MASTERPLAST árfolyam

Mentés a kedvencekhez
|
|
| Ma: Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
MASTERPLAST ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
MASTERPLAST kötéslista
Idő Ár Darab Érték
MASTERPLAST statisztikák, mutatók
nyitó: 808
előző záró:
napi átlag:
napi min.:
napi max.:
52 heti min.:
52 heti max.:
történelmi min.:
történelmi max.:
záró 52 heti min.:
záró 52 heti max.:
záró történelmi min.:
záró történelmi max.:
Egyhónapos záró árfolyam:
forgalom (db):
forgalom (HUF):
kapitalizáció (HUF):
BÉT teljes kap. (HUF):
változás 1 hó:
változás 3 hó:
változás 12 hó:
volatilitás 1 hó:
volatilitás 3 hó:
volatilitás 12 hó:
Féléves átlag:
Éves átlag:
Negyedéves záró árfolyam:
Előző éves záró árfolyam:
MASTERPLAST adatlap
Teljes név:MASTERPLAST Nyilvánosan Működő Részvénytársaság
Rövid név:MASTERPLAST Nyrt.
Szektor:Építőipar
Elérhetőség:8143 Sárszentmihály, Árpád utca 1/A
Telefonszám:+36-22-801-300
Fax:+36-22-801-382
Web:www.masterplastgroup.com
Befektetői kapcsolattartó:Nádasi Róbert
Befektetői kapcsolattartó mail:nadasirobert@masterplast.hu
Befektetői kapcsolattartó tel:+36-22-801-300
Befektetői kapcsolattartó fax:+36-22-801-382
Könyvvizsgáló:Mazars Kft., könyvvizsgálatért személyében felelős: Molnár Andrea Kinga
Tevékenység:Az 1997-ben alapított Masterplast csoport a közép-európai régió legnagyobb magyar tulajdonú építőanyag-gyártó vállalata. ^~Leányvállalataival 8 közép-kelet-európai országban biztosítja a közvetlen piaci jelenlétet, valamint export partnerei által az európai országok többségében jelen van. Meghatározó pozícióval rendelkezik a homlokzati hőszigetelő, magastető szigetelő és szárazépítészeti rendszerek elemeinek piacán. Termékhátterét a Magyarországon és Szerbiában működő, ISO és TÜV minősítéssel rendelkező gyártóbázisain folytatott termeléssel és stratégiai gyártói együttműködésekkel biztosítja. A Masterplast kiépített vevőközpontú értékesítési rendszerrel, a gyártott és forgalmazott termékek minőségének folyamatos ellenőrzésével, stabil termékellátási háttérrel és rugalmas logisztikai megoldásokkal versenyképes üzleti szolgáltatásokat biztosít partnerei számára. A Masterplast a fenntarthatóság, energiahatékonyság és környezetvédelem szempontjait mind belső folyamataiban, mind pedig termékei gyártásában és fejlesztésében kiemelten fontosnak tartja.^~A Masterplast a partnerek igényein alapuló versenyképes termékeivel és szolgáltatási portfóliójával az európai építőanyag ipar meghatározó szereplőjévé kíván fejlődni.
Részvénytulajdonosok:

Tibor Dávid (31,15%, 4 548 057 részvény)

Ács Balázs (26,55%, 3 877 259 részvény)

OTP Alapkezelő Zrt. (6,42%, 936 762 részvény)

SOH Kft. és LPH Kft. együttesen (5,47%, 798 869 részvény)

Megjegyzés: A közkézhányad meghatározásánál nem vettük figyelembe az olyan tulajdonosokat, akiknek a teljes értékpapír-állomány legalább 5%-a a tulajdonában van, valamint a letétkelezők birtokában lévő értékpapír-állomány azon részét, amelyről a letétkezelő rendelkezésre álló igazolása alapján megállapítható, hogy a teljes értékpapír állomány legalább 5%-át kitevő értékpapír mennyiség van az adott személy tulajdonában. A közkézhányad megjelenítése a kibocsátó által megadott adatokon alapul.

Vállalatvezetés:NÁDASI Róbert (vezérigazgató)
TIBOR Dávid (elnök)
ÁCS Balázs (alelnök)
Részvényfajta:Törzsrészvény
Értékpapír típus:Névre szóló
Értékpapír előállítási módja:Dematerializált
Kereskedés pénzneme:100 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db):14 601 279
Tőzsdei kategória:Prémium
Kereskedés pénzneme:HUF
Bevezetési nap:2011-11-29
Első kereskedési nap:2011-11-29
Az oldalon a MASTERPLAST árfolyam alakulását lehet nyomonkövetni
MASTERPLAST hírek

Egyre kisebb tortából egyre nagyobbat harap ki a cseh brókercég a magyar tőzsdén

A júliushoz képest enyhe forgalomnövekedés volt tapasztalható augusztusban a BÉT-en, de a forgalom még mindig alacsony szinten ragadt, a koronavírus és az árfolyamok meredek esése miatt megélénkülő érdeklődés eltűnt a magyar tőzsdén, a forgalom a válság előtti szint alatt stabilizálódik, nagyon messze vannak már a márciusi-áprilisi csúcsok. A brókercégek rangsorában a Wood az élre tört, 28 százalékos piaci részesedést ért el, a cseh bróker az egyre kisebb tortából egyre nagyobbat harap, míg magyar riválisai piacot veszítenek.

MKB: Még mindig venni kell a Masterplast részvényeit

Megerősítette vételi ajánlását és 885 forintos célárát a Masterplast részvényeire az MKB elemzője a társaság héten publikált féléves gyorsjelentését követően. A működési folyamatok kedvezően alakulnak, részben a koronavírus-járvány alatt hozott intézkedéseknek köszönhetően, ennek eredményeként pedig egy esetleges második hullám is csak mérsékelt, átmeneti visszaesést hozhat a cégcsoportnál - indokolja az ajánlását az elemző.

Gyorsan elmúlt a koronavírus hatása a Masterplastnál: soha nem látott profitszám a cégnél

Az áprilisi koronavírus-sokk hatásait jelentősen tompítani tudta válságintézkedésekkel a Masterplast a második negyedév végére, így mindössze 4 százalékos bevételcsökkenéssel vészelte át az időszakot a vállalat – derül ki a ma reggel közzétett gyorsjelentésből. Közben a zsugorodó piacon növelni tudta a piaci részesedését a Masterplast, az EBITDA-marzs pedig soha nem látott szintre emelkedett az április-júniusi negyedévben. A jövővel kapcsolatban optimista a menedzsment, a németországi akvizícióval az egészségügyi termékek piacán is megjelent a cég, ami tovább javuló profitabilitást hozhat.

Megemelte a Masterplast-célárát az MKB

Frissítették modelljüket a Masterplastot követő MKB elemzői. Az ajánlás továbbra is vétel, míg az elemzők a 12-havi célárukat 825 forintról 885 forintra emelték meg. Az MKB új célára 44,6 százalékkal magasabb a Masterplast szerdai záróárával összehasonlítva.

Újabb felvásárlást jelentett be a Masterplast és zöld programot indít

Újabb akvizíciót jelentett be a Masterplast, egyik beszállítóját vásárolja fel 100 millió forintért – áll a cég közleményében. Ezzel együtt a vállalat elindít egy körforgásos gazdálkodási rendszert, melynek során polisztirol maradékanyagokat felhasználva gyárt majd hőszigetelő könnyűbetont.

Tovább vásárolta részvényeit a Masterplast

Tovább vette saját részvényeit a Masterplast, ezúttal 2 800 darabot vásárolt a munkavállalói résztulajdonosi programjához szükséges részvénymennyiség biztosítása keretében.

Saját részvényeket vásárolt a Masterplast

A Masterplast a Munkavállalói Résztulajdonosi Programjához szükséges részvénymennyiség biztosítása keretében kedden 2 800 darab részvényt vett tőzsdei forgalomban.

Vette magát a Masterplast

A Masterplast az MRP-program működtetése érdekében szükséges saját részvény vásárlási lépésről tájékoztatta a befektetőket a BÉT honlapján.

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR