Előfizetői tartalom

MOL: részvényeink alulértékeltek

Portfolio
A MOL bejelentette, hogy a közgyűlés által biztosított felhatalmazás keretén belül megkezdte saját részvényeinek vásárlását, azok alulértékeltsége miatt. A részvényárfolyam a nap döntő részében a negatív tartományban tartózkodott, majd 0.8%-os emelkedéssel zárt. Meggyőződésünk, hogy a MOL döntésében szerepet játszott az OMV 10%-os pakett vásárlása azon időszakban, mikor a részvények árfolyama 4,000 Ft alá esett. Az igazgatóság a saját részvény vételével minden bizonnyal el kívánja kerülni, hogy ismételten megjelenjen egy szakmai szereplő a vételi oldalon.

A MOL hivatalos közleménye: A MOL Magyar Olaj-és Gázipari Rt. bejelenti, hogy 2002.augusztus 2-án megbízást adott az érvényes közgyűlés felhatalmazás keretein belül történő saját részvény vásárlására legfeljebb alaptőkéjének 10%-a mértékéig. A vásárlásokra olyan időszakban kerül sor, amikor a MOL meg van győződve arról, hogy részvényei jelentősen alulértékeltek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés