Előfizetői tartalom

Fintech testületet alapított az MNB

Portfolio
Megtartotta alakuló ülését az MNB által alapított Digitalizációs és FinTech Tanácsadó Testület, amely a széleskörű piaci vélemények és tapasztalatok megosztásával támogatja az MNB digitalizációs törekvéseit. Az ülés fő napirendi pontja az MNB kidolgozás alatt álló FinTech Stratégiája volt. A testület tagjai megvitatták és előremutatónak tartják az MNB kezdeményezéseit a pénzügyi rendszer digitalizációjának fejlesztését célozva, és számos javaslatot fogalmaztak meg a jegybanki szakértők számára. A testület következő ülését várhatóan jövő év elején tartja - olvasható az MNB közleményében.

A hazai pénzügyi rendszer digitalizációjának és az innovatív pénzügyi megoldások széles körű elterjedésének támogatása érdekében létrehozott Digitalizációs és FinTech Tanácsadó Testület 2019. szeptember 16-án megtartotta alakuló ülését. Az ülést a testület két társelnöke Christopher Mattheisen, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatója és Dr. Patai Mihály...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái