Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Masterplast árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
MASTERPLAST ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
MASTERPLAST kötéslista
Idő Ár Darab Érték
MASTERPLAST statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 64245.6276
Nyitó ár: 4440
Előző záró ár: 4400
Napi átlagár: 4390.444477
180 napos átlagár: 3614.0400699103
360 napos átlagár: 2985.3761969178
Napi minimum: 4350
Napi maximum: 4440
Éves minimum: 790 2020-10-28
Éves maximum: 4880 2021-09-07
Történelmi minimum: 370 2014-11-21
Történelmi maximum: 4880 2021-09-07
Forgalom (db): 6817
Forgalom: 29929660
Árfolyamváltozás 1 hó: -0.9009009009009%
Árfolyamváltozás 3 hó: 73.913043478261%
Árfolyamváltozás 12 hó: %
Adatlap
Masterplast
Rating
Értékpapír megnevezése MASTERPLAST share
Értékpapír kibocsátója MASTERPLAST Nyilvánosan Mûködõ Részvénytársaság
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000093943
Kijelzés módja (Ticker) MASTERPLAST
Értékpapír névértéke 100 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 14 601 279
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 2011-11-29
Első Kereskedési Nap 2011-11-29
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a Masterplast árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Masterplast hírek

Nem kímélik a magyar tőzsdét sem, nagyot estek a hazai sztárpapírok

Az általános nemzetközi hangulatromlással együtt a magyar tőzsde kispapírjai is csúnya mínuszba kerültek. A BUX index komponensei közül az összes mínuszban áll, a hagyományosan defenzív Magyar Telekom és a Nyomda relatíve jól teljesítenek a többi részvényhez képest, de még utóbbiak árfolyama is közel 1 százalékos mínuszban áll.

Felminősítés érkezett a Masterplastra: venni kell a részvényt

Közzétette a héten frissített idei eredményvárakozásait a Masterplast menedzsmentje, erre reagálva az MKB elemzője ma megemelte a vállalat részvényeire vonatkozó célárát 5167 forintra, ami közel 10 százalékos felértékelődési potenciált jelent a jelenlegi árfolyamról. Az elemző fel is minősítette a részvényt, a friss ajánlás vétel.

Hétszerezni tudott, aki egy éve Masterplastba tette a pénzét - De még így sem drága a részvény?

Közzétette legfrissebb eredmény-előrejelzését a Masterplast menedzsmentje, aminek hatására új történelmi csúcsra emelkedett a részvények árfolyama a keddi kereskedésben. Elképesztő ralin van túl a papír és már nincs messze az árfolyam a cég elnöke, Tibor Dávid által megfogalmazott legutóbbi célártól. Megnéztük, hogy olcsó-e még a Masterplast az európai szektortársakhoz viszonyítva.

Kitört a pesti tőzsdeláz, mindenki őrült limbót ráz

Biztosan sokan emlékeznek a Mészáros-részvények csodálatos szárnyalására még 2017-ből, amikor sok hazai kispapírban a napi elmozdulás alapegysége az 5 százalék volt, de gyakran ennek többszörösével emelkedtek az árfolyamok. És nem csak azoknak a vállalatoknak a részvényeinél, ahol a nagybefektető megjelent, hanem azoknál is, ahol csak sejtették a megjelenését. Annyiban hasonló a szituáció most az akkorival összehasonlítva, hogy most is őrült sebességgel növekedő cégek iránt nőtt meg alaposan a befektetők érdeklődése, és az árfolyamok is meredeken emelkednek. Négy hazai, tőzsdei cég sztoriját néztük meg, és azt is, hogy mit mutat a technikai kép a részvényeiknél.

Bombahír érkezett, történelmi csúcson a Masterplast árfolyama

Kifejezetten magas forgalom mellett zsákolják a befektetők a Masterplast részvényét, miután a cég bejelentette, hogy a bevételprognózist 25 százalékkal, a profitvárakozást pedig közel 50 százalékkal megemelik az idei évre vonatkozóan. A mai ralinak köszönhetően új történelmi csúcson van a vállalat részvénye.

Nagy bejelentés a Masterplasttól: durván megemelte profitvárakozását a cég

Jelentősen módosította a Masterplast menedzsmentje az idei évre vonatkozó eredményvárakozását, miután az első félévben már teljesítette a januárban publikált adózott eredménycél 90 százalékát. Az első nyolc hónap eredményei alapján a 2021-es bevételprognózisát 25 százalékkal, profitvárakozását pedig közel 50 százalékkal emelte meg a januárihoz képest a ma reggeli közleménye szerint a vállalat.

Csökkenni kezdtek az építőipari nyersanyagárak, hamarosan a fogyasztók is érezni fogják a hatást

Csökkenni kezdtek az árak az építőanyag-gyártók nyersanyagai területén, ami a fogyasztókat is el fogja érni - mondta el a Világgazdaságnak Tibor Dávid, az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) Hazai Építőanyag-gyártó Tagozatának és a Masterplast Nyrt.-nek az elnöke. A szakértő elmondása szerint a pandémia után megnőtt keresletet mára utolérte a kínálat.

Mi a cél az új magyar szuperholdinggal? Kinek áll ez érdekében?

Távközlési szuperholdingot hoz létre a magyar állam és a 4iG, a magyar cég hamarosan akár az Antenna Hungária többségi tulajdonosa is lehet. A tegnap bejelentett tranzakció csak egy a sok közül, amely jelzi, a hazai távközlés szélsebesen alakul át, a 4iG körül egy nagy magyar, integrált telco cég épül, teljeskörű szolgáltatáspalettával. Rengeteg a nyitott kérdés: mennyi hely marad a többi szolgáltatónak? Mi lesz a Telenorral? Mit jelent a nemzeti érdekek képviselése? Hogy néz majd ki a 4iG a folyamat végén? És mi jut ebből a kisrészvényeseknek? Néhány gondolat, ami eszembe jutott a tegnapi bejelentés kapcsán.

Tovább robog a Masterplast-gyorsvonat, történelmi csúcsra ment az árfolyam

Tovább dübörög az üzlet a Masterplastnál, a globális felújítási láz és az egészségipari bővülés új történelmi rekordra repítette a második negyedévben a cég árbevételét és profitszámait. 2021. első félévében a vállalat adózott eredménye már több mint 40 százalékkal meghaladta a teljes 2020. évi profitot – derül ki a Masterplast ma reggel publikált féléves jelentéséből. A számok közzétételét követően új történelmi csúcsra emelkedett a ma reggeli kereskedésben a Masterplast részvényeinek árfolyama.

Kedvező minősítést kapott a Masterplast, jöhet a kötvénykibocsátás

Kedvező minősítést kapott a Masterplast a Scope Ratingstől az újabb tervezett kötvénykibocsátáshoz kapcsolódóan, a friss minősítés BB-, stabil kilátásokkal. Ez egy szinttel van az MNB által elvárt felett a Növekedési Kötvényprogramban való részvételhez és felminősítésnek számít az előző két kötvénykibocsátás alkalmával adott minősítéshez képest.

Kinél lesz a karmesteri pálca a magyar részvények piacán?

A BUX az elmúlt kereskedési napok során új mindenkori csúcsot állított be, és átlépte a történelmi 50 000 pontos álomhatárt. Tette ezt mindezt úgy, hogy egyetlen blue chip sem volt képes ugyanezt végrehajtani, még ha mindegyik emelkedett is. Így elmondható, hogy igazi csapatmunka zajlott le a szemünk előtt. Azonban sokáig egyetlen piac sem maradhat vezetőréteg, vagy hasonlóan kis tőzsdék esetén vezető papír, papírok nélkül, legalábbis a technikai elemzés szerint. Ha nincs senkinél a karmesteri pálca, abból előbb-utóbb kakofónia keletkezik. Elemzésünkben azt vizsgáltuk meg, hogy melyik részvény kerülhet vezető szerepbe. Emellett néhány, mostanában sokat emelkedett kisebb papírt is megnézünk.

A nyárias forgalom ellenére is jól teljesített a BUX júliusban

Júliusban is emelkedett a BUX index alacsonyabb, nyárias forgalom mellett. A legnagyobb forgalmat az OTP részvényeivel bonyolították, amely a teljes volumen közel 60 százalékát adta. A legjobb teljesítményt azonban a Richter papírjai nyújtották a magyar blue chipek közül. A három legnagyobb brókercég sorrendjében is volt kisebb változás, a Wood zárt az élen, míg a Concorde és az Erste helyet cserélt – derül ki a BÉT július havi tájékoztatójából.

Begyorsul-e az esés a magyar tőzsdén?

Bár az amerikai részvénypiacokon a júliust is az új csúcsok jellemezték, a magyar piac sokkal inkább az oldalazó európai piacokhoz hasonlóan mozgott. Sőt, az utóbbi hetekre inkább a lefelé csúszás volt a jellemző. A piacnak nem segített a forint körül ismét feltámadó bizonytalanság, és az sem, hogy az OTP megszűnt húzópapír lenni - legalábbis egyelőre. A technikai elemzés segítségével elemeztük, hogy a milyen a kereslet és kínálat viszonya az uborkaszezon közepén, és mire számíthatunk a nyár vége után.

Raliznak a Masterplast részvényei, történelmi csúcson az árfolyam

Ma kifejezetten jó a nemzetközi kereskedési hangulat, és elkezdték ledolgozni a tőzsdék a tegnapi mínuszokat. Feljebb került a BUX index is, elsősorban az OTP és a Masterplast erős teljesítményének köszönhetően. Ezzel utóbbi árfolyama új történelmi csúcsra került, és mindezt ráadásul magas forgalom mellett.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR