Megérkezett a jóváhagyás, az OTP alapja viheti MOM Parkot

Portfolio
A Wingholding Zrt. mai tájékoztatása szerint a társaság 16,6 százalékos tulajdonában álló MOM-Park MFC Ingatlanforgalmazó és Beruházó Kft. és az OTP Ingatlanbefektetési Alap között létrejött adásvételi szerződés alapján a Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyta a MOM-Park MFC Kft. tulajdonában lévő MOM Park Bevásárlóközpont átruházására vonatkozó tranzakciót.
A Wingholding Zrt. hétfői tájékoztatása szerint a társaság által 16,6 százalékos arányban tulajdonolt MOM-Park MFC Ingatlanforgalmazó és Beruházó Kft. és az OTP Ingatlanbefektetési Alap között létrejött adásvételi szerződés alapján a Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyta a MOM-Park MFC Kft. tulajdonában lévő 1123 Budapest, Alkotás u. 53. szám alatti, MOM Park Bevásárlóközpont átruházására vonatkozó tranzakciót, melynek megfelelően az ingatlan átruházásának legfőbb feltétele teljesült, és ennek alapján a tranzakció zárása várhatóan 2018. augusztusában megtörténik.

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, a GVH jóváhagyását követően az OTP alapja közel 18 ezer négyzetméternyi irodaterületet, több mint 30 ezer négyzetméternyi elég jól kiadható üzlethelyiséget szerez. A MOM Park eddigi tulajdonosa egy nemzetközi befektetési konzorcium volt, amelyet a hazai ingatlanfejlesztő és befektető WING, az amerikai Morgan Stanley ingatlanbefektetési részlege, a Morgan Stanley Real Estate Investing, és az osztrák bevásárlóközpont specialista CC Real alkotott

(BÉT)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF