Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Masterplast árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
MASTERPLAST ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
2 274 2 440
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
2 450 391 1
MASTERPLAST kötéslista
Idő Ár Darab Érték
MASTERPLAST statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 41115.53964
Nyitó ár: 2485
Előző záró ár: 2480
Napi átlagár: 2450.907317
180 napos átlagár: 3184.0785795373
360 napos átlagár: 3603.4686534238
Napi minimum: 2440
Napi maximum: 2485
Éves minimum: 2250 2023-04-28
Éves maximum: 4440 2022-09-15
Történelmi minimum: 370 2014-11-21
Történelmi maximum: 4880 2021-09-07
Forgalom (db): 1025
Forgalom: 2512180
Árfolyamváltozás 1 hó: 3.5490605427975%
Árfolyamváltozás 6 hó: -38.385093167702%
Árfolyamváltozás 12 hó: -34.736842105263%
Adatlap
Masterplast
Rating
Értékpapír megnevezése MASTERPLAST share
Értékpapír kibocsátója MASTERPLAST Nyilvánosan Mûködõ Részvénytársaság
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000093943
Kijelzés módja (Ticker) MASTERPLAST
Értékpapír névértéke 100 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 14 601 279
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 2011-11-29
Első Kereskedési Nap 2011-11-29
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a Masterplast árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Masterplast hírek

Új gyárat adott át a Masterplast

Átadta ma ötödik nagy hőszigetelőanyag gyárát a Masterplast. A szabadkai gyár 5,05 milliárd forint értékű, zöldmezős beruházással létesült, amely évente 150 ezer köbméteres kapacitással XPS - zártcellás polisztirol - hőszigetelő termékek előállítására képes.

Nincs több magyar, aki hajlandó három műszakban dolgozni – Tényleg a fülöp-szigeteki munkás lesz a megoldás?

Kifejezetten pesszimisták voltak a gazdasági kilátásokkal kapcsolatban a székesfehérvári vállalatok vezetői. Egy csütörtöki üzleti fórum kerekasztalbeszélgetésében szóba került, hogy miért nincsenek magyar munkások, miért kell helyettük például a Fülöp-szigetekről toborozni, emellett volt olyan cégvezető, aki arról beszélt, hogy a kormány különutas politikája ma már rontja az üzletüket.

Újabb veszteséges negyedévet zárt a Masterplast

A veszteséges negyedik negyedév után 2023 első negyedévét és mínusszal zárta a Masterplast, minden eredményszinten – derül ki a cég ma reggel publikált közleményéből. A gyorsjelentést követő közleményben a vállalat menedzsmentje megerősítette, hogy a cél, hogy a teljes 2023-as évet végül nyereséggel zárja, ami akkor is megvalósulhat, ha a jelenlegi keresleti szint marad.

Két hónap és itt a fordulat - kiderült, hova mehet a magyarok pénze

Már meghallgatható a Portfolio Checklist pénteki adása. Az műsor első részében arról volt szó, hogy a kormány szigorított a befektetési alapok szabályozásán, jobban megkötik, hogy mibe fektethetik a kezelt vagyont. Vendégünk Nagy Botond, a Portfolio pénzügyi elemzője. Beszéltünk még a Mol és a Masterplast jelentéséről is, előbbi remek évet zárt nagyrészt köszönhetően az olcsó orosz olajnak, utóbbi viszont csalódást keltő adatokat közölt. A Molról Mohos Kristófot, a Porfolio energiapiaci elemzőjét, míg a Masterplasttal kapcsolatban Fekete Beatrixot, lapunk elemzőjét kérdeztük.

Ez nagyon csúnya, tovább ütik a Masterplastot

Már tegnap is jelentős mínuszban zárt a Masterplast, miután a csütörtökön megtartott éves tájékoztatón a cég bejelentette, hogy alaposan lerontotta a következő évekre vonatkozó várakozásait, és két évig nem fog osztalékot fizetni, valamint leépítésekbe kezdett. Az árfolyam mélyrepülése ma is folytatódik, a papír a tegnapi 11 százalékos mínusz után további 5 százalékot esett ma.

Nagy fordulat a Masterplastnál, Tibor Dávid elmondta, miben hibáztak

Kellemetlen meglepetéssel szolgált a befektetőknek csütörtökön megtartott éves tájékoztatóján a Masterplast. A bevétel-és eredményvárakozásait jelentősen lefelé módosította a menedzsment, idén éppen hogy csak nyereséges lehet a cég, az osztalékfizetést felfüggesztette a vállalat a következő két évre, és leépítésekbe kezdett. A Masterplast elnök-vezérigazgatójával, Tibor Dáviddal beszélgettünk az iparági kilátásokról, arról, hogyan változott a piac, mi hozhatja el a fellendülést, és hogy mit gondol a részvényárfolyam alakulásáról.

A BUX volt a nap sztárja

A kormány bejelentését követően mind a négy hazai blue chip árfolyama pluszban zárt, legnagyobb mértékben az OTP részvényei emelkedtek.

Nagyot rontott várakozásain a Masterplast, nem lesz osztalék, jönnek a leépítések

Ma tartotta éves befektetői tájékoztatóját a Masterplast, amelyen a menedzsment beszélt a stratégiáról és közzétette friss eredmény előrejelzéseit. A következő évekre vonatkozó várakozásokat jelentősen lefelé módosította a cég a kedvezőtlenebbre forduló építőipari környezet közepette, osztalékot két évig nem fizet a vállalat és leépítésekbe kezdett.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra