Hogy lehet felpörgetni a legkisebb cégeket Debrecenben, Miskolcon és országszerte?

Portfolio
A magyar vállalkozásoknak napról napra újabb kihívásokkal kell szembe nézniük, az elmúlt néhány hónap mutatói alapján jól látható, hogy nem kezdte túl jól az évet a magyar gazdaság. A Portfolio és a KAVOSZ országos rendezvénysorozatán április 12-én Debrecenben, április 13-án pedig Miskolcon szakemberek segítségével járunk utána, mégis mi vár idén a magyar cégekre, látni-e már a fényt az alagút végén.

Nincs olyan magyar kkv, amelynek életére ne gyakorolt volna hatást az elmúlt egy év turbulens gazdaságpolitikai környezete.

Még ki sem jutott a magyar gazdaság a koronavírus okozta sokkból, az orosz-ukrán háború, az infláció és az energiaválság kockázata egyaránt nehézségeket jelentett. Mindennek hatását jól mutatja az, hogy egy felmérés szerint 2020-2022 között  közel 50 százalékkal is csökkenhetett a magyarországi kis- és középvállalkozások értéke.

Az elmúlt néhány hónap gazdasági mutatói sem festenek túl derűs képet, akár a kiskereskedelmi forgalmat, akár az ipari termelést, akár a foglalkoztatást nézzük, egyelőre szembetűnő a folyamatok romlása, amely nehéz helyzetbe hozza a hazai vállalkozásokat is.

Ugyanakkor a cégek tulajdonosai és vezetői a megfelelő intézkedésekkel képesek lehetnek ellensúlyozni a negatív hatásokat. Ebben lehet a vállalatvezetők, vállalkozók, gazdálkodók segítségére a Portfolio és a KAVOSZ országos gazdasági rendezvénysorozata:

  • április 12-én Debrecenben
  • április 13-án Miskolcon

várjuk az érdeklődőket.

Debrecenbe április 12-én, szerdán érkezik a roadshow.

Az ingyenes szakmai rendezvényen a célunk, hogy átfogó képet adjunk a hazai gazdasági helyzetről és összegyűjtsük azokat a pénzügyi és fejlesztési lehetőségeket, amelyek segíthetik a kis- és középvállalkozásokat az újraindulásban és kiutat jelenthetnek a válságból.  

Miskolcon április 13-án várjuk az érdeklődőket.

Várható-e javulás a gazdasági folyamatokban az idén? Milyen hazai források, hitelprogramok állnak a vállalatok rendelkezésére a válságkezelésben? Hogyan lehet megőrizni és növelni a versenyképességet nehezített pályán? A rendezvénysorozat állomásain vállalatvezetők, szakértők, a szakpolitika és a finanszírozói oldal képviselői adnak áttekintést a helyi vállalkozások lehetőségeiről, a régió gazdasági kilátásairól és versenyképességéről.

A RENDEZVÉNY TÁMOGATÓINKNAK KÖSZÖNHETŐEN INGYENES, DE A RÉSZVÉTELHEZ REGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES.

Előadóink lesznek - többek között -

Debrecenben:

  • Papp László, Debrecen polgármestere;
  • Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke;
  • Eppel János, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének elnöke;
  • Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója;

Miskolcon:

  • Szopkó Tibor, Miskolc alpolgármestere;
  • Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója;
  • Madár István, a Portfolio vezető elemzője;

MINDKÉT RENDEZVÉNY TÁMOGATÓINKNAK KÖSZÖNHETŐEN INGYENES, DE A RÉSZVÉTELHEZ REGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES.

Címlapkép: Getty Images

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF