Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Masterplast árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
MASTERPLAST ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
MASTERPLAST kötéslista
Idő Ár Darab Érték
MASTERPLAST statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 62094.575235
Nyitó ár:
Előző záró ár: 3685
Napi átlagár:
180 napos átlagár: 4028.3429938491
360 napos átlagár: 3898.2859469775
Napi minimum:
Napi maximum:
Éves minimum: 2700 2022-07-15
Éves maximum: 4490 2022-02-04
Történelmi minimum: 370 2014-11-21
Történelmi maximum: 4880 2021-09-07
Forgalom (db):
Forgalom:
Árfolyamváltozás 1 hó: -4.0364583333333%
Árfolyamváltozás 6 hó: -7.875%
Árfolyamváltozás 12 hó: -11.418269230769%
Adatlap
Masterplast
Rating
Értékpapír megnevezése MASTERPLAST share
Értékpapír kibocsátója MASTERPLAST Nyilvánosan Mûködõ Részvénytársaság
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000093943
Kijelzés módja (Ticker) MASTERPLAST
Értékpapír névértéke 100 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 14 601 279
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 2011-11-29
Első Kereskedési Nap 2011-11-29
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a Masterplast árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Masterplast hírek

Egyre lentebb a magyar tőzsde

A kereskedési idő felénél továbbra is kitart a kedvezőtlen hangulat a hazai piacokon, a blue chipek közül a Richter részvényei estek a legnagyobb mértékben.

A Mol volt a nap sztárja

A nemzetközi átlaghoz képest felültelejsített a BUX, a blue chipek azonban vegyesen teljesítettek, emelkedett az OTP és a Mol, mínuszban zárt a Richter és a Magyar Telekom.

Kitart a lendület, a Mol és az OTP húzza a magyar tőzsdét

A kereskedési idő felénél továbbra is szép pluszban van a BUX, főként a Mol és az OTP emelkedésének köszönhetően, a hazai blue chipek közül egyedüliként a Magyar Telekom részvényei vannak kisebb mínuszban.

Hirtelen kiugró a forgalom az AutoWallisban, felpattant az árfolyam

Csendesen kezdte a csütörtöki kereskedést az AutoWallis, majd a délelőtti órákban hirtelen nagyot ugrott a papírokban lévő forgalom. A cégtől nem érkezett ma bejelentés, amely kiválthatta volna a mozgást, feltehetően inkább egy befektetési alap állhat a forgalom megugrása mögött.

Felére is eshet az építőipari teljesítmény az idén

Az építőipar teljesítménye várhatóan drasztikusan visszaesik idén, főleg a nagy lakásprojektek állhatnak le. Bár a legnagyobb hazai kivitelezők helyzete stabil, azonban számítani kell arra, hogy kisebb szereplők be fognak dőlni a piacon. A magyar vállalatok pozícióit nem csak a megemelkedett költségek és a beruházások leállítása, hanem a török cégek megerősödése is veszélyezteti a hazai piacon. A külföldi alapanyagkitettség csökkentése és a kormányzati hazai építőanyag gyártás megerősítésére tett törekvések előre mutatók, de ehhez az olyan kulcsfontosságú üzemek, mint a Dunaferr túlélése is nélkülözhetetlen. A Portfolio Palkovics Milánt, az elsősorban ipari ingatlanokat kivitelező Épduferr Nyrt. elnök-vezérigazgatóját kérdezte az építőipar előtt álló kihívásokról, a keleti versenytársak megjelenéséről, és a hazai építőanyaggyártás felfuttatásának lehetőségeiről.

Továbbra is mínuszban a magyar tőzsde

A kereskedési idő felénél továbbra is negatív a hangulat a hazai piacokon, mind a négy hazai blue chip árfolyama mínuszban van.

Scheer Sándor: a török és román cégek fenyegetik a hazai építőipart

Egy villáminterjú jelent meg Scheer Sándorral a Market Építő közösségi oldalán. A cég vezetője elmondta, hogy az építőipar visszaesésére számít 2023-ban, így kulcsfontosságú lesz a cégek alkalmazkodása. Ezen felül a török és román-török építőipari cégek megjelenése is gondot okoz, a magyar szereplőknek sokkal felkészültebbnek kellene lennie, hogy a tendereken nyerjenek velük szemben.

Felülvizsgálja a Masterplast célárát az MKB

Ahogy arról a Portfolio is beszámolt, január 6-án csökkentette a 2022-es évre vonatkozó várakozásait a Masterplast, miután a negyedik negyedév kedvezőtlenül alakult a vállalat számára a magas alapanyagárak, valamint a csökkenő értékesítési volumen és a devizaárfolyamok alakulásának következtében. Ezt követően az MKB a mai napon bejelentette, felülvizsgálja a vállalat részvényire vonatkozó célárát, valamint hamarosan frissítésre kerül a DCF modell is.

Jó napja volt a magyar tőzsdének

Kifejezetten jó hangulatban telt a kereskedés ma a magyar tőzsdén, a hazai blue chipek pedig kivétel nélkül emelkedéssel zártak.

Erős a magyar tőzsde, nincs hiány egyedi sztorikból

Miközben Európában visszafogott mozgások látszanak, a magyar tőzsde határozott emelkedésben van, elsősorban a hazai blue chipek jó teljesítményének köszönhetően. A fókuszban ma többek között 4iG és a Magyar Telekom van előbbi reggeli bejelentése után, amely a Vodafone Magyarország felvásárlásról szólt. A másik oldalon jelentős mínuszba került a Masterplast árfolyama, miután a cég múlt pénteken profit warningot adott ki.

Nincs jó napja a Masterplastnak, jelentős mínuszban a papír

Miközben a magyar tőzsdén kifejezetten jó hangulatban folyik a kereskedés, a Masterplast jelentősen alulteljesítő. Az esés mögött elsősorban a múlt pénteki profit warning áll, melynek keretében a társaság csökkentette a negyedik negyedévre vonatkozó árbevétel- és profitszámait.

Megszólalt a Masterplast elnöke a meglepő profit warning után: új energiahatékonysági támogatások jöhetnek

Kellemetlen meglepetéssel szolgált ma a Masterplast a befektetőknek, a menedzsment jelentősen lefelé módosította a 2022-es bevételi-és eredménycélját a magas alapanyagárakra, a csökkenő értékesítési volumenre és a devizaárfolyamok alakulására hivatkozva. A profit warning okairól, az iparági kilátásokról és a cég további terveiről kérdeztük a Masterplast elnökét, Tibor Dávidot.

Jó napja volt a magyar tőzsdének

Kifejezetten jó volt ma a hangulat a nemzetközi piacokon, elsősorban annak köszönhetően, hogy kedvező gazdasági adatok érkeztek. A jó nemzetközi hangulatból a magyar tőzsde is kivette a részét, bár azért relatíve lemaradó volt a magyar bechmark a maga 0,7 százalékos emelkedésével az európai társaihoz képest.

Nagyot ment az OTP, kilőtt az Opus

Az átlagosnál alacsonyabb forgalom mellett, de jó hangulatban telt a kereskedés kedden a magyar tőzsdén, a kedvező európai részvénypiaci hangulattól fűtve. A nap legjobban teljesítő részvénye az Opus volt, több mint 10 százalékos emelkedéssel, a blue chipek közül pedig az OTP ment nagyot, 3 százalék feletti erősödéssel zárta a kereskedést.

Rezsicsökkentés: új adatokat közölt az MVM, sokan nem fogják ezt elhinni

A november végéig kibocsátott számlák elemzése alapján a gázszámlák 78 százaléka, a villanyszámlák 67 százaléka esett bele a rezsicsökkentett keretbe - jelentette az MVM. Ezzel szemben a GKI Gazdaságkutató Zrt. és a Masterplast közös felmérése szerint a családok 60 százalékának nőttek a költségei.

Kisebb mínuszban a magyar tőzsde

A kereskedési idő felénél továbbra is kisebb mínuszban van a magyar tőzsde, a hazai blue chipek közül stagnál a Richter és az OTP, esnek a MOL és a Magyar Telekom részvényei.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra