Előfizetői tartalom

Kézikönyv a magyar részvényekről

Portfolio
Megújult formában és tartalommal jelent meg a mai napon a BÉT-re bevezetett társaságokról egységesített információkat tartalmazó kötet. A könyv új elnevezése: Részvények a Budapesti Értéktőzsdén 2002. A kiadvány az idei évben a Zöld Újság Rt. és BÉT koprodukciójának eredményeként jelenhetett meg, a hagyományokhoz híven magyar és angol nyelven.

A könyv megjelenése alkalmából Horváth Zsolt, a BÉT vezérigazgatója és Bánki András a Világgazdaság főszerkesztője tartott sajtótájékoztatót. Horváth Zsolt ismételten kiemelte, hogy a BÉT megújulási és átalakulási folyamaton esik át az idei évben, melyben már megkezdődött egy lakossági szemléletformáló kampány előkészítése. A kampány célja a lakossági megtakarítási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés