta szolgáltatása kedvező áron elérhető vállalkozások és önkormányzatok számára is, és olyan hasznos szolgáltatásokat is tartalmaz, mint a dedikált flottakezelői kapcsolattartó.


"A felelősségünk nem csupán a jelennek kell, hogy szóljon, hanem a jövőnek is elszámolással tartozunk. Az elektromos autók gazdaságosak, nem bocsátanak ki káros anyagot, csendesek, s ami a legfontosabb: többször tudunk eljutni ügyfeleinkhez a költségek emelkedése nélkül. Márpedig egy közpénzből gazdálkodó önkormányzat számára rendkívül fontos a takarékosság, a céltudatosság, s a környezet védelme. Ez vezérelt bennünket akkor, amikor igent mondtunk az E.ON-nak, s egyúttal igent mondtunk a jövőre!" - mondta el Szalay Ferenc, Szolnok Megyei Jogú Város polgármestere.

Székesfehérvár

A székesfehérvári önkormányzat és intézményei már lassan két éve élvezik az E.ON E-flotta előnyeit.



"Az életminőség egyre jobban felértékelődő kérdés napjainkban egy város életében, amelyhez a levegőtisztaság, a zajterhelés szintje is hozzátartozik. Ezért alapvetően az elektromos autók használatát, annak elterjesztését is környezetvédelmi fejlesztésnek tekintjük. Különösen fontos ez a Székesfehérváron kiemelkedően magas gépjárműszám miatt. Az önkormányzat a Városfejlesztési Kft.-nél már használatba állított elektromos autókat, a Béla úti városi temetőben pedig elektromos kisbusz közlekedik. Most három újabb gépjármű követi ezeket a sorban, amelyet az Egyesített Szociális Intézmény, a Humán Szolgáltató Intézet és a Polgármesteri Hivatal fog majd használni - köszönjük az E.ON-nak és a Nissannak az együttműködést. Ezt a folyamatot, gyakorlatot egyébként szeretnénk tovább folytatni a városban. Fontos elmondani azt is, hogy nemcsak a gépjárművek száma bővül, hanem a töltőállomások száma is a városban, ami ugyanolyan fontos kérdés az elektromos autók használatában." - mondta el dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere.

(x)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF