Előfizetői tartalom

Nem kavart vihart az IEB

Portfolio
Alacsony, 1.3 milliárd Ft-os összforgalom mellett délelőtti minimuma közelében 7,279 ponton stagnál a Budapesti Értéktőzsde hivatalos indexe ebédidőben. A vezető részvények vegyes teljesítményt nyújtanak a virtuális parketten, stabilitása miatt az 1%-os pluszban 13,785 Ft-on forgó Richter emelhető ki, bár a nagyobb kapitalizációjú gyógyszergyártó összforgalma sem éri el a 200 millió Ft-ot.

A legnagyobb kötési összértéket a MOL és a Matáv generálta a délelőtt folyamán, a kedvezőtlen nemzetközi hangulatnak köszönhetően az olajpapír 0.5%-kal, a vezető telekomrészvény 0.3%-kal csúszott lefelé eddig. A benchmarkkal szorosan együtt mozog az OTP, a bank részvényei 2,187 Ft-on stagnálnak.A kisebb papírok piacán a 2,000 Ft-os felvásárlási ár nem igazán mozgatta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés