Előfizetői tartalom

Kinek, hogyan igényelhető hitel a 150 mrd Ft-os programból?

Portfolio
A Magyar Fejlesztési Bank Rt. a kormány által jóváhagyott új fejlesztési banki stratégiájának részeként, a Gazdasági és Közlekedési Minisztériummal együttműködve kidolgozta EURÓPA Technológiai Felzárkóztatási Beruházási Hitelprogramot, amely a magyar gazdaság Európai Uniós csatlakozását elősegítő, a kis- és középvállalkozások és nagyvállalkozások számára az Unió belső piacán is a versenyképességet növelő, a technológiai felzárkózást támogató beruházások mögé biztosítana maximum 15 éves futamidejű hosszúlejáratú hitel igénybevételével finanszírozási hátteret - áll a GKM közleményében.

A hitelprogram alapelvei:. Az EURÓPA Technológiai Felzárkóztatási Beruházási Hitelprogram a magyar gazdaság felzárkóztatását és versenyképességének erősítését elősegítő beruházások növekedését kívánja elősegíteni, így a hitelprogram: - a vállalkozások teljes köre számra nyitott, függetlenül attól, hogy kis-, közép-, vagy nagyvállalkozás igényli a hitelt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés