Kiosztották az Év Menedzsere Díjakat: mutatjuk a teljes listát

Portfolio
Kiosztották a 2022-es Év Menedzsere Díjakat. A Menedzserszövetség május 20-án, 28. alkalommal rendezte meg a gálát. Az elnökség titkos szavazással döntött idén is arról, hogy kategóriánként - fél éves jelölési és döntési folyamatot követően - kik lettek a legkiválóbb vezetők.

A Menedzserek Országos Szövetsége a Portfolio-t arról tájékoztatta, hogy az ajánlásokat idén is titkosan kezelte az ügyvezetés a jelöltek tudta nélkül, és összeállították a háttéranyagokat a Jelölő Bizottság részére.

Az év elején a Menedzserszövetség közel 15 partnerszervezete, a Szövetség elnöksége és ügyvezetése, valamint a Jelölő Bizottság elnöke, Beck György és a Bizottság tagjai, az elmúlt év díjazottjai tették meg ajánlásaikat mind a 8 kategóriában. A bizottság pontozása alapján kategóriánként 3 jelölt került a Menedzserszövetség elnöksége elé, rangsorolás nélkül. Az elnökség pedig titkos szavazással döntött idén is arról, hogy kategóriánként - fél éves jelölési és döntési folyamatot követően - kik lettek a 2022-es év legjobb vezetői.

A 2022-es Év Menedzsere Díjak díjazottjai Forrás: Menedzserek Országos Szövetsége

Az Év Menedzsere Díjak kitüntetettjei 2022-ben

  • A Menedzserszövetség Év Menedzsere Díjának kitüntetettje Noszek Péter, a Nestlé Hungária ügyvezető igazgatója.
  • A Menedzserszövetség és a Bayer Hungária Kft. közös Év Női Menedzsere Különdíj kitüntetettje Heiszler Gabriella, a SPAR Magyarország elnök-ügyvezető igazgatója.
  • A Menedzserszövetség és a DAS Jogvédelmi Biztosító közös Év Fiatal Menedzsere Díj kitüntetettje Birmacher Barnabás, a Bitrise vezérigazgatója és társalapítója.
  • A Menedzserszövetség és a Foxconn közös Jövő Menedzsere Különdíj kitüntetettje Kádár Tamás, a SEON alapító-vezérigazgatója.
  • A Menedzserszövetség és a Gránit Bank Zrt. közös Év Menedzsere Életműdíj kitüntetettje Czakó Borbála, korábbi londoni magyar nagykövet, stratégiai tanácsadó.
  • A Menedzserszövetség és a Shell Hungary Zrt. közös Év Menedzsere a Társadalomért Különdíj kitüntetettje Jaksity György, a Concorde Zrt. alapítója és igazgatóságának elnöke.
  • A Menedzserszövetség és a Volkswagen közös Kék Innovációs Különdíj kitüntetettje Kiss Katalin, a MAM-Hungária Kft. ügyvezetője, a MAM vállalatcsoport gyártási vezérigazgatója.
  • A Menedzserszövetség és a Linde Gáz Magyarország Zrt. közös Év Menedzsere a Környezettudatos Gazdaságért Különdíj kitüntetettje Jamniczky Zsolt, az E.ON Hungária Csoport vezérigazgató-helyettese.

Címlapkép: A 2022-es Év Menedzsere Díjak díjazottjai és díjátadói Forrás: Menedzserek Országos Szövetsége

Az Év Menedzsere Díjak médiatámogatója a Portfolio Csoport.

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF